Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה מוסכניק כמובן שאותך זה לא מצער ... (אני יודע שאתה לא זאתי דוגמא בלבד)

הקטע המצער הוא האופנוע ולא כמה מסכן הבן אדם שעשה תשטות הזאתי ליד 200 איש בין מכוניות ויכל לפגוע גם בי שעמדתי בצד ויכלתי לקבל תאופנוע או אתה הבן אדם מתעופף עליי שבמקרה שלו הוא התעופף על איזה אוטו.

מקווה שהבנת תצער ואם לא אז חבל!

יכולת לקבל "את ה"אופנוע.

ולא, אני אישית לא מבין את הצער בזה.

כמו שאמר הוד חוסר שפיותו הנשיא, אין שום הפתעה.

אנשים כאלה יש בכל מקום, והם תמיד יעשו את השטויות שלהם.

זה שאתה עומד בצד הדרך לא פותר אותך משמירה על עירנות. ביחוד במקומות כאלה שיש אנשים כמו הבחור הזה שיעודו בחיים הוא לספק בידור מוטורי, או פתיח לאיזה משפט פולני לאופנוענים.

האופנוע שלו, החיים שלו.

אם היה פוגע בך, תנחומי.

החיים הם כאלה לפעמים. תתנחם בעובדה שהוא לא עשה את זה עם משאית.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
מבלי לעודד או אפילו לתמוך יש בזה מעט צביעות. התנהגות כזו היא חלק ממפגש אופנועים כמעט בכל מקום על גבי הפלנטה.

מי כאן לא הרים ווילי בכדי לבטא שמחה פתאומית או סתם הכדי להראות יותר טוב. ההבדלים הם רק במינון.

:type:

אני לא הרמתי ווילי אף פעם.

ניסיתי, אבל לא הצלחתי :roll:

פורסם
יכולת לקבל "את ה"אופנוע.

ולא, אני אישית לא מבין את הצער בזה.

כמו שאמר הוד חוסר שפיותו הנשיא, אין שום הפתעה.

אנשים כאלה יש בכל מקום, והם תמיד יעשו את השטויות שלהם.

זה שאתה עומד בצד הדרך לא פותר אותך משמירה על עירנות. ביחוד במקומות כאלה שיש אנשים כמו הבחור הזה שיעודו בחיים הוא לספק בידור מוטורי, או פתיח לאיזה משפט פולני לאופנוענים.

האופנוע שלו, החיים שלו.

אם היה פוגע בך, תנחומי.

החיים הם כאלה לפעמים. תתנחם בעובדה שהוא לא עשה את זה עם משאית.

האמתי שאני קלטתי את הדו"שים מתחילים לעשות ווילים וסטופים בחניה הדבר הראשון שעשיתי הוא נכנסתי בין שני מכוניות .

ותמיד אני שומר על עירנות במיוחד במקומות כאלה שפתאום יבוא אחד שילחץ ויכול להיכנס בי...למשל שאני מגיע לשמה אני לא מתחיל להסתובב כי אני יודע כמה זה מסוכן לכן אני מחנה ועומד בצד על המדרכה ומסתכל מרחוק על מה שהולך שמה.

• תוכן חדש...