Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה לכולם,

יש לי פאביה 2006 ישנה ואהובה. אחת המחלות של כל הקונצרן כידוע לרבים הוא מנגנון החלון שנשבר.

לפני כשנה וחצי נשבר לי בצד נוסע קדמי (סגרתי עם חתיכת עץ וסחבתי) ועכשיו הלך בצד נהג. שניים זה כבר יותר מידי וצריך לתקן\להחליף.

האם אתם מכירים מקום שמשפץ או מחליף במחיר סביר באזור רחובות\ראשלצ?

עד כה מצאתי מקום שרצו 600 שח כולל מע"מ ועבודה להחלפה לחדש (כנראה לא מקורי) - 1,200 לשניים כמובן אבל זה עדיין הרבה לרכב ששווה בלחץ 12 אלף.

ומקום אחר רצו 580 ש"ח לכל חלון אבל רק לשיפוץ ולא כולל מע"מ. הזוי.

אשמח לעזרה והמלצות. תודה ושוב שנה טובה

פורסם

לא חושב שבאזורים שציינת יש משהו זול משמעותית.

ממליץ בחום מעט להרחיק לבני ברק - חיים כהן, רחוב דנגור 34. (לא רחוק מקניון איילון).

זה המקום שיתן מענה ממש מקצועי ומחיריו הכי זולים שיש.

http://www.fayzak.co.il/lightforum1/bizniz/bizniz.asp?id=498

תשלם אולי 30 שקל על דלק להגיע ועוד שעה בחיים אבל תחסוך מאות שקלים.

פורסם

ארז מנגנונים רחוב המח"ל תל אביב. בלי קשר למחירון הרכב - אם חפצה נפשך ברכב תקין ושיהיה כיף לנהוג בו עוד הרבה זמן (כי למה למכור רכב תקין) אז תתקן.

הזול עולה ביוקר

פורסם

אני רוצה לעדכן שתיקנתי אצל

חיים כהן, רחוב דנגור 34 בבני ברק-כפי שהומלץ כאן. בחור מבוגר עם הרבה ניסיון (גם הבן שלו עובד איתו).

שיפץ לי את המנגנונים של שני החלונות והחליף את החלק שכל הזמן נשבר ברכבים האלו לאחד מברזל ולא מפלסטיק. עד היום תמיד החליפו לי לפלסטיק חדש ולא לברזל (הרכב בן 13 והמנגנים נשברו מידי פעם...).

סה"כ עלה לי הכל 600 ש"ח כולל מע"מ ועבודה! אחריות לחצי שנה.

אני מקווה שיאריך חיים. :)

• תוכן חדש...