Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Cam scanner למחוק מייד!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שכל הרשת ממליצה למחוק את האפליקציה הנל, בגלל איזה פרצת אבטחה. יש לי כמה שאלות.

האם זה כולל גם את גרסת הפרו?

האם הסרתם אותה אצלכם?

באיזה תוכנת סריקת מסמכים אתם משתמשים?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אני משתמש בקאמסקאנר בגירסה בתשלום (פרו?).

ולא הסרתי אותה.

ממה שקראתי פרצת האבטחה היא במודול הפירסומות של האפליקציה, ומודול זה לא רץ בגירסה שבתשלום.

לא מדובר בחבלה מתוכננת של יוצרי האפליקציה, כיוון שאת מודול הפירסומות הם לקחו מספק צד ג' ולא היו מודעים לפרצה שקיימת בו.

הם כבר הוציאו גירסה מתוקנת וניתן להוריד אותה ברחבי הרשת, בקרוב מאוד הם יחזרו לחנות של גוגל.

אישית לא שמתי לב לשום פעילות חשודה, ומודה שגם לא ממש אכפת לי, לא שומר מידע רגיש מידי בפלאפון.

יום טוב גם לך

פורסם

למה שתשתמשו באפליקציה שהמפתחים שלה זדוניים? יש המון אלטרנטיבות חינמיות אחרות.

ולמקרה שאתה משתמש אייפון אז ה"וירוס" הזה לא היה בגרסאת האייפון.

פורסם

עד כמה שידוע לי, כן.

גם בגירסה החינמית ניתן להשתמש ללא חשש אם מעדכנים לגירסה המתוקנת שמופצת ברשת.

יום טוב גם לך

פורסם
למה שתשתמשו באפליקציה שהמפתחים שלה זדוניים? יש המון אלטרנטיבות חינמיות אחרות.

לא זדוניים ולא נעליים, קרא את ההודעה שלי למעלה

יום טוב גם לך

פורסם
אתה רוצה להגיד לי שזה לא זדוני שהאפליקציה התחברה בחשאיות לשרתי C&C והורידה משם Payload?
פעם שניה, קרא את ההודעה הראשונה שלי, הכל מוסבר שם.

יום טוב גם לך

פורסם

קראתי. ואיך אתה יודע שאין שיתוף פעולה בין המפתחים של האפליקציה לבין החברת פרסום? אתה לא, וגם אני לא. האפליקציה צברה תנופה בקצב מהיר (הוצהר על 100 מיליון הורדות) מה שגרם (כנראה) למפתחים לגזור קופון איכשהו.

שוב, למה להסתבך שיש אלטרנטיבות כמו אופיס סקאן וכו בחינם?

פורסם

כי צריך להיות חמור גמור בשביל לשתול בצורה מודעת באפליקציה מצליחה נוזקה שאנטיוירוסים חינאמים מתריעים עליה

יום טוב גם לך

פורסם
אפשר המלצה למחליפה?
אם אתה מחפש לסרוק וישר לשמור, בשירותי ענן השונים ישנה את האפשרות הזו: Dropbox, onedrive, Google drive.

שמעתי על המלצות על Adobe scan. לפני כמה שנים השתמשתי בה, ולא אהבתי. יכול להיות שאתה תאהב כפי ששמעתי מאחרים.

אפליקציה שבעבר השתמשתי tinyscan. הפסקתי להשתמש כי גרסה החינמית עבדה לכמה סריקות, אולי הם הורידו את הפיצ'ר הזה.

• תוכן חדש...