Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לחו"ל והשארתי לאבא שלי את המפתחות של האוטו כדי שיתניע אותו כשאני לא נמצא. כבר 3 ימים אחרי שנסעתי הוא לא הצליח להתניע (כשעזבתי האוטו נסע פיקס). אחרי שבוע נוסף פלוס מינוס הוא התניע עם כבלים, אחרי כיבוי מנוע הרכב שוב לא הניע, משמע המצבר מת. אממה, המצבר, שנפ, בן שנה בלבד, האחראיות שלו (לשנה) הסתיימה לפני שבוע בדיוק.

זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה לי. גם לפני שנה המצבר הקודם, שהיה בן שנה וחצי, מת באופן זהה, אחרי שכשלושה ימים לא התנעתי את הרכב.

איזו תקלה יכולה לגרום לבעיות כאלה? משהו עם החשמל? זליגה? כמה עולה לאתר תקלה כזאת? (על לתקן אני לא שואל כי ברור לי שאי אפשר לקבוע לפני שיודעים מה התקלה).

פורסם

נסה קודם להטעין את המצבר עם מטען מצברים יעודי למשך שעה לפחות ובדוק אם הוא חוזר לחיים, במידה וכן - יתכן שיש לך בעיית טעינה או זגילת מתח די רצינית שגורמת לו לפרוק במהירות.

במידה והמצבר אכן מת, נסה בכל זאת לבקש לממש אחריות לפעמים מפתיעים ומוכנים לבוא לקראת הלקוח או אולי יתנו לך הנחה משמעותית להחלפתו שגם זה יכול להיות אחלה.

ובלי קשר אם מתים לך מצברים בקצב, הייתי מבצע בדיקה למערכת החשמל ברכב לוודא שאין זליגת מתח כלשהי או בעית טעינה כלשהי שפוגעת באורך חיי המצבר.

יכול להעיד מנסיון שלי עם 2 מצברי שנ"פ הם לא אכזבו בכלל, אחד החזיק מעל 5 שנים והשני שנתיים אצלי והמשיך לבעלים הבא של הרכב.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...