Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש פסח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבוא ישר מאילת לפה....

יהיה סבבה ביותר אני מקווה שאני יוכל להביא את המצלמה שלי ואולי אני יביא גם מסרטה לצלם כל מני שטויות אז יאללה כולם להתכונן ואם אפשר לבקש מהמנהלים שזה יהיה בדביק בבקשה

לירן

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי גם בעיה לצלם איזה 13 סירטונים של 3 דקות לסירטון אבל אני אצטרך שרת לעלות את הכל אחר כך ולהציג בפורום. בכל מקרה לדעתי יש לארגן את המפגש בדומה לPSI -זאת אומרת לארגן שולחן עם שתיה וכיבוד קל או משהו בסיגנון שישמור עלינו רעננים עם מצב רוח טוב ונוח . אפשר לארגן זאת [חלוקת תפקידים. אני למשל לוקח על עצמי להביא 2 קולה .] אז יאלה אם יש לכם כבוד ואתם קלילים אז בואו נרים ונארגן את זה כמו שצריך.

אסף

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

וואלה אסף אחי אני גם בעניין שלך אבל וואלה נראה לי שזה בילתי אפשרי כי כל אחד בא ממקום אחר וזה לא יהיה בראש של כולם אז לא נראה לי שזה רעיון כל כך טוב.

אם אתם רוצים אפשר לארגן משהו כזה שכל אחד יביא משהו וואלה אם תהיה היענות גדולה אז בכיףףף

שכל אחד יביא איתו איזה משהו קטן כמו עודת הבית למשל מישהו אחר שתיה ויהיה קטלני אבל אני לא מאמין שזה יצא ככה בסוף אבל בכל זאת.

לירן

פורסם

אני מבחינתי פתוח לזה , כי אם כבר מפגש אז לעשות אותו הכי סבבי שאפשר. כמו שבמפגש PSI . בכלל עכשיו התחילו לעשות על האש אחרי המפגש. שזה בכלל סבבה. ובאמת אם אנשים פה יאהבו את הרעיון ויתאים להם, אז נעשה את זה מאורגן. ולכן אנחנו צריכים לחכות קצת שעוד אנשים יקראו את התגובות האחרונות שלנו ולראות את מידת שיתוף הפעולה מצידם ומה הם חושבים על הרעיון . לדעתי זה יכול להיות בסט!!!

אסף

פורסם
אני מבחינתי פתוח לזה , כי אם כבר מפגש אז לעשות אותו הכי סבבי שאפשר. כמו שבמפגש PSI . בכלל עכשיו התחילו לעשות על האש אחרי המפגש. שזה בכלל סבבה. ובאמת אם אנשים פה יאהבו את הרעיון ויתאים להם, אז נעשה את זה מאורגן. ולכן אנחנו צריכים לחכות קצת שעוד אנשים יקראו את התגובות האחרונות שלנו ולראות את מידת שיתוף הפעולה מצידם ומה הם חושבים על הרעיון . לדעתי זה יכול להיות בסט!!!

אסף

מסכים איתך

נחכה לתגובות ונראה מה יהיה

לירן

פורסם

סאונד בוי גם כשאני ניסיתי להרים זה לא הלך חוץ מהמפגשים הגדולים חצי ממי שאומר שהוא מגיע בסוף דורסים לו את הכלב או שנשפך לו מים מהנעל או שלא יודע מה...

לירן אחי וואלה לא אכפת לי פעם שעברה הבאתי לי אוכל אני ועוד חברים שהיינו שמע אתם רציניים בוא נעשה כזה דבר אני ידאג לעוגת הבית אסף אומר שהוא יביא איזה שתיה תביא משהו גם אם מישהו ירצה יביא מי שלא יביא לא יאכל לא יביאו נאכל יותר...

להביא זה בגדר המלצה לבוא לאכול בלי להביא כלום זה מגעיל לפי דעתי...

לירן שמע גם בקשר לנוכחות במפגש לא אכפת לי מצידי נהיה אתה אני ואסף לא אכפת לי אני בא להתרשם לש/בת עם חבר'ה להנות ולהכיר כמה חדשים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

צודק מיכאל. אני בכל אופן סופית אדע מחרתיים עם אני בא בטוח[צריך לברר בבצפר שאין לי בגרות יום אחרי או מגן.] סה"כ יכול להיות נחמד וכייף. להכיר אנשים לראות דברים ולשמוע . אז בחייאת תעשו מאמץ גם להגיע וגם להביא איתכם איזה בקבוק שתיה או משהו לנשנש.

אסף.

פורסם

מסכים עם מיכאל אני מגיע גם אם רק אתה מגיע

ובקשר לאוכל ושתיה גם מסכים כל אחד יביא מה בא לו מי שיביא יאכל מי שלא שלא...

לירן

פורסם

אני יבוא בכיף!!!

כל עוד הצבא מאשר(הכוונה מאפשר) בינתיים אני אמור לסגור ביום העצמאות(באאאאסה)

בקשר לשתייה חטיפים ושאר נעליים-רק תידאגו שאתם כשרים לפסח

בכל אופן אני יגיע-וכמיטב תהיה קולה קרה בהספקה

:wink:

פורסם

יופי מעולה...

אני מקווה לנוכחות נכבדה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

היי!

ראשית, יום שישי הוא יום ארוך מאוד.

שנית, יש חבר'ה שומרי שבת שלא יכולים לבוא (יש גם חילונים שומרי שבת וצריך להתחשב גם בהם).

שלישית, אולי פעם אחת נעשה ביום שישי?...

אולי אפילו כדאי לעשות כאן סקר קטן.. (רוני? איפה אתה כשצריכים אותך...;-)

ד"א, למי שטען שביום שישי יש הרבה מפגשים: איזה?? יש את ר"ג ב-1800, אבל אני מאמין שנסיים עד אז.

פורסם

טוב עזבו סקרים ועניינים..

שמישהו יעלה כבר הודעה מסודרת כדי שאייל ידביק אותה!

פורסם

יאלה מיכאל תעלה הודעה..אם הייתי יודע תאריך מדוייק ומקום או משהו ..הייתי פותח דיון שאייל ידביק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...