Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש דרך להפעיל משחקי PS3 על PS4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Oblivion היה שיא האבולציה של משחקי Elder's Scroll. מאז החברה הזאת רק הולכת ומדרדרת.

קח לדוגמא את Witcher 2 ו-Skyrim שיצאו בערך באותו הזמן.

ב-Witcher 2 נכנסים לעיירה ורואים עשרות אנשים הולכים/עובדים, ילדים משחקים, כלבים נובחים, מוזיקה, רעש. בקיצור מרגישים חיים.

ב-Skyrim נכנסים לעיר הבירה Windhelm ורואים 4-5 NPC טמבלים מסתובבים ומסתכלים על הקירות.

ככה נראת עיר בירה?!

אלמנטים של RPG סורסו לחלוטין, ממשק שהותאם בראש וראשונה עבור קונסולות, עולם ריק, כתיבה איומה.

מבחינה טכנית באגים, באגים ועוד באגים. באגים שאף אחד ב-Bethesda לא טרח לתקן שנים אחרי יציאת המשחק. מנוע גרפי מיושן שהחברה הזאת לועסת מעל 20 שנה. הנטייה להוציא משחק רבע אפוי ולתת לקהילה שמורכבת מפראיירים לתקן את הבאגים וללטש אותו מבחינת גרפיקה ומשחקיות ללא תשלום וללא הכרת תודה.

התרגיל הזה עבד להם עם Oblivion, Skyrim ו-Fallout 4. סוף כל סוף זה התפוצץ להם בפרצוף עם Fallout 76.

פורסם

לשים פולאאוט 76 בחינם בבאנדל עם פלייסטיישן זה כמו להוסיף חתיכות זכוכית בחינם בפיצה.

אין לי מה להוסיף לגבי קונסולות, אני לא משתתף בפולחן הפאגני שהוא קונסולות. אני חלק מגזע PC הנאור. עליו, אגב, כל המשחקים עובדים על הכל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני מסכים עם חלק מהדברים, אכן הבאגים במשחק ואופן הפעלת הדמות די לוקים, עד שאפילו צוחקים עליהם עד היום.

למה אתה מתכוון במשחקיות?

כשאתה נהנה מהתוכן ומאופציית עצמו אתה מגלה את אחד המשחקים היותר מהנים וממכרים שיצאו באותה תקופה, שנמשכת עד היום אגב, אנשים משחקים אונליין והשרתים מפוצצים

התחלתי עם וויצ'ר 1 ודרגון אייג' אוריג'ין, אין ספק שסקיירים נתן קפיצת מדרגה אחרת לגמרי לעומת המשחקים האלו והמשיך גם עם ההרחבות

FALLOUT מעולם לא החזיק אותי במשחק, וניסיתי את 3 כשיצא שהביקורות עליו היו מפוצצות

תנסה את FO:NV שלא פותח על ידי בט'סדה אלא אובסידיין שיש לה אגב משחק חדש ומאוד נחמד בשם The Outer worlds

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
Oblivion היה שיא האבולציה של משחקי Elder's Scroll. מאז החברה הזאת רק הולכת ומדרדרת.

קח לדוגמא את Witcher 2 ו-Skyrim שיצאו בערך באותו הזמן.

ב-Witcher 2 נכנסים לעיירה ורואים עשרות אנשים הולכים/עובדים, ילדים משחקים, כלבים נובחים, מוזיקה, רעש. בקיצור מרגישים חיים.

ב-Skyrim נכנסים לעיר הבירה Windhelm ורואים 4-5 NPC טמבלים מסתובבים ומסתכלים על הקירות.

ככה נראת עיר בירה?!

אלמנטים של RPG סורסו לחלוטין, ממשק שהותאם בראש וראשונה עבור קונסולות, עולם ריק, כתיבה איומה.

