Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה של אשתי החליטה לרכוש פיקנטו חדש

ראיתי שיש כמה רמות גימור, והגירסה הנפוצה היא LX שעולה כ82,000 ש"ח, וניתן למצוא אותה בדילים של 0 ק"מ בהנחה של כ-9000 ש"ח

א. מנסיונכם, האם קיה פתוחים למו"מ כדי לנסות להתקרב למחירי ה0 ק"מ, או שחבל על המאמץ?

ב. האם ההפרש של 9 אש"ח מצדיק קניה מהסוכנות לדעתכם? (לטעמי כן, אבל תמיד טוב לשמוע דעות נוספות)

ג. האם יש הבדל באחריות בין רכישה מהסוכנות לרכישה דרך חברות ה0 ק"מ? (שמעתי משהו על 3 ו7 בהתאמה)

ד. מתי הוחלף הדגם, ומתי אמור להיות הרענון הבא?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

א. לא יודע.

ב. תלוי מאוד בתקופה הבעלות הצפוייה. אם זה לזמן ארוך, ירידת הערך של רישום 0 ק"מ (14% או 12% אם אני לא טועה, ממחירו של הרכב כיד ראשונה) תהיה קטנה מ-9K שקל, ואז זה שווה.

ג. אני כמעט בטוח שכן - 7 שנים ברכישה ישירה מקיה (3 שנים אחריות מלאה + 4 שנים מוגבלת למערכת ההנעה).

ד. הדגם החדש נמכר בישראל ממרץ 2017, עדכון כנראה יהיה פחות או יותר באמצע השנה הבאה, אבל אם להסתמך על העבר, קיה בדרך כלל עושה מתיחות פנים מינוריות מאוד (אולי יגיע לכאן מנוע/גיר חדשים, אולי לא).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

א. יכול להיות שכן, כיוון שהם משתתפים מדי פעם במבצעים של כל מיני מועדונים.

ב. כן, כי אתה תקבל רמת גימור גבוהה יותר ו-7 שנות אחריות (לא מלאות, אבל תקבל 3 שנים מלאות ועוד 4 שנים על מנוע, גיר וציריות).

ג. כן יש הבדל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מבחינת רמת הגימור, ההשוואה היא לאותה רמה

רמה מעל תעלה עוד כמה אלפים

ובכלל ברמה הגבוהה ביותר המחיר מגיע ל85 אש"ח. מופרך לטעמי לרכב כזה קטן ועממי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני לא חושב שאפשר לקנות lx בסוכנות זה דגם שיועד לליסינג .

בסוכנות יש את הex והgt ברכישה מאפס קמ יש 3 שנים אחריות לעומת 7 מפרטי (3 מלאות ו4 רק יחידת הנעה) .

לא נראה לי שאם מבצע זה יגיע למחירי 0 קמ זה יורד מאלפים בודדים.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם
מבחינת רמת הגימור, ההשוואה היא לאותה רמה

רמה מעל תעלה עוד כמה אלפים

ובכלל ברמה הגבוהה ביותר המחיר מגיע ל85 אש"ח. מופרך לטעמי לרכב כזה קטן ועממי.

גם 82 זה מופרך.

אבל זו מדינת ישראל

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

להשוואה יש את המיקרה הידנית + טורבו מנוע 1000 סמ"ק ב 80K, אם אין בעיה בידני אני אישית הייתי הולך על זה.

מצד שני יש את עניין האחריות המורחבת של קיה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני אישית הייתי לוקח את הספארק מנוע חזק יותר מאובזרת יותר בטיחותית יותר והכי חשוב בלי מוביליי

פורסם
אני אישית הייתי לוקח את הספארק מנוע חזק יותר מאובזרת יותר בטיחותית יותר והכי חשוב בלי מוביליי

אבל פחות אהודה בשוק ובלי 7 שנות אחריות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

יש לה 5 שנים ולא 3 מלאות ועוד 4 על יחידת הנעה זה נכון אבל הרכב עם 10 כריות אוויר ומערכות בטיחות מלאות נכון שהשוק שלה זה לא כמו של הפיקנטו אבל אתה מקבל הרבה יותר רכב באותו כסף.

פורסם

כאן תוכל למצוא את הפיקנטו ב-69900 ש"ח מ-0 ק"מ.

אינני יודע אם הגברת פתוחה להצעות של דגמים אחרים, אבל רק אציין שב-80900 ש"ח אפשר לקבל סיטרואן C3 מ-0 ק"מ (שלדעתי) עדיפה בכל היבט מהפיקנטו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה.

גם לטעמי הסיטרואן עדיפה. אבל אתה מכיר את עמישראל. ירידת ערך וכאלה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

את האמת - לנוכח המצב בשוק הרכב הישראלי ובתור אחד שידוע כאן בתור אוהב צרפתיות, החלטתי בעצמי לוותר על רכישת רכב צרפתי רק בגלל מצב השוק.

רכבי דיזל עוד איכשהו אפשר למכור במחירון+-, אולי רכבי ספורט, אבל ממה שראיתי בתור מוכר רכב לאחרונה, זה שלא מעט אנשים פשוט פוסלים צרפתיות.

פורסם

ממליץ לרכוש את הפיקנטו דגם ex או gt מהיבואן.

אחריות 7 שנים ודגם מבודל מדגם הליסינג / השכרה.

ניתן להתמקח על המחיר באולם התצוגה ולקבל הנחה/הטבה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...