Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש במקרה מישהו שעשה סיכום עלויות אחזקה לרכב הנ"ל? ניסיתי לערוך חיפוש ולא מצאתי.

הייתי רוצה לדעת כמה פחות או יותר יעלה להחזיק רכב כזה, שגרת טיפולים, מחלות ידועות וכו'...

חושש בעיקר מעניין הגיר והטורבו

תודה מראש

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

דווקא לגבי הטורבו לאורך השנים לא שמעתי על בעיות, גם מאנשים שאני מכיר לא שמעתי על בעיות.

הגיר אכן יכול להיות נקודת חולשה.

המצמדים או מכטרוניק.

החלפת מצמדים כ 4.5 אלף, שיפוץ מכטרוניק כ 4 אלף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עלויות שוטפות לא יהיו נוראיות אבל אתה פגיע ב3 אזורים באוטו הזה:

1. גיר DSG שסיפרו לך עליו.

2. שרשרת טיימינג כושלת עם משאבת מים (סביב ה5k אם תפסת את זה לפני שזה מתפוצץ).

3. שמעתי הרבה על טורבואים שמתים בשנים האלה (7-10k בערך)

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם

יש לי פולו 2011 נפח 1.2 שעשת עד היום 106,000 ק"מ . הרכב ניקנה מגברת מבוגרת בשנת 2014 עם 21,000 ק"מ. זמן קצר לאחר הקניה לאור קריאה בפורום פה והרגשה שיש רעידות בין הילך ראשון ושני הרכב הוכנס למוסך מורשה והוחלפו הקלאצים, כניראה גם המכטרוניק ללא עלות כמובן וזאת לאחר שנגמרו 3 שנים האחריות. אחרי מספר חודשים שוב קראתי שיש בעיה עם השרשרת בדגמים אלו הרכב שוב ניכנס למוסך מורשה והשרשרת והמותחן הוחלפו ללא כל עלות ובלי ויכוחים.

כל שנה לפני טסט הרכב ניכנס לטיפול שיגרתי במוסך מורשה, כן כן עד היום מטופל במורשה. החלקים יותר יקרים ועלות הטיפול גם אבל חוץ ממנעול דלת הבגאז' שהתקלקל לי בתקופה הזאת הרכב טפו טפו טפו ללא כל שום בעיה. הרכב כפי, זריז, איכותי ואני מאוד מהנה ממנו עד היום.

אני ממליץ!

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...