מבחינה טכנית באגים, באגים ועוד באגים. באגים שאף אחד ב-Bethesda לא טרח לתקן שנים אחרי יציאת המשחק. מנוע גרפי מיושן שהחברה הזאת לועסת מעל 20 שנה. הנטייה להוציא משחק רבע אפוי ולתת לקהילה שמורכבת מפראיירים לתקן את הבאגים וללטש אותו מבחינת גרפיקה ומשחקיות ללא תשלום וללא הכרת תודה.

התרגיל הזה עבד להם עם Oblivion, Skyrim ו-Fallout 4. סוף כל סוף זה התפוצץ להם בפרצוף עם Fallout 76.

נכון.. אבל אתה לוקח בחשבון שWINDERHELM נמצאת בצפון וקור פילים בחוץ... למה להסתובב סתם בחוץ? :wink:

הבנתי את כוונה למשחקיות אם כך, אני משחק אותם רק בPC, קונסולה אני פחות מסתדר, עדיין תקוע עם GOW4 בתחילת המשחק וויתרתי, חזרתי לPC

שם האופציות מגוונות והיה מהנה

לוויצ'ר 2 עוד לא הגעתי, היות וקפצתי מ1 ל-3, אבל בחודש האחרון היה דיל טוב על הטרילוגיה דרך STEAM, בעקבות יציאת הסדרה וב54 ש"ח אפשר היה לרכוש את כולה. אז רכשתי, חזרתי ל1 כדי לעשות מחדש ולהתפתח ל-2 ו3. מבטיח לעדכן את הרשמים בעתיד...

לשים פולאאוט 76 בחינם בבאנדל עם פלייסטיישן זה כמו להוסיף חתיכות זכוכית בחינם בפיצה.

אין לי מה להוסיף לגבי קונסולות, אני לא משתתף בפולחן הפאגני שהוא קונסולות. אני חלק מגזע PC הנאור. עליו, אגב, כל המשחקים עובדים על הכל.

אין על PC, יד על העכבר יד על מרכז המקלדת והכל זורם

תנסה את FO:NV שלא פותח על ידי בט'סדה אלא אובסידיין שיש לה אגב משחק חדש ומאוד נחמד בשם The Outer worlds

לא שמעתי עליו, אבדוק

תודה!

Confidence In Motion

פורסם

Outer worlds פנטסטי. נהניתי ממנו מאוד.

וויצ׳ר 1-3 איזה חלום. חבל שאני זוכר אותם בעל פה. הייתי מת לשחק בהם שוב.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבנתי שow ממש קצר, זה נכון?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם משחקים רק קמפיין אז כן אפשר לסיים באיזה 20 שעות.

אם אתה עושה את משימות הצד ומשקיע בעלילה, צופה בדיאלוגים, זה משחק באורך בינוני. הוא קצר אך ורק ביחס לז׳אנר שלו, שזה משחקים של מאות שעות. בתכלס יש שם סביב ה-40 שעות של כיף. ממליץ בחום. משחק לסופש/שניים. קצר וקולע.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אכן סביב ה30-40 שעות - אבל כיפיות לגמריי

אובסידיאן שיחקו אותה (וניו וגאס אכן הפולאאוט הכי טוב בתלת מימד)

אם רוצים משחק בסיגנון הפולאאוט הקלאסי אגב wasteland 2 זה מה שאתם מחפשים.

משחק מדהים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
נכון ש76 הוא אפילו לא צלו של 4 או 3 לצורך העניין, אבל לפחות זה עדיף על לשים fortnite בבאנדל ולקרוא לזה מתנה.

ב.

מקבלים 2000 וי באקס. שזה שווה ל80 שקל.

הילד מבסוט זה מחה שחשוב, המכשיר בכלל נקנה למשחקי JUST DANCE שאני מחפש לקנות בזול עכשיו

נ.ב

כל השירשור יצא מדעתו הראשונית.

מה קשור כל הדיבורים האלה?

PS5 יריץ את כל המשחקים מכל המכשירים.

עריכה אחרונה על ידי eladns

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...