Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

AUDI Q3 2013 8U 170 PH QUATTRO 2.0 TFSI

שלום לכולם

לפני יומיים הגעתי לרכב וגיליתי שהורידו לי את הידית דלת החיצונית האחורית של הרכב בצד ימין

הצעות מחיר לתיקון נעו בסביבות 1500 שח נראה לי יקר מידי

הסיכוי היחידי שלי להוזיל את העלות היא לקנות את החלק באיזהו אתר מחול או חלקי חילוף בזול ואז לשלם רק על עבודה

השאלה היא מישהו מכיר היכן אני יכול לקנות ידית כזאת דלת אחורית צד ימין צבע שחור?

תודה רבה

פורסם

הנה תרשים של האזור הרלוונטי.

לפי התרשים, המק"ט של החלק הראשי הוא 8T0 837 205 A. יתכן שיש צורך לרכוש חלקים נוספים ולכן אני ממליץ לך לעיין בתרשים לפני שאתה מזמין.

את החלק אתה יכול לקנות חדש באתר גרמני בשם BKS-Tuning (כאן) או משומש ב-eBay (כאן).

חלקים מקוריים מגיעים צבועים בצבע יסוד ויש לצבוע אותם בצבע הרכב - הם מסומנים באותיות GRU. אם תקנה חלק משומש, אתה יכול למצוא אותו בצבע הרכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...