Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף דלק של Motul

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרגיש לאחרונה שהרכב (סיוויק 2013) קצת פחות סוחב לי. כאילו בוא טיפה יותר "כבד" ומבדיקה של חשבוניות תדלוק אל מול ק"מ במד אוץ אני רואה עליה בצריכת הדלק. יש לציין שאין שינוי באופי הנסיעה.

באופן כללי אני נגד תוספים אבל הבנתי שזה יכול לעזור קצת בניקוי של מערכת הדלק.

הייתי בהום סנטר וראיתי תוסף של מוטול.

אני יודע שבדכ מוטול נחשבים איכותיים ורציתי לשאול לגבי התוסף אם לקנות אותו או להמשיך ולחפש גולד לייבל/קיי44.

תודה :) 

פורסם

זה אותו דבר כמעט כמו ה44..פשוט ה44 יותר השתמשו בו ולכן יש יותר "הוכחות" שהוא מועיל.

זה משפר ביצועים מעט ואולי גם לא תרגיש באמת שיפור. תנסה לעשות אינפוזיה עם זה אם תצליח, ותבדוק סנן אוויר / שמן מנוע .

פורסם
לפני 18 דקות, netanel1014 כתב:

זה אותו דבר כמעט כמו ה44..פשוט ה44 יותר השתמשו בו ולכן יש יותר "הוכחות" שהוא מועיל.

זה משפר ביצועים מעט ואולי גם לא תרגיש באמת שיפור. תנסה לעשות אינפוזיה עם זה אם תצליח, ותבדוק סנן אוויר / שמן מנוע .

ה44 לא מצאתי שם. המוטול גם יחסית קצת יקר (109 אבל אני באילת אז יהיה קצת פחות). השאלה היא אם להתאמץ ולחפש 44 או לקנות מוטול וזהו..

לגבי אינפוזיה מה הכוונה?

בנוגע לסנן אוויר החלפתי עצמאית לא מזמן והוא נקי (לפני בערך 2500 ק"מ החלפתי, באותו זמן גם עשיתי טיפול).

בטיפול החליפו גם שמן מנוע(כולל פילטר שמן כמובן) וגם שמן גיר אבל זה לא נראה לי קשור..

העניין הוא שאני באמת מרגיש עליה בצריכת הדלק וגם אני מרגיש גאילו יש קצת ירידה בביצועים וצריך ללחוץ חזק יותר לקבל כח (לעומת מה שהיה פעם)

פורסם
לפני 22 דקות, aviel-bs כתב:

ה44 לא מצאתי שם. המוטול גם יחסית קצת יקר (109 אבל אני באילת אז יהיה קצת פחות). השאלה היא אם להתאמץ ולחפש 44 או לקנות מוטול וזהו..

לגבי אינפוזיה מה הכוונה?

בנוגע לסנן אוויר החלפתי עצמאית לא מזמן והוא נקי (לפני בערך 2500 ק"מ החלפתי, באותו זמן גם עשיתי טיפול).

בטיפול החליפו גם שמן מנוע(כולל פילטר שמן כמובן) וגם שמן גיר אבל זה לא נראה לי קשור..

העניין הוא שאני באמת מרגיש עליה בצריכת הדלק וגם אני מרגיש גאילו יש קצת ירידה בביצועים וצריך ללחוץ חזק יותר לקבל כח (לעומת מה שהיה פעם)

לגבי אינפוזיה תקרא יש על זה הסברים..ולגבי ניקוי מצערת חשבת על זה?

פורסם

מדובר על רכב בעל מצערת חשמלית.

הניקוי יקר מאוד (750 לא במורשה יבואן) ולא ממש מועיל מניסיון רע.

כמה  ק"מ עבר הרכב ? איזה טיפול היה צריך לעבור ?  האם הוחלפו מצתים ? (מקוריים חובה כאן על אף שיקרים מוחלפים בטיפול 90k) ואצלי לפחות כבר ב 83000 קמ הרגשתי בדיוק מה  שתיארת .

בטיפול 90 שהוקדם, הוחלפו המצתים ונפתרה הבעיה.

• מעניין 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם בחברה תוסף עולה 102 שח אם בכלל זו הבעיה

למה לחפש משהו לא מוכר ?

בלי קשר,הבעיה סביר להניח קשורה למצתים או משהו יותר רציני במערכת הדלק,שכנראה תוסף לא יפתור.

פורסם
לפני 16 שעות, netanel1014 כתב:

לגבי אינפוזיה תקרא יש על זה הסברים..ולגבי ניקוי מצערת חשבת על זה?

לפני 32 דקות, colauti 9 כתב:

אם בחברה תוסף עולה 102 שח אם בכלל זו הבעיה

למה לחפש משהו לא מוכר ?

בלי קשר,הבעיה סביר להניח קשורה למצתים או משהו יותר רציני במערכת הדלק,שכנראה תוסף לא יפתור.

לגבי האינפוזיה קראתי, אנסה לבדוק.

האם בינתיים זה סבבה לנסות את התוסף של מוטול?

לעניין הרכב. הוא כרגע עם בערך 128 אלף ק"מ.

טיפול אחרון בוצע ב125.

לרכב הוחלפו מצתים ב96 אלף ק"מ במוסך מורשה.

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, aviel-bs כתב:

לגבי האינפוזיה קראתי, אנסה לבדוק.

האם בינתיים זה סבבה לנסות את התוסף של מוטול?

לעניין הרכב. הוא כרגע עם בערך 128 אלף ק"מ.

טיפול אחרון בוצע ב125.

