Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד על סוזוקי אר750 ישב על המיכל דלק בלי ידיים ואז נתן מכת גז עם יד ימין שיד שמאל באוויר וכתוצאה מכך האופנוע נזרק ימינה האחורה עף קדימה שמאלה והבן אדם התעופף באוויר ואולי נכנס באיזה אוטו אם אני ראיתי מספיק טוב...במזל הבן אדם קם וכמובן שקם לבדוק מה מצב אופנועו שנשבר לו כל המסכה הקידמית+התנפץ לו הזכוכית ואחד מהסקלות כמה מצער :mm_cry:

בקיצר נראה לי שזאתי התאונה השנייה שקרתה תוך מספר שבועות (המקרה הקודם היה סיביאר500 כחול)

נקווה שזה יהיה המקרה האחרון...:roll:

פורסם

אני לא מבין למה אנשים עושים את זה. למה לסכן את האופנוע ואת עצמך בשביל איזה ווילי או רכיבה על מיכל הדלק (מעשה מאוד חכם לכשעצמו)?

מישהו פעם אמר שאם אתה רוצה להרוויח הכל, תהמר על הכל. אבל אל תהמר על משהו שאתה לא יכול להפסיד.

אלא אם כן אתה בעל מוסך או שיש לך צי של אופנועים, אני לא רואה טעם לנסות את הדברים האלו. ובטח שלא בסביבה כמגרש חניה או כביש.

Don't Imitate...Innovate!

Power is nothing without CONTROL!

פורסם
אני לא מבין למה אנשים עושים את זה. למה לסכן את האופנוע ואת עצמך בשביל איזה ווילי או רכיבה על מיכל הדלק (מעשה מאוד חכם לכשעצמו)?

מישהו פעם אמר שאם אתה רוצה להרוויח הכל, תהמר על הכל. אבל אל תהמר על משהו שאתה לא יכול להפסיד.

אלא אם כן אתה בעל מוסך או שיש לך צי של אופנועים, אני לא רואה טעם לנסות את הדברים האלו. ובטח שלא בסביבה כמגרש חניה או כביש.

בעיקרון שמעתי את הבחור אומר לחברו שמזל שהוא לא בא עם הפרינגים אז ניתן להבין מזה שיש לו עוד סט פרינגים חדשים כנראה...בכל מקרה עדיין זה היה כואב לראות תבן אדם עף מ-40 קמ"ש ככה באוויר זה היה בדיוק כמו היי סייד שמביאים השכבה ועפים לכיוון השני יענו למעלה זה היה נראה מפחיד ביותר...וכאב הלב גם על האופנוע שהיה במצב מעולה ונראה סבבה.

יהיה טוב

פורסם
אחד על סוזוקי אר750 ישב על המיכל דלק בלי ידיים ואז נתן מכת גז עם יד ימין שיד שמאל באוויר וכתוצאה מכך האופנוע נזרק ימינה האחורה עף קדימה שמאלה והבן אדם התעופף באוויר ואולי נכנס באיזה אוטו אם אני ראיתי מספיק טוב...במזל הבן אדם קם וכמובן שקם לבדוק מה מצב אופנועו שנשבר לו כל המסכה הקידמית+התנפץ לו הזכוכית ואחד מהסקלות כמה מצער :mm_cry:

בקיצר נראה לי שזאתי התאונה השנייה שקרתה תוך מספר שבועות (המקרה הקודם היה סיביאר500 כחול)

מממ...כן..זה מה שקורה למי שבדרך כלל רוכב "בישיבה על המיכל דלק בלי ידיים"...אין הפתעות בחיים.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

התאונה הקודמת הייתה של רוכב שאני מכיר שרכב על CB 500 הוא יצלע כל החיים שלו והוא צריך להגיד תודה שהוא בכלל הולך

פורסם

מצויין, רק זה העונש לכל המטומטמים שעושים שם שטויות, בגללם אני פשוט לא מתקרב לשם, וחבל...! :x

פורסם

דארווין , מי ייגול עפר מעיניך...:roll:

פורסם

חבל שאידיוטים כאלו פשוט גורמים שמפגשים מהנים יהפכו למפגשים מענים, נקווה שהחמור ילמד הלקח, ועל הדרך עוד כמה חמורים.

ובקשר לדרווין? התיאוריה שלו כבר מזמן פאסה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

ובקשר לדרווין? התיאוריה שלו כבר מזמן פאסה.

המשך קיומו של הזן הידוע בשם ערסוס דאווינוס אכן מערער את היסודות מתחת לדארוויניזם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
המשך קיומו של הזן הידוע בשם ערסוס דאווינוס אכן מערער את היסודות מתחת לדארוויניזם.
בתקווה שזן זה כן יעלם מהעולם הזה.... דברים כאלו באמת יכולים לבאס את המפגשים
פורסם

מה מצער בזה?

אותי זה קרע מצחוק!

כן ירבו אנשים כאלה, רק שיהיה בבקשה מישהו עם מצלמה לידם, אפשר?

אוי, הטמטום...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
מה מצער בזה?

אותי זה קרע מצחוק!

כן ירבו אנשים כאלה, רק שיהיה בבקשה מישהו עם מצלמה לידם, אפשר?

אוי, הטמטום...

אם אתה מוסכניק כמובן שאותך זה לא מצער ... (אני יודע שאתה לא זאתי דוגמא בלבד)

הקטע המצער הוא האופנוע ולא כמה מסכן הבן אדם שעשה תשטות הזאתי ליד 200 איש בין מכוניות ויכל לפגוע גם בי שעמדתי בצד ויכלתי לקבל תאופנוע או אתה הבן אדם מתעופף עליי שבמקרה שלו הוא התעופף על איזה אוטו.

מקווה שהבנת תצער ואם לא אז חבל!

פורסם

מבלי לעודד או אפילו לתמוך יש בזה מעט צביעות. התנהגות כזו היא חלק ממפגש אופנועים כמעט בכל מקום על גבי הפלנטה.

מי כאן לא הרים ווילי בכדי לבטא שמחה פתאומית או סתם הכדי להראות יותר טוב. ההבדלים הם רק במינון.

:type:

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...