Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר מזמן החלטתי שאני רוצה לרכוש מכונת פוליש DA. המכונות הממותגות יקרות להחריד, ולא הייתי מוכן לשלם סכומים כאלה על מכונת פוליש. אחרי שחרשתי על אתרים סיניים מצאתי מכונת פוליש DA במחיר של כ-75 דולר, והלכתי על המציאה. אחרי שהמכונה הגיעה, והצטיידתי בכל החומרים הדרושים, הגיע הזמן לתת עבודה.

החומרים:

Mr. pink של כמיקל

Iron cleaner של כמיקל

פלסטלינה ושפריצר

Wheel cleaner של כמיקל

ג'ל לצמיגים של SONAX

Finishing polish של mothers

פוליש עדין של mothers

Jet seal של כמיקל

Natural shine של כמיקל לפלסטיקה

3 פדים hex logix - בינוני כתום, עדין לבן, ורך שחור ליישום של האוטם.

וכמובן מסקינטייפ לפלסטיקה וגומיות

שלב ראשון - שטיפה יסודית. מים, מים עם סבון, ושוב מים.

IMG-4754.jpg

שלב שני - Iron ומזהמים

IMG-4757.jpg

IMG-4758.jpg

שלב שלישי - פלסטלינה וייבוש הרכב (אין באמת צורך בתמונות כרגע)

שלב רביעי - finishing polish עם הפד הכתום. על הגג ומכסה המנוע עברתי פעמיים, שם הסווירלים היו בולטים יותר. בגדול, לא היו שריטות עמוקות ולכן לא השתמשתי בקומפאונד.

שלב חמישי - פוליש עדין עם הפד הלבן.

שלב שישי - jet seal עם הפד השחור. 20 דק' המתנה, וניגוב.

לתוצאות:

IMG-4770.jpg

IMG-4772.jpg

IMG-4774.jpg

IMG-4775.jpg

IMG-4784.jpg

IMG-4783.jpg

IMG-4781.jpg

IMG-4780.jpg

IMG-4779.jpg

IMG-4778.jpg

IMG-4777.jpg

IMG-4776.jpg

1FEC91B5-FF08-4992-B122-728075888CAF.jpg

פורסם

כמה תובנות של היום שאחרי:

1. בערב עם תאורת רחוב\חניה שמתי לב למספר אזורים, בעיקר במכסה המנוע, שהיו זקוקים למעבר נוסף עם מכונה. הטעות שלי היא שלא עבדתי עם תאורה שעוזרת לראות את מצב הצבע תוך כדי הפוליש. אם אתם עובדים עם מכונת פוליש, תקפידו על זה. לא מאמין שגוף לד מאליאקספרס יעלה הרבה כסף. לחורף הקרוב אני מסודר, וגם די מבסוט מהתוצאה בשביל מישהו שעבד עם מכונה בפעם הראשונה בחייו. אחרי החורף אעשה סשן נוסף.

2. אל תוותרו על מיסוך פלסטיקה וגומיות. במקרה שלי מדובר ברכב עם גג שמש ומסילות גג מפלסטיק, אלה עלולים לקבל סימני פוליש שיהיה קשה להוריד אח"כ. פחדתי גם על הגומיה של גג השמש שמא סיבוב הפד יגרום לה נזק. גליל של מסקינטייפ עולה גרושים - לא משהו להתקמצן עליו.

3. בתור מי שעשה פוליש ידני לא מעט פעמים, מכונה זה עולם אחר לחלוטין. גם המכונה הסינית הזולה ביותר תעשה עבודה טובה פי כמה מיד אנושית. לא רק שלא תגיעו לתוצאות באותה הרמה, אלא גם תשארו עם כאב ידיים. רכישת מכונה, גם אם לא ממותגת, זה הדבר הנכון לעשות. גם אם תשתמשו בה פעם בשנה.

4. לא יודע אם זה פסיכולוגי או לא, אבל הפעם העבודה עם פלסטלינה היתה קלה ומהירה יותר מפעמים קודמות. ההבדל היחיד היה כאמור שימוש ב-Iron remover לפני הפלסטלינה.

פורסם

תוצאה סופית ברמה גבוהה!

כמה זמן לקח לך לבצע את כל הפרוייקט?

איזה פוליש עשית לפנסים?

כן ירבו פרוייקטים כאלה כאן בפורום!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תודה.

על הפנסים (האחוריים בלבד) עברתי פעם אחת עם הפוליש העדין - את השריטות ראו בעיקר היכן שהצבע האדום. הקדמיים עם אוטם קבוע אצלי ובמצב מצויין.

עבדתי כ-9 שעות.

פורסם

אין כמו לעשות ווקס עם הידיים, מכונה זה לחלשים: (אני רוצה, אני רוצה מכונה, אני רוצה וגם יש לי תכנית...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא מקשיב למיסטר מיאגי, הוא לא שטף בשיטת שני דליים ולא עשה פלסטלינה. זה לא מקצועי.

פורסם

מיסטר מיאגי (פאט מוריטה) חי היום (מאז 2005) כבר במרומים - בזמנו, הוא אפילו לא ידע מה זה גריט גארד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...