לרכב הוחלפו מצתים ב96 אלף ק"מ במוסך מורשה.

כן אין בעיה במוטול..אני לא יכול להגיד לך ב100 % שזה אכן יפתור את הבעיה וישפר לך פלאים את הסחיבה..אבל זה כן עוזר - במיוחד דרך אינפוזיה.

לפי דעתי המחיר מופרך.נסה למצוא תחליף יותר זול יש הרבה חברות טובות.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם
לפני 14 שעות, dorban3 כתב:

אם יש אצלכם אוטו-דיפו יש שם תוסף GumOut הוא עושה את אותה עבודה בשליש מחיר.

אין אוטו דיפו בסביבה לצערי, ואני נמצא באילת ככה שאני רוצה לנצל את הנסיעה הארוכה. מה גם שהמחיר של המוטול פה די זול :)

לפני 2 שעות, netanel1014 כתב:

כן אין בעיה במוטול..אני לא יכול להגיד לך ב100 % שזה אכן יפתור את הבעיה וישפר לך פלאים את הסחיבה..אבל זה כן עוזר - במיוחד דרך אינפוזיה.

לפי דעתי המחיר מופרך.נסה למצוא תחליף יותר זול יש הרבה חברות טובות.

כפי שציינתי אני באילת, בנוסף אחרי הנחות נוספות בהום סנטר המוטול יוצא בערך 60₪ שזה נראה לי יחסית סביר,לא?

בנוסף רציתי גם לשים אותו לפני הנסיעה חזור ככה שתהיה נסיעה ארוכה שבה התוסף יעבוד(44 קיי בתינת דלק כנראה יעלה יותר, השאלה אם הוא גם יותר יעיל).

בכל מקרה מבחינת המחיר הוא סביר.

לגבי אינפוזיה, אין לי דרך כרגע לבצע. אגב איך אני מוצא את המיקום של סעפת היניקה ברכב שלי? אפשר לבצע את האינפוזיה לבד או חייב מוסך?

פורסם

אינפוזיה עושים לבד..יש סרטונים של זה..לפי מה שכתבו פהכדאי לך גם לבדוק את המצתים (אפילו שהחלפת לא מזמן). עוד משהו , בוצעה החלפה של פילטר דלק? זה משפיע המון..

פורסם
לפני 2 שעות, netanel1014 כתב:

אינפוזיה עושים לבד..יש סרטונים של זה..לפי מה שכתבו פהכדאי לך גם לבדוק את המצתים (אפילו שהחלפת לא מזמן). עוד משהו , בוצעה החלפה של פילטר דלק? זה משפיע המון..

פילטר דלק לא הוחלף עדיין. 

אני אבדוק גם את האופציה הזו.

זה פילטר שמחליפים רק במידת הצורך לא?

(ואולי באמת זה מה שצריך במקרה שלי)

לגבי מצתים אני אבדוק..מקווה שלא ינסו לשכנע אותי סתם במוסך מורשה להחליף(ואם כן אז אלך ללא מורשה).

בינתיים אשים את התוסף של מוטול לפני הנסיעה הארוכה ולאחר מכן אשתמש עם תוסף אחר באינפוזיה יותר מאוחר

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, aviel-bs כתב:

פילטר דלק לא הוחלף עדיין. 

אני אבדוק גם את האופציה הזו.

זה פילטר שמחליפים רק במידת הצורך לא?

(ואולי באמת זה מה שצריך במקרה שלי)

לגבי מצתים אני אבדוק..מקווה שלא ינסו לשכנע אותי סתם במוסך מורשה להחליף(ואם כן אז אלך ללא מורשה).

בינתיים אשים את התוסף של מוטול לפני הנסיעה הארוכה ולאחר מכן אשתמש עם תוסף אחר באינפוזיה יותר מאוחר

אם אתה שם את התוסף בדלק אל תשים גם באינפוזיה זה בזבוז כסף אחי ולא בריא לגומיות של המנוע ויותר מיזה אם אתה עושה אינפוזיה מומלץ להחליף שמן אח"כ ... תבדוק פילטר דלק - אולי תצליח להחליף לבד ואז תבדוק פלאגים . הסיכוי שהפלאגים יהיו לא טובים נמוך מאוד.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם
לפני 6 דקות, netanel1014 כתב:

אם אתה שם את התוסף בדלק אל תשים גם באינפוזיה זה בזבוז כסף אחי ולא בריא לגומיות של המנוע ויותר מיזה אם אתה עושה אינפוזיה מומלץ להחליף שמן אח"כ ... תבדוק פילטר דלק - אולי תצליח להחליף לבד ואז תבדוק פלאגים . הסיכוי שהפלאגים יהיו לא טובים נמוך מאוד.

אין שום בעיה לגומיות של המנוע - איזה גומיות בדיוק ניזוקות מאינפוזיה שנכנסת לבעירה ונעלמת באותה שנייה ???

• מעניין 1

הזול עולה ביוקר

פורסם (נערך)

מסנן דלק לפי הספר היה חובה להחליף בטיפול 5 שנים או 75,000 ק"מ- הרכב שלי מטופל לפי הספר (זהה לשלך) ולכן הכל ברור וידוע.

מציע שתבדוק בהסטוריה שלך- אם הרכב טופל ביבואן אז בוודאות הוחלף המסנן ואם לא אז שתדע- העלות אינה זולה במוסכי היבואן אבל,אם המסנן סתום,שום תוסף בעולם גם לא מזהב שיעלה מאות שקלים לא ימנע את הצורך בהחלפת הפילטר.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

• תוכן חדש...