Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים ( והחברות אם יש ) ,

שוב פעם יש לי בעיות עם הגרוטאה , בראבו 96 ידנית 1600 165,000 ונזכרתי בכם , כי למען האמת אין לי הרבה מה לתרום בפורום בעצמי .

הפעם היא מתחממת והמד לא יורד כמו מקודם שברגע שהייתי נוסע החום היה יורד אלא מגיע לאדום .

בדקתי והוספתי מיים ( תמיד חסר ) והפעלתי מנוע עם מיכל פתוח והמיים משום מה נזלו מלמעלה מה שמביא אותי לחשוב שיש אולי

1. סתימה ברדיאטור או אויר או משהו כזה במערכת שמונע מהמים להמשיך אל המנוע מהמיכל .

2. יכול להיות שזוהי בעייה במחשב ? עשו לי טיימינג + החליפו סטרטר לא מזמן ותמיד כשנוגעים לי באוטו הוא מוציא בעיות חדשות .

* אז מחר אני נוסע למוסך אבל בגלל שאני מוגבל כעת ולא יכול להסתובב חופשי רציתי לשאול עיצות למי לפנות ( אולי לניקוי רדיאטורים ) ומה שיחפשו כי אני לא רוצה שיתברברו לי עם כל מיני כיוונים - הכוונה שלי שיהיה לי מושג מה אפשרי ומה כדאי לנסות קודם .

* כמו כן ב 165,000 לא מטופלת מה כדאי לעשות חוץ מטיימינג כדי שיהיה לי ראש שקט ? אני מחיפה ומטפל במוסך שפיק בעיר כי זה הכי קרוב ונוח יחסית .

תודה ,

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

המנוע מעשן עשן בצבע לבן ?

בדקת האם יש נזילות ?

נוזל קירור לא הולך סתם לאיבוד.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק תודה , אין נזילות אבל יש בריחה של מים , אני יודע שזה לא אמור לקרות אבל

הייתי פשוט ממלא קצת פעם בחודשיים ונוסע יופי בלי התחממות .

אם היה מתחמם הייתי מדליק מזגן , מה שהיה מעביר את המאוורר למצב 2 חזק ומקרר את המים .

לא ראיתי עשן לבן אבל לא בדקתי במיוחד היום , זה שמן במנוע לא ?

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם
שמוליק תודה , אין נזילות אבל יש בריחה של מים , אני יודע שזה לא אמור לקרות אבל

הייתי פשוט ממלא קצת פעם בחודשיים ונוסע יופי בלי התחממות .

אם היה מתחמם הייתי מדליק מזגן , מה שהיה מעביר את המאוורר למצב 2 חזק ומקרר את המים .

לא ראיתי עשן לבן אבל לא בדקתי במיוחד היום , זה שמן במנוע לא ?

עשן לבן - דליפה של מים לתוך המנוע. (עשוי להיות ריח של אנטיפריז)

עשן כחלחל / אפרפר - דליפה של שמן לתוך המנוע. (יש גם ריח ברור של שמן שרוף)

עשן שחור - יותר מדי דלק בתערובת. (וריח של דלק / מדורה)

אם אתה מוסיף מים, סימן שהם יוצאים ממקום אחר. תבקש שיבדקו את מערכת הקירור בלחץ.

אגב, התיאור שלך שהמים עולים כשהאוטו מונע מצלצל לי כמו ראש מנוע שזקוק לשיפוץ, או לפחות אטם שצריך להחליף.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...