Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פזיו 3008 שנתונים 2011-2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב שעשה טיפול כל 20K קמ זה מודל 2016, וזה אומר שהיה צריך לעשות כל שנה טיפול (היה צריך לעשות ב 2017,2018,2019- זה אומר שעכשיו היה צריך לעשות את הטיפול הרביעי ב 2020).
לדבריך, עשה רק 2 טיפולים (במקום 3). המשמעות היא שהוא לא בדיוק טיפל לפי הוראות היצרן.

עכשיו, הדברים הם לא תמיד שחור או לבן.

צריך לראות מה מצבי הרכבים שאתה בודק באופן כללי (מי יותר שמור, מי פחות פגוע תאונתית) וכמובן לבדוק היסטוריית טיפולים לראות שאין איזו תקלה כרונית שהאוטו נגרר איתה בשנים האחרונות.

אחרי שמשקללים את כל הפרמטרים, אפשר לקחת החלטה יותר מושכלת (כאמור, גם המחיר שהם דורשים יכול לשחק תפקיד...השאלה היא כמה כל אחד מהם דורש).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב, ראיתי את הרכב של 67000

משום מה כשה פתחתי מכסה מנוע והרכב הניע מנוע זז בצורה די מוזרה, למעטה למעלה אני לא מבין בזה ניתן לבדוק במוסך נראה לי

אני מעלה תמונות של דברים שנראים לי די קטנים אבל אין לי מושג איך לתמחר אותם

למשל יש חתך בצמיג, מכה בדלת

באחד התמונות שיש שם גומיה חתוכה אחב שחי ראה שצבע לא אחיד זה אומר שהיה תעונה עם צביעה

לא ברור גם איך הצבע בכמה מרומות פשוט יצא ונוצר סוג של עיגול ללא צבע

אשמך לתגובות

WhatsApp Image 2020-05-17 at 22.29.43.jpeg

WhatsApp Image 2020-05-17 at 22.29.44 (1).jpeg

WhatsApp Image 2020-05-17 at 22.29.44 (2).jpeg

WhatsApp Image 2020-05-17 at 22.29.44 (3).jpeg

WhatsApp Image 2020-05-17 at 22.29.44 (4).jpeg

WhatsApp Image 2020-05-17 at 22.29.44 (5).jpeg

WhatsApp Image 2020-05-17 at 22.29.44 (6).jpeg

WhatsApp Image 2020-05-17 at 22.29.44 (7).jpeg

WhatsApp Image 2020-05-17 at 22.29.44 (8).jpeg

WhatsApp Image 2020-05-17 at 22.29.44 (9).jpeg

WhatsApp Image 2020-05-17 at 22.29.44.jpeg

פורסם

אין פה מה לתמחר, מדובר בבלאי אופייני לרכב שנוסע כמה שנים, ולא חושב שמישהו יורדי על זה, אולי אלפיה בשביל הטעם הטוב,.

מה שכן:

1. לגבי הצבע השונה, יכול להיות שמדובר בסתם מכה קטנה שתוקנה ויכול להיות שבאמת מדובר בתאונה רצינית, אם למוכר יש הוכחות כלשהן, שיראה לך וימסור, אם לא, עדיף שתקח לבדיקה לעין חדה יותר ומבינה עניין, רק כדי לשלול תאונה רצינית חלילה.

2. מה זה צמיג חתוך?, אם הצמיג לא תקני ודורש החלפה אז יש כאן משא ומתן לגבי המחיר, כמובן לא ידוע לי אם המוכר כבר הוריד מספיק או לא, זה לא ענייני, אך תדע שצמיג גמור דורש התחשבות כלשהי מצד המוכר, שגם ידרוש החלפת 2 צמיגים לפחות.

פורסם

הצבע שמתקלף ברכב בן 4.5 זה טבעי, רואים סוג של אלומיניום?

התקלף בצורה מוזרה, סוג של עיגולים כאלה, ניתן לעשות תיקוני צבע? כמה זה יעלה בערך?

זה צמיגים של מיצולין, כמה עולה צמיג כזה?

מחיר רכב במחירון יד 2 60000, זה פגיו 3008 מנוע 165 עלה לכביש באוקטובר 2015

הוא רוצה 52000 עליו מה שכן הוא קצת נלחץ מבדיקה בתענה שהוא מפסיד כסף בעבודה

פורסם

אגב המנוע 156 הוא ממש גרוע?

כי ראיתי עכשיו 3008 2015 עם 21000 אבל מנוע 156

השאלה היא עד כמה הוא גרוע לאומת 165

האם הוא בכלל לא שווה התייחסות

פורסם (נערך)

יש לי שני רכבי פיג'ו בבית:

אחת עם מנוע 165 כ"ס ואחת עם מנוע 156 כ"ס.

