Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עט זולה שכותבת - יש דבר כזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם העטים של שיומי? גם מקבלים ביקורות טובות.

• מעניין 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 6 שעות, hwgeek כתב:

הבעיה עם עט של שיאומי היא שכל מה שאתה כותב נקרא על ידי הביון הסיני....

• מצחיק 3
פורסם (נערך)

כבר הרבה זמן שאני רוצה ליקנות את הגירסה היקרה של האלומיניום + מארז 10 עטים מפלסטיק שבעצם מכילים את אותו המילוי מבפנים ככה שחווית הכתיבה אמורה ליהיות זהה, רק ביגלל אי וודאות הדואר והעובדה שסגרו אצלינו את סניף החלוקה מנעה ממני.

אני גם רוצה עט אמין שמרגיש שהוא מחליק על הנייר ולא "שורט" אותו.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
יש לי את העט של שיאומי. האמת שהרבה זמן לא כתבתי בו. אבדוק אם העט שווה לאחר מספר חודשים שלא השתמשתי ואעדכן.
החסרון היחידי של העט הוא המשקל.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

פורסם

עטים וטושים יש להשאיר עם החוד כלפי מטה שהם לא בזמן השימוש.
זה יצמצם לך כמעת במאת האחוזים את אלו שלא עובדים

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תתחדש ותהנה.

כדורי או רולר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 15.4.2020 בשעה 02:10, hwgeek כתב:

שלום,

הבן שלי קנה לפני כחודשיים. עדיין מעדיף את הפרקר הפשוט או הפיילוט גריפ F הכחול.

• אהבתי 2
פורסם

זה ה-Jotter הקלאסי עם מילוי כדורי.

הרולר בנוי עם מכסה (ולא לחצן) ואאל"ט הבסיסי ביותר הוא מסדרת ה-Vectirץ

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קניתי אותו מחנות כלי כתיבה ליד הבית וניכר היה שהוא ישב שם זמן רב ועבד ישר שבדקתי אותו.

אז זה היה סימן מעודד.

זה ממש מתסכל שאתה מחזיק כוס מלא בעטים ואף אחת לא כותבת.

אגב, משיעמום שוטטתי קצת ב-EBAY. המחירים שם לפרקרים מסין זולים משמעותית. לא יודע אם זה מקורי או לא. 

פורסם

לא מקוריים.

אין מצב.

(גם אני מאוד אוהב עטים של פיילוט, גם את הטק פויינט V5 או 7 תלוי בתקופה, וגם G2 שלהם - אבל בדגם הזה הדיו מתייבש בחוסר שימוש).

גם עם עטים של פרקר (בדיוק מהדגם שלך) אני אוהב לכתוב, אבל משום מה אני נוטה לאבד אותם.

פורסם

הבעיה היא לא העט. כשהוא נופל על הכדור, אתה יכול להגיד קדיש וזה לא משנה אם קוראים לו פארקר או וויל.

• תוכן חדש...