Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שכן שלי שרט לי את הדלת ואת הכנף האחורית עם מפתח וגרם לנזק לא מבוטל.

התייעצתי עם שני דיטיילרים ומהם נמסר לי שלא ניתן לעשות שיחזור ב100% והם מסרבים לקחת את העבודה.

היות וזה נזק שנעשה בזדון, אני לא מתכוון להתפשר על איכות התיקון וחשבתי על ביצוע החלפה. הן של הדלת והן של הכנף.

התהייה שלי האם יש ירידת ערך בכזאת פעולה? האם צפוי להיות הבדלי צבעים? אני רוצה להגיע למצב שלא יהיה זכר לנזק הזה.

העלות פחות מעניינת אותי, אני מתכוון לדרוש פיצוי בתביעה אזרחית בנוסף לזה שקיימת תלונה במשטרה.

מצרף סרטון של הנזק:https://drive.google.com/file/d/1PSQ4QlNZWJ5Ut7l8278NRRdd2eH67wI9/view

פורסם

החלפת דלת אינה מהווה ירידת ערך. זה רכיב נתיק להבדיל מכנף לדוגמה.

ה"נזק" היחיד זה אולי הרוח בין הדלתות כבר לא יהיה אחיד. לא נורא.

פורסם

הבעיה בתיקון בכנף האחורית שזה גורר ירידה מסחרית משמעותית(כי זה לא חלק עם ברגים) - בתאכלס? יהיה קשה לך למכור את האוטו יותר בלי הנזק מאשר להשאיר את הנזק, האם מדובר ברכב יקר? אם לא הייתי מנסה לטשטש את זה כמה שאפשר ולא צובע.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נאמר לי שהשריטות עמוקות מדי וצביעה נקודתית לא תהיה מספיק טובה.

אולי אפשר לטשטש בכנף, אבל בדלת הנזק גדול מדי.

יש סיכוי להבדלי צבעים בהחלפת דלת?

צביעת הדלת נעשית ידנית בארץ או מוזמנת מהיצרן?

הרכב עצמו לא יקר, מדובר בסיאט איביזה.

אבל זה הרכב הראשון שלי, רכב שמאז שהוא אצלי אני מקפיד לשמור עליו ומשקיע במוצרי טיפוח, כל דפיקה קטנה מדלת של רכב חונה מציקה לי, אז על אחת כמה וכמה נזק כזה ועוד שנעשה בזדון.

בקיצור, זה לא רק רכב בשבילי. בטוח שאתם תבינו את ההרגשה.

פורסם

לא צריך להחליף דבר, אלא לעשות עבודת צביעה מחדש עם הכנה טובה ומקצועית.

הבדלי גוון יהיו או כעת או בעתיד כי הצבע עצמו, אפילו אם הוא מאותו יצרן, אינו מאותה סדרת ייצור וקצב דהייתו שונה מהקיים בשאר הרכב.

צבע (אומרים צבע ולא צבעי) רכב מרכיב את הצבע לפי הקוד שלו ובמפרט משקלי של הגוונים שמרכיבים אותו שנמצא במחשב יצרני הצבעים שאצלו.

המקצוען מבצע צביעת נסיון על חתיכת פח ומשווה למשטחים אחרים ברכב ולפי ההבדלים שהוא רואה בעין הוא מוסיף גווני משנה, להתאמה מירבית.

כמובן שעבודה מקצועית תהיה יקרה יותר.

את תמונות הנזק שמור לך, כדי להראותן לקונה עתידי של המכונית שיראה שהתיקונים אינם בגלל תאונה אלא רק בגלל שריטות.

בברכה - רפי לין

פורסם

העלות פחות מעניינת אותי, אני מתכוון לדרוש פיצוי בתביעה אזרחית בנוסף לזה שקיימת תלונה במשטרה.

גם אם תדרוש ותקבל פיצוי הוא לא בהכרח יהיה בסכום שאתה תוציא.

אם השופט יחשוב שהשקעת בזה יותר מהסביר והמקובל הוא יקבע את הפיצוי בהתאם לשיקול דעתו. וזה בגדול יהיה יותר בכיוון של שמאים ופחחים ופחות בכיוון של דיטיילרים.

אני לא נכנס לעניינים הטכניים שאיני מבין בהם אבל גישה לפיה "העלות פחות מעניינת אותי...." לא מקובלת משפטית.

קוראים לזה "עקרון הקטנת הנזק"

תיאורטית, אם השרשור הזה מוצג לשופט ומקושר לתיק שלך התוצאה תהיה מאכזבת.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם

העלות פחות אישיו כי אני לא מתכוון להתפשר על איכות התיקון. כלומר, לא ללכת למישהו זול שיבצע גם עבודה זולה אלא למישהו עם רמת עבודה גבוהה.

לא יודע מה סדר גדול עלות של זה, אבל סתם מבדיקה לפי מחירון של היצרן דלת עולה קצת יותר מ6 אלף, לא נשמע שערורייתי.

ואם אפשר לקבל תיקון איכותי גם על ידי צבע- מבורך.

פורסם

לא מחליפים דלת בגלל שריטה מה גם שאחרכך שתרצה למכור אנשים יתחילו לשאול שאלות , תעשה פוליש בכנף האחורי וצביעה במקום איכותי ושלום על ישראל.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

נו. אז תשקיע 6000 ש"ח בהחלפת הדלת - ואז השכן יקח את המפתח וישרוט אותה שוב. אז תוציא עוד 6 אש"ח?

כבר הוסברה כאן דרך החשיבה של בית משפט, אם כי אם יש לך תעוד שיכול לאפשר לך תביעה של השכן אולי זה ייראה קצת שונה מאשר תביעת הביטוח. ממש לא מובטח.

אתה חי במדינה שבה צריך ללמוד לחיות עם נזקים קטנים לפח. אם השריטה עמוקה ומאיימת בחלודה - בצע תיקון מקומי וזהו. או צביעת החלק אחרי תיעדת את הנזק. חלק צבוע עלול להיות בעייתי במכירה, במיוחד אם מדובר בחלק מהשלדה (כמו כנף אחורית).

לגבי הבדלי צבעים - המחשבה היחידה שלי היא שאולי הפחח יימצא בפירוקיה דלת מאותה שנה ואותו צבע עם רמת דהיה דומה, ויימנע מצביעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאחותי היתה חברה שההורים שלה עשו מסדר זיהוי לטביעות אצבעות כאשר אחרי משחק בלוח וגיר מצאו טביעת אצבע על הקיר. בנות 10, כן? כנראה שזו הית ההפעם הראשונה והאחרונה בה ארחו בנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה צובע\מחליף בסוף, תצלם כמה תמונות באיכות גבוהה ותשמור לך גיבוי בדרייב וכנ"ל לקבלה של התיקון שתוכל להראות לקונה עתידי שזה באותו זמן ושזה כל הנזק שקרה ולא משהו רציני. זה יכול להיות שווה הרבה כסף הכמה תמונות האלה.

• תוכן חדש...