כפי שאמרו רבים וטובים לפניי, לך רק על ה 165 כ"ס.

לגבי התמונות שהעלית, לדעתי מדובר בבלאי סביר לרכב בן 4 -5.

גם לא הייתי מתרגש יותר מדי מצביעה נקודתית של חלק זה או אחר, אבל אכן כדאי לקחת לבדיקה על מנת לשלול תאונה רצינית.

עריכה אחרונה על ידי Matanel

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
לפני 2 שעות, David1000 כתב:

אגב המנוע 156 הוא ממש גרוע?

כי ראיתי עכשיו 3008 2015 עם 21000 אבל מנוע 156

השאלה היא עד כמה הוא גרוע לאומת 165

האם הוא בכלל לא שווה התייחסות

ה165 כ"ס אמין מאוד ומוצלח, ה156 כ"ס בעייתי ולא אמין ודורש תחזוקה יקרה מאוד.

לפני 2 שעות, David1000 כתב:

הצבע שמתקלף ברכב בן 4.5 זה טבעי, רואים סוג של אלומיניום?

התקלף בצורה מוזרה, סוג של עיגולים כאלה, ניתן לעשות תיקוני צבע? כמה זה יעלה בערך?

זה צמיגים של מיצולין, כמה עולה צמיג כזה?

מחיר רכב במחירון יד 2 60000, זה פגיו 3008 מנוע 165 עלה לכביש באוקטובר 2015

הוא רוצה 52000 עליו מה שכן הוא קצת נלחץ מבדיקה בתענה שהוא מפסיד כסף בעבודה

אתה לא חייב להתקין רק משלין,

תכניס כאן את מידת הצמיג או אפילו דגם מדויק של הרכב ותקבל הצעות מחיר:

https://tires4u.co.il/

פורסם

במקרה של צבע אולי לא הייתי מדוייק זה לא נראה ממש כמו צבע מתקלף אלא כאילו הוא נופל, יוצא מהרכב כי רואית את מה שיש מתחת לצבע וזה בעיגולים קטנים

חוץ מזה בתמונה הראשונה זה מכה בדלת אחורית וזה נראה פגיעה בפח, סוג של חתך השאלה האם בכלל זה ניתן לתיקון או החלפת דלת וכמה דברים אלה יכולים לעלות

ומה עלות משוערת של כל תיקון צבע כזה

פורסם

שוב, לא מדובר ברכב חדש ועל כן סביר שיהיו לו מכות/שפשופים קטנים פה ושם.

לגבי הצבע הנופל - לא צירפת תמונה אז קשה לדעת למה אתה מתכוון, יכול להיות שמדובר בתיקון מכה לא איכותי.

המכה בתמונה הראשונה נגרמה להערכתי מפתיחת דלת, אפשר לעשות תיקון נקודתי עם מכחול וזה לא אמור להיות יקר בכלל.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

רואים את זה בתמונה חמישית ואחרונה

זה דברים קטנים בכמה מקומות אבל לי זה מוזר

הייתה לי אפלאוז ישנה ולא היה שם דברים כאלה, צבע שדהה ברכב בן 12 כן, חלודש בכמה מקומות כן אבל שום חלק מצבע לא נפל ככה

לכן לי זה נראה מוזר זה לא אמור להיות ברכב בן 4.5 באופן טבעי וגם מכה בתמונה הראשונה לא נראית מכת חניה בשביל לקבל כזאת בחנייה צריך ממש להיכנס בחניה חזק

פורסם

עכשיו הבנתי למה אתה מתכווון לגבי העיגולים הקטנים,

אני לא פחח ולא מכונאי אבל לדעתי המכות הקטנות האלו נגרמו מאבנים שעפו מנסיעה מאחורי משאית.

לגבי התמונה הראשונה - אני שוב כמעט משוכנע שזו מכה מפתיחת דלת בחוזקה של רכב שחנה ליד.

בפעם השלישית, לדעתי מהתמונות שהצגת מדובר בבלאי סביר, אף רכב לא חונה/ נוסע כשהוא עטוף בצמר גפן ולכן המכות והשפשופים האלו הם דבר סביר לטעמי.  כמעט על כל רכב שתראה חונה ברחוב (גם רכב חדש יחסית)  תמצא דנטים/שפשופים/מעיכות ברמה כזו או אחרת.

לשם הדוגמא - לאמא שלי יש רכב בן שנתיים וחצי עם 8,000 ק"מ שחונה בחניה תת קרקעית בין שני עמודים ועדיין יש לו "דנט" או שניים (כמעט בלתי נראים אבל הם עדיין קיימים).

במידה והנתונים של הרכב טובים והוא יוצא טוב בבדיקה אני אישית לא הייתי "מפוצץ" עסקה על הדברים האלו, מקסימום משתמש בזה לנסות להוריד עוד כמה גרושים במחיר.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...