Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נכנסתי לאוטו ומצאתי על השטיחון בורגר קטן מתחת להגה, נסעתי והכל היה רגיל והתחלתי לחשוב שבאמת יש קליקים קטנים כאלה כמו ששומעים כשדקה עוברת בשעון מחוגים...יש לי סיבה לדאגה?

זה מלחיץ אותי ואני לא יודע אם לרוץ למוסך או שהכל בסדר..

פורסם
איזה רכב ואם אפשר תמונה של הבורג?

סוזוקי סוויפט

אצלם כשאוכל אבל כעיקרון הוא קטן סטנדרטי עם אום מובנה, משם הסקתי שהוא שייך לרכב ולא סתם בא מבחוץ

פורסם

תצלם את הבורג.

אני חושד שמדובר בבורג שמחבר את ציר ההגה לבין מסרק ההגה! מצב מסוכן ביותר לנסיעה.

הרעש שאתה שומע ומציאת הבורג גורמת לי לחשוד מאוד.

פורסם
תצלם את הבורג.

אני חושד שמדובר בבורג שמחבר את ציר ההגה לבין מסרק ההגה! מצב מסוכן ביותר לנסיעה.

הרעש שאתה שומע ומציאת הבורג גורמת לי לחשוד מאוד.

https://www.google.com/search?q=0.5+screw&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjw1Mzfhs7nAhUKuqQKHRn3CrkQ_AUoAXoECA0QAQ&biw=393&bih=682&dpr=2.75#imgrc=OqAh4N1lD0XIYM

זה משהו כזה רק שהראש הוא פלוס סטנדרטי ויש לו אום מובנה

פורסם
אם כך זה לא הבורג שחשדתי בו.

בכל מקרה רעשים מההגה דורשים בדיקה מקצועית.

זה רעשים שדורש משנו דחוף?

זה לא קורה תמיד וזה נשמע כאילו זה משהו שיש לכל הרכבים, זה משהו שמגיע מההגה עצמו...

ומאיפנ לדעתך הגיע הבורג?

פורסם

בורג כזה קטן יכול להגיע מפלסטיקה כתוצאה מהתקנות שביצעו ברכב כמו רדיו, קודנית, אזעקה וכו ושכחו לסגור או שנפל בין החוטים ועכשיו יצא החוצה לשטיח.

אם מדובר ברעשי פלסטיקה רופפת לא הייתי מתייחס לזה כאל עניין בטיחותי. אך אם מדובר בנקישות מתכתיות משמע משהו מכאני לא תקין/משוחרר ולזה כן צריך להתייחס ברצינות.

פורסם
בורג כזה קטן יכול להגיע מפלסטיקה כתוצאה מהתקנות שביצעו ברכב כמו רדיו, קודנית, אזעקה וכו ושכחו לסגור או שנפל בין החוטים ועכשיו יצא החוצה לשטיח.

אם מדובר ברעשי פלסטיקה רופפת לא הייתי מתייחס לזה כאל עניין בטיחותי. אך אם מדובר בנקישות מתכתיות משמע משהו מכאני לא תקין/משוחרר ולזה כן צריך להתייחס ברצינות.

הנקישות שנשמעות מההגה יוצאות רק בזמן איתות אז אני מניח שזה קשור לזה...תודה רבה

פורסם

זה תקין.

בתוך מנגנון ידית האיתות קיימת שן קפיצית שתפקידה להחזיר את הידית לאחר השלמת הפניה ויישור ההגה.

בחלק מהרכבים הפעולה שקטה מאוד ובחלק מהרכבים הפעולה די רועשת.

פורסם
זה תקין.

בתוך מנגנון ידית האיתות קיימת שן קפיצית שתפקידה להחזיר את הידית לאחר השלמת הפניה ויישור ההגה.

בחלק מהרכבים הפעולה שקטה מאוד ובחלק מהרכבים הפעולה די רועשת.

תודה רבה על העזרה נגולה אבן מליבי

• תוכן חדש...