Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב שוקל לעשות הסבה ליועץ משכנתאות.

יש לו זיקה לתחום, הבנה לא רעה, וכשהחבר'ה מסביב צריכים עזרה מסנג'רים אותו בכיף ויש לו הצלחות נאות.

איך הוא ממנף את זה לפרנסה?

למיטב ידיעתי זה תחום פרוץ (אפילו יותר גרוע מתיווך, שם יש לפחות מבחן ותעודה רשמית), כל מכללת "שושנים ליחיאל" פותחת קורס עם "תעודה מטעם bdstr" משכנתאות, ששווה לצור על פי צלוחיתו.

א. האם בכל הג'ונגל הזה כן יש מקום מסודר ואמין שהתעודה שלו שווה את הנייר עליו היא מודפסת? (סטייל מכללת רידמן ללימודי רפואה משלימה וכד').

ב. האם יש חברות גדולות בתחום שהוא יכול להתחיל כשכיר שלהם?

כל עצה וטיפ יתקבלו בברכה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא יודע לגבי ייעוץ משכנתאות, אבל בכל מקרה ממליץ לו ללמוד קצת על כיצד לפרסם ב / למנף רשתות חברתיות.

לנסיוני האישי, כשבונים את זה כמו שצריך (תחת ההנחה שאתה מספק ערך מוסף) - האנשים מגיעים אליך. בחודשים האחרונים אני מציע שירותי ייעוץ בכל מיני תחומים (האירוניה: לא מתעסק בתמהילי משכנתא.. XD ), ועד כה אנשים מוצאים אותי מבלי שהתעסקתי בפרסום ממומן - בעיקר דרך המלצות מחברים ופוסטים בפייסבוק.

ממליץ לו לבנות עמוד נחיתה, לדבר עם חברים שהתייעצו בעבר בשביל שישאירו חוו״ד, ולבנות אסטרטגיית חדירה שתייצר לו מעגל ראשוני. אם הוא עושה עבודה טובה, המעגל הזה יתחיל להתרחב מעצמו - ויחד עם בניה נכונה של ״חתימה״ ברשת הוא יוכל לייצר פייפליין.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אספר מנסיוני למרות שאני לא לקחתי את זה לפרנסה אלא לסיוע לאנשים

במשך מספר שנים נתתי ייעוץ באתר ייעוץ חינמי מוביל

בממוצע 20-30 משכנתאות ביום

כנראה שעצותי היו טובות כי התבקשתי לפחות מספר פעמים בשבוע לתת ייעוץ מלא ועבודה מול הבנקים כנגד תשלום.

הייתי מתחיל שם או בדומיהם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...