Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

היום נשלחתי על ידי המכון רישוי לעשות כיוון פרונט ולהחליף צמיגים כדי להשלים טסט.

לצערי הצמיגים הקדמיים שלי (דאונלופ) נשחקו בצד החיצוני שלהם לחלוטין אחרי 20000 קילומטר שעברו בשנה אחת .

אשמח לדעת האם הכיוון פרונט שנעשה לי היום בוצע כמו שצריך בצורה בטיחותית אשר תשמור על הצמיגים החדשים.

תודה ואחלה יום

WhatsApp Image 2020-01-12 at 5.29.54 PM.jpg

פורסם

אם היה ערכים לפני היינו יכולים לראות מה שינו.

בכל מקרה זה נראה בסדר, ה TOE נראה טוב שזה גורם שמשפיע על השחיקה.

מה שצריך לבדוק בדרך כלל זה שהמכונאי גלגל את הרכב על הליפט מספר פעמים כדי לראות שהערכים לא משתנים, הרבה פעמים הכיול של המכונה לא מדויק ואחרי גלגול הרכב אחורה והחזרתו הערכים משתנים.

Miata ND2

פורסם

תודה רבה על התגובה.

זה שיש ערכים שצבועים באדום זה תקין? (קסטר מקדימה וקמבר והתבדרות אופנים מאחורה)

פורסם

מקדימה ערך קצת גבוה אבל לא יודע כמה זה נורא- כנראה שלא יותר מדי בגלל שהם מכוונים באותו ערך בשני הצדדים.

מאחורה- כיוונו לך בכלל מאחורה? לא בכל רכב אפשר לכוון, אני פחות יודע איך זה עובד מאחורה, אבל או שזה תקין או שזה לא נמדד בצורה מדוייקת בגלל שלא יכלו לכוון או שזה לא ניתן לכיוון (יכול להיות גם וגם...)

Miata ND2

• תוכן חדש...