Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רואה למה שמישהו במרכז העיר ישתמש בזה. לא יודע כמה יש כאלו בשכונות המזרחיות או הדרומיות, אבל גם שם כנראה גם אין סיבה וגם התושבים פחות עשירים ויעדיפו קורקינט או אופניים או כל דבר זול יותר. אני כן רואה לא מעט כאלו נוסעות בכבישים וזה אומר שכן יש לזה ביקוש, אבל אין לי מושג למי או למה. כמובן שאם זה היה תלוי בי, זה היה עף מהעיר, אפילו לא בגלל מצוקת חניה, אלא בגלל שאני לא חושב שאנחנו צריכים לממן את החרא הזה. היה עדיף במקום להביא עוד איקס מוניות שירות או אטובוסים בכסף הזה.

אגב יכול להיות שבערים בחול זה עובד יותר טוב כי חלקן גדולות הרבה יותר בשטח שלהן מתל אביב לא יודע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יש לזה ביקוש לאנשים שצריכים להגיע מנקודה X בתוך תל אביב לנקודה Y בתוך תל אביב ורוצים לשלם פחות ממונית ספיישל. אני גם מניח שתוכל למצוא מספיק אנשים שיסבירו למה השירות הזה טוב, רובם כנראה פשוט לא גולשים פה בפורום.

פורסם
אני לא רואה למה שמישהו במרכז העיר ישתמש בזה. לא יודע כמה יש כאלו בשכונות המזרחיות או הדרומיות, אבל גם שם כנראה גם אין סיבה וגם התושבים פחות עשירים ויעדיפו קורקינט או אופניים או כל דבר זול יותר. .

אופניים וקורקינט מתאימים לאחוז מאוד קטן מהאוכלוסיה וגם הם עומדים בתור למיון באיכילוב (אם הם מצליחים לעמוד).

נשים על עקבים, מבוגרים, ילדים, אמהות עם ילדים, כל מי שצריך לקחת איתו משהו למקום היעד....

אני גם מניח שתוכל למצוא מספיק אנשים שיסבירו למה השירות הזה טוב, .

אני לא מוצא את הכתבה המלאה, רק 600 איש משתמשים באופן קבוע באוטותל אז לא תצליח למצוא הרבה שיגידו שזה שרות טוב

https://www.themarker.com/dynamo/cars/.premium-1.6342931

אייל

פורסם (נערך)
אין לי מנוי לדה-מרקר, מעניין איך הם מגדירים משתמש "קבוע".

יש כבר מחירון קבוע ורלבנטי הרבה יותר - דמי מנוי חודשי של 10 או 40 שקלים, תלוי בהיקף הנסיעות; עלות שוטפת של 1.2 שקלים עד 1.7 שקלים לדקה , עצירה של דקה תעלה בין 0.65 שקל ל-0.8 שקל.חוץ מזה, אתם צריכים לספק מסגרת אשראי של 2,000 שקל – שימו לב - זה לא חיוב , זו בטוחה, כך שאם יקרה משהו לאוטו תצטרכו לשלם. ההשתתפות העצמית היא עד ל-2,000 שקל (ואפשר לבטח ולהקטין את ההשתתפות בתמורה ל-99 שקל בחודש). מעבר לכך יש תשלומים על שימוש חורג (לכלוך חריג ועוד).

https://www.autotel.co.il/#routes_and_prices

עריכה אחרונה על ידי MOTIOZ
פורסם

מה זה "עובד נהדר"

כאשר קובעים שתהליך מצליח או נכשל צריך לקבוע את הקריטריונים להצלח ולכשלון. לנו אין מושג מה הקריטריונים שנקבעו לעסקים האלה וכמה זמן הוקצה להשגת היעדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם בנתניה זה כישלון טוטאלי, תופסים המון חניות וזה פשוט לא פרקטי.

למה? יקר, וגם התמחור לפי דקה הוא לא הגיוני בעליל.

אם זה היה לפי ק"מ, או מנוי חודשי שמשלמים x עבור y קילומטרים וזה היה יוצא יותר זול ממונית אז יש סיכוי שזה היה עובד, לפי דקה? בחיים לא.

פורסם (נערך)

יש כבר מחירון קבוע ורלבנטי הרבה יותר - דמי מנוי חודשי של 10 או 40 שקלים, תלוי בהיקף הנסיעות; עלות שוטפת של 1.2 שקלים עד 1.7 שקלים לדקה , עצירה של דקה תעלה בין 0.65 שקל ל-0.8 שקל.חוץ מזה, אתם צריכים לספק מסגרת אשראי של 2,000 שקל – שימו לב - זה לא חיוב , זו בטוחה, כך שאם יקרה משהו לאוטו תצטרכו לשלם. ההשתתפות העצמית היא עד ל-2,000 שקל (ואפשר לבטח ולהקטין את ההשתתפות בתמורה ל-99 שקל בחודש). מעבר לכך יש תשלומים על שימוש חורג (לכלוך חריג ועוד).

https://www.autotel.co.il/#routes_and_prices

עם "תמחורים" לא מובנים וקשים כאלו , ברור שמיזמים כאלו לא יעבדו

דמי מנוי 10 שקל או 40 שקל? מה ההבדל ביניהם?

מה זה משנה אם אני נוסע או עוצר? למה אני צריך להוסיף כסף אם אני עוצר לכמה דקות?

מסגרת אשראי של 2,000 שקל.. זה לא כל כך גבוה, אבל בוא נגיד שמי שיש לו מסגרת אשראי כזאת סביר להניח שיחזיק רכב

זה בדיוק כמו עם הרפורמה החדשה של הרב קו. אין אפשרות לשלם אצל הנהג(מבורך), אבל אין עמדות טעינות בתחנות, בקושי יש עמדות טעינה ברחבי העיר.

כל המיזמים למיניהם צריכים להיות קלים, זולים ופשוטים להבנה. ברגע שאני נתקל במיזם כזה שלא ברור לי כמה אני אשלם בנסיעה של שעתיים או כמה אני אשלם במקרה של נזק לרכב, או שלא ברור לי איך ומתי מחזירים את הרכב, אין שום סיבה שאני אשתמש בו

בשנים האחרונות בארץ יש כל מיני סטארטפים למיניהם של תיווך או מיזמים מפגרים..

לא תורם שום דבר, לא מועיל לאף אחד מלבד לאותם יוצרי אפליקציות או בעלי מיזם, ובעיקר מיותר

עריכה אחרונה על ידי רון18
פורסם

זה מזכיר את הימים הראשונים של הסלולר לפני 30 שנה. או שזה יתפוס והתמחור יהפוך יותר הגיוני, או שהמיזמים ילמו יחד עם התמחור.

זוכרים את התלונות על בטר פלייס שמכרה חבילת טעינה בלי הגבלת קילומטרים?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה מזכיר את הימים הראשונים של הסלולר לפני 30 שנה. או שזה יתפוס והתמחור יהפוך יותר הגיוני, או שהמיזמים ילמו יחד עם התמחור.

זוכרים את התלונות על בטר פלייס שמכרה חבילת טעינה בלי הגבלת קילומטרים?

לא.

למיטב זכרוני , בטר פלייס מכרו חבילות ק"מ ללא הגבלת טעינה.

החבילה הייתה X ק"מ בשנה. וטעינה חופשית

נסעת פחות. היתרה התאפסה.

נסעת יותר , שילמת על כל ק"מ

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תודה על התיקון. מעין מדיניות FUP כך ש עלויות היו צפויות.

• תוכן חדש...