Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש פסח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

חשבתי אולי לכבוד חג הפסח שמתקרב אלינו אולי נוכל לארגן מפגש אודיו

כי יש הרבה אנשים שיש להם חופשים ואלו שבצבא יהיו להם שעות מקוצרות אז אני מאמין שהרבה אנשים יכולו להסתדר...

על מקום שעה ותאריך אפשר להתפשר ...

כל מי שבעד הרעיון שיגיד שהוא בא ואיזה מקום הכי נוח לו כנ"ל תאריך ושעה ואיפה שהרב יחליטו שהוא יתקיים אז הוא יתקיים.

אני חושב שיהיה באיזה יום שבת בצהריים במתחם החניון של קניון איילון ליד האיצטדיון

איפה שהיו שאר מפגשי הפורום

בברכה וחג שמח וכשר שיהיה

לירן

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואלה אחי *** עריכה - סגנון כזה מוריד את רמת הכתיבה בפורום ***אני איתך.. אם זה נמצא בחניה אני מגיע..

לא בשביל להראות מערכת או משהו בסגנון פשוט סתם להסתכל..

פורסם

רעיון טוב. אני 90 אחוז יבוא במידה ויהיה משהו. תחכה שוב לתגובות מצד שאר חברי האתר. ניראה מה יתפתח..בדרך כלל מיכאל היה מוציא לפועל מפגשי מרכז. אבל מה זה משנה מי מכריז על התארגנות מפגש. העיקר מפגש. לגבי המקום . מתאים לי לגבי היום גם מתאים..ובעיקר יתאים לי אם זה יצא כמו תמיד באותו יום של מפגש מועדון PSI שתמיד משם אני ממשיך אליכם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יאלה , מה עם תאריך קבוע מראש? יש משהו באופק?[תשתדלו שיצא במקביל לPSI]:wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מה אתם אומרים על ה23 או 30 לאפריל?

אני מעדיף את ה30 אבל מתי שיהיו יותר אנשים שמעדיפים תאריך מסויים אז יקבע תאריך.

לירן

פורסם

למה יום שבת אחים שלי *** עריכה - או שאחים שלך חילוניים ואתה דתי, או שאתה משתמש בביטוי אחים שלי בניגוד לכללי הפורום *** ??? אם פסח הוא חופשי אז למה לא ביום חול? בחול המועד מתישהו שגם הדתיים יוכלו לבוא

כי גם אנחנו רוצים להיות במפגשים כאלה אבל אף פעם לא יוצא לנו... אם תתחשבו בנו נודה לכם מראש!!!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...