Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש פסח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לירן יא מלוכלך גנבת לי את הקרדיט חחחחח

אני מגיע כנראה עם סט חדש של אוריון קדימה

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקווה רק שהמפגש לא יצא יום לפני בגרות או מתכונת ..שנה אחרונה..זה חשוב !!:roll:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני חושב שיש מספיק אנשים שמעונינים להגיע- העיקר זה לקבוע עכשיו תאריך! ואני חושב שנוח ליותר אנשים ביום שישי לפני כניסת השבת אם לא בשבת עצמה אבל לא ביום חול!(לרבים מאיתנו אין רכבים זמינים בימי חול- הורים בעבודה )

פורסם

יותר נוח ביום שבת . כי יום שישי יום קצר. ברוב מסיימים לעבוד בצהריים או ללמוד בצהריים ותתחשבו באילו שבאים לא מהאיזור [חדרה..] אז זה דופק את הכל..גם צריך לעשות קידוש עם המשפחה ..ולצאת בערב אז זה מחרפן את כל היום..אבל יום שבת ככה סביבות ה12:00 זה נוח להתחיל מפגש..כי אפשר לקום ב10:00 ולהתארגן ולצאת כמו בנאדם רענן ומצב רוח .

פורסם

גם אני מקווה לגיע רק תיקבעו יום לדעתי שבת כי יום שישי זה חג ולא תהיה אפשרות אבל שבת ב14:30 ככה אהיה מתאים כי בצוהרים גם ככה כולם נחים אז אפשר לברוח לר"ג....

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

באסה אני בא בלי סט...

בנקים חארות לא אישרו לי את האשראי

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

סבבה יהיה לראות מה השתנה בתקופה האחרונה.

יש לי שאלה. יש משהוא שיוכל לעזור לי לנסות משהוא במפגש?

אני רוצה להוסיף אצלי עוד סאב . (אינפיניטי קאפא פארפאקט 12.1) שיהיו שנים לראות (לשמוע) את ההבדל.

ולנסות סאב של מישהוא אחר . שהוא מראש יותר חזק. (יותר מ 350W RMS ב 4 אום)

כמו קיקר סלולו בריק. וכו. רק כדי לשמוע את ההבדלים.

כי המגבר שלי יכול לתת יותר (1400D אופטי דריייב של לאנזר) (מגיע בימים אלו לארץ מחו"ל)

500W RMS ב 4 אום

800W RMS ב 2 אום

וכו

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

סאונד בוי אתה רק חושב שיש מי שרוצה להגיע חצי ממי שאומר שהוא מגיע תוריד מהרשימה לא חסרים אלה שרק מדברים...

פורסם
סאונד בוי אתה רק חושב שיש מי שרוצה להגיע חצי ממי שאומר שהוא מגיע תוריד מהרשימה לא חסרים אלה שרק מדברים...

אם המנהלים יתערבו אני בטוח שיבאו אנשים.

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

פורסם

אז יאללה אני רואה שיש היענות דיי גדולה לגבי המפגש הזה (מיכאל אמרתי לעצמי מה אם לא פירסמת עד עכשיו אתה אז בטח שחכת או משהו....אז מצטער על הגניבה נשמה)

אז אני יסביר לכמה אנשים פה שיש בימי שישי מפגש של כל המכוניות בלי שום קשר לאודיו באותו מתחם ואנחנו לא רוצים לערבב את כל הדברים האלה ביחד אנחנו רוצים מפגש של אודיו נטו.

יום שישי הוא אכן יום קצר ויש כאלה שנמצאים בצבא ויש עבודה אז זה לא מסתדר כלכך אז לדעתי ניסגור כולם על יום שישי ה 30/4 במתחם החנייה של קניון איילון בשעה 12 - 12:30

לבוא עםן הרבה מצב רוח ודברים מעניינים.

מקווה שיהיה מפגש טוב ומהנה.

לירן

פורסם

וואלה לירן עכשיו אנחנו מבינים אחת את השני , זה מתאים לי ואני מאמין שגם לרובינו[אני אבדוק רק שיום למחרת אין בגרות או מגן] כמו כן אני אבוא עם הרבה מצב רוח כרגיל, מצלמה ו128 מגה לתעד הכל. מקווה שיהיה פנאן !

אסף

פורסם

רגע ה30 זה שבת שאחרי החג נכון???

אם כך אני לא יוכל להגיע אני יחזור מאילת:?

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...