Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 22.2.2025 בשעה 10:02, bigzoltar כתב:

בכתבות ההשקה של הדגם בעולם צויין כי לדגם הבסיס יש טווח נסיעה של 466 ק"מ (שיפור קל מטווח הנסיעה הקודם של 455 ק"מ עקב שיפור אווירודינמי בצורת הרכב). 

כעת באתר של טסלה מופיע שלדגם הבסיס יש 500 ק"מ טווח.

איך נוספו עוד קילומטרים? פנו למאסק.

בינתיים byd מציגה אטו 3 מחודש 3 שנים אחרי השקתו ואחרי מתיחת פנים קלה לפני כמה חודשים (המודל y חודשה כזכור רק כעת לאחר 6 שנים מהשקתה, קצבים אחרים כבר אמרנו), שכוללת מערכת נהיגה אוטונומית חדשה בכמה גרסאות, כאשר הגירסה הבכירה היא אוטונומית מלאה. זאת מערכת שנכנסת לכל דגמי byd.

שימו לב כמה חיישנים כוללת המערכת לרבות חיישנים אולטראסונים (חיישני חניה), רדאר, לידר ועוד בנוסף לכמות גדולה של מצלמות.

כנראה שב- byd אוהבים לבזבז כסף מיותר על חיישנים, טסלה כזכור מסתמכת רק על מצלמות.

אני יודע באיזה רכב אני הייתי רוצה להיות כשההגה לא בידיים שלי.

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/חשיפה-רשמית-ראשונה-byd-אטו-3-החדש-2025

רק דיברנו על BYD God eye 

טיפש מי שמפקיד את החיים שלו בידיים של כל המערכות "האוטונומיות" האלה 

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
  • תגובות 6.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתאריך 17.2.2025 בשעה 18:53, רועי5 כתב:

מאסק הוא גאון, בזה נדמה לי אין ספק, אבל הוא גם קוקו לא קטן

לגבי קוקו - אין ספק, אבל לגבי גאון? הוא איש עסקים מאוד מצליח שעובד הרבה ואוהב לקחת סיכונים רבים. אבל כאלה יש הרבה, הצלחה עוד לא עושה אותו גאון.

תמיד יש לי ספק סביר לגבי אנשים שטוענים באצמם שהם גאונים כמו האיש הזה ש"יודע על ייצור מכוניות יותר מכל אדם החי כרגע על כדור הארץ"

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם
בתאריך 21.2.2025 בשעה 20:42, Supertigre כתב:

אני די בטוח שטסלה תוריד מחירים לקראת תחילת המסירות בפועל, כנראה לפי כמות ההזמנות שקבל עד אז. המחירים גבוהים ביחס לתחרות מסין וזה עוד לפני תוספות שונות כמו צבע מרכב וריפודים. 

בשוק הישראלי המחירים כרגע גבוהים משמעותית בגלל שהיבואנים של היצרנים הסינים התארגנו על מלאי טרם עליית המס.
מדובר באנומליה מקומית וזמנית, מניח שלטסלה יותר קשה להילחם בתופעה כזו. לראיה כשאקספנג הגיעו לארץ התגובה לתמחור הדגמים שלהם הייתה מיידית.

עד שיגמר המלאי הסיני טסלה בבעיה מבחינת תמחור ועם קצב המכירות הנוכחי של רכבים חדשים (שניחוש שלי הוא נמוך מאוד) יש מצב שהמלאי הזה יספיק להם עד סוף השנה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ישנה ירידה, זה ברור, גם כי פשוט יש הרבה יותר תחרות כיום וגם כי יש אנשים שעבורם המותג הוא סוג של זהות ועכשיו שראש המותג עושה מעשים פוליטיים, זה מרחיק אותם מהמותג. יחד עם זאת,  וכפי שכתבו לפני, נהיה יותר חכמים יותר עוד מספר חודשים כאשר השיווק של המודל Y החדשה ייכנס להילוך גבוה. ברור לכל כי רבים דילגו בחודשים האחרונים על הזמנת הדגם היוצא והעדיפו להמתין לזה החדש. 

פורסם

והם כנראה מעולם לא רכשו טסלה. כאמור, נהיה חכמים יותר בעוד מספר חודשים. דרך אגב, כמובן שמה שחשוב הרבה יותר (לערך המניה) זו ההבטחה של מאסק להפעיל עוד השנה מוניות אוטונומיות, זה הרבה יותר משמעותי עבור החברה לעומת ירידה כזו או אחרת במכירות. יש גם את נושא השקת FSD בסין ועוד. זו בהחלט כנראה השנה (או שנתיים) הגורלית ביותר של החברה. 

פורסם (נערך)

בעלי טסלות מעיפים את הרכבים האלה. צריך להיות סוג מסוים של גאון כדי למכור מוצר אופנתי בעיקר לעשירים דמוקרטים ופרוגרסיבים, ואז להשניא את עצמו בדיוק על הציבור שקנה את המוצרים שלו. וכל זה כשהמתחרים מזמן הדביקו את הפער ואף מתעלים.

בנוגע למונית האוטונומית, אני לא מאמין שזה יקרה לא השנה ולא בשנה הבאה. וגם אם איכשהו יאפשרו לו להפעיל צי של מוניות אוטונומיות, במצב הפוליטי הנוכחי ישרפו אותן על ימין ועל שמאל.

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
פורסם
לפני שעה, Supertigre כתב:

זו ההבטחה של מאסק להפעיל עוד השנה מוניות אוטונומיות

הדרך היחידה שזה קורה זה אם הוא מבטל רגולציה. שלפי המהלכים האחרונים... יש מצב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

להיות מנכ"ל של חברה ציבורית ועל הדרך מזוהה פוליטית בצורה כזו זה מעילה בתפקידך לא פחות.
להתערב במערכות בחירות של מדינות זה כבר מעבר למעילה בתפקידך, זו עילה לתביעה.
בכל חברה אחרת היו מעיפים אותו כבר על טיל והאמת שלא ברור לי למה לא העיפו אותו על טיל.
בשלב הזה (האמת כבר כמה שנים) הנזק של מאסק עולה על התועלת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

https://electrek.co/2025/03/16/tesla-autopilot-drives-into-wall-camera-vs-lidar-test/

לא ראיתי את הסרטון כי לא כזה אכפת לי,אבל הנה הוכחה למה הסתמכות על סוג בודד של חיישנים לא מספיק. אם אפשר לעבוד על המצלמות עם ציור יפה, זה פאק רציני.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לדעתי יש פה איזה דרישה שהליידר פותר שאני לא בטוח שנכון להיום יש דרישה לפתור.

הדרישה כיום ממערכת נהיגה אוטונומית היא להיות טובה לפחות כנהג הממוצע, אם מייצרים מצבים שנהג ממוצע לא היה מצליח לזהות אז אני לא בטוח שזה פוסל מערכת אוטונומית שגם לא מצליחה לזהות.

אני ממש לא נגד שימוש במערכות ליידר אבל אני לא בטוח שאכן קיימת דרישה לזהות מקרי קיצון למשל חושך מוחלט, ערפל כבד, וכו..

עריכה אחרונה על ידי motizkn

טסלה 3 2022

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...