Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.

ברצוני לכוונן את דלת הכניסה שלי, כמו גם לנקות מתחתיה סוף סוף, ולא הצלחתי להבין כיצד לפרק את הדלת מהציר התחתון.

עם העליון אני מסתדר ללא בעיות.

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לכוון בגלל בעיה מול המשקוף? או בגלל התחתית?

כי אם אתה קודח את הניטים של החלק התחתי אתה יכול להרכיב מחדש בזוית שאתה צריך.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

פורסם

המנעול לא רוצה להסתדר מול החור במשקוף.

כוונון של החלק העליון לא מועיל, ולא ממש נראה לי הגיוני לבצע הרחבה של החור (הכנס כאן בדיחה מתבקשת לפי טעמך האישי). "שיחקתי" עם הציר העליון לא מעט, ולא הצלחתי להגיע למצב שהמנעול נסגר חלק.

מעבר לזה, אני רוצה לנקות מתחת לדלת, לפי הסימנים על הרצפה נתקע שם משהו לדיירים הקודמים :shock:

לדעתי הלא מלומדת, כוונון של 2 הצירים (רק קצת בתחתון- מעריך 2 סיבובים) יפתור את הבעייה והדלת תהיה מאוזנת היטב.

אתה אומר שהחלק התחתון מורכב עם ניט למעשה. זה יסביר למה לא הצלחתי לפתוח אותו, זה מצריך קדיחה.

ועם מה ניתן לסגור אותו אחרי פתיחה אלימה כזו? ניתן לרכוש פין לחוד(בהמשך ישיר לבדיחה מהסעיף הקודם, אני מניח)? או שאולי כבר עדיף לי לפנות לבעל מקצוע ולגמור עם זה?

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הוא התכוון לתחתית של הדלת שאפשר להגביה אותה )במידו ועשו הדבקה של ריצוף רוצים להרים את הדלת טיפה אז לא מחליפים דלת אלא החלק התחתון של הדלת מוחזק עם ניטים ואפשר להרים אותו לגובה הרצוי.

הציר התחתון אמור להיות עם פין כמו הציר העליון,

אם תצרף תמונה המצב יהיה ברור יותר.

פורסם

לא ברור מה לא מסתדר לך וזה מתחיל לגלוש לדברים שאולי לא קשורים.

צרף תמונה ותסביר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמו שניסים כתב, הציר למטה בדיוק כמו העליון, רק הגישה לדפוק שמה מלמטה מאד קשה ואם קצת כח וסבלנות אתה אמור להוציא הפין אם תדפוק משהו דק מלמטה.

פורסם

ברווז טיפ קטן

לפני שאתה ניגש לשלוף את הפין, תדחוף מתחת לדלת איזה מברג שמן או משהו כזה, כדי שהמשקל לא יפול על הציר התחתון

אגב זאת הסיבה שאת העליון יותר קל לשלוף (מלבד הגישה הנוחה יותר)

זה יקל על הפעולה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

צרף תמונה ותסביר.

ברווז יקר, בפעם המיליון - תתחיל מתמונה! :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

מפתח אלן הצד הקצר על הפין של הציר התחתון, מכות קלות עם פטיש בשכיבה(צד אופקי לא עם הקצוות) תשמן קצת את הציר לפני בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי -Galant-

חתימה !

• תוכן חדש...