Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אשמח לעזרה-

לפני שבוע העברתי טסט לרכב- טויוטה קורולה 2007. בטסט מצאו מספר בעיות, העיקרית- החלפת משולשים.

השארתי את האוטו במוסך לתיקון , וכמובן לאחר שעה התקשרו ואמרו שחייבים להחליף גם גומייה לצירייה, והסכמתי. עשיתי בסוף כיוון פרונט.

לאחר התיקון התחלתי לשמוע רעש מתכתי בפניות במהירות נמוכה, וקול מוזר בנסיעה (בכל מהירות)- כאילו הגלגל נהיה ביצתי (אין דרך טובה לתאר). בנוסף- הם לא שמו לב שחייבים להחליף שמן.

בתיקון היום שעלה עוד 550 ש"ח, החליפו לי את הצירייה והתעקשו שכדאי להחליף בלמים או לבצע חריטה חריטה, את הבלמים לא החלפתי כי כבר חשדתי במוסך.

השאלה- האם הגיוני שהמוסך לא ראה שיש בעיה בבלמים ובצירייה (ושחסר שמן- פחות קריטי)? במיוחד לאחר שהם שמו לב שצריך להחליף גומיה.

והאם הגיוני שהרעשים הופיעו רק לאחר התיקון- זה לא מרמז על תקלה שהמוסך גרם לו? והאם זה בסדר שהם לקחו סכום נוסף, גדול על התיקונים והעבודה?

ובסוף, אם זה בעייתי- מה אפשר לעשות עם זה, להגיש תלונה?

תודה וסליחה על החפירה.

פורסם (נערך)

היה צריך לחזור אליהם ביום התיקון. עכשיו זה קצת מאוחר וידרוש מלחמה.

לא יודע את כל הפרטים אבל אולי הגיע הזמן להחליף מוסך ?

בנושא הבלמים אל תדחה, לך למוסך נוסף לקבל חוו"ד. אולי זה באמת גבולי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כשיש קרע בגומיה יש 2 מצבים -

1.או שכבר נסעת ללא גריז והלכה הציריה (לא כל הציריה, בדר"כ הפעמון, אבל כמובן שבמוסך נוטים להחליף את כל הצירייה)

2.נקרעה ולא נסעת מספיק בשביל להרוס אותה.

נשמע שבמקרה הזה המוסך החליט להחליף גומיה כי חשב שהציריה תקינה, אבל היה צריך לבדוק את הרכב לפני ולראות מה מצב הצירייה.

בוא נגיד שזאת לא החלטה מוטעית מדי, הם בסך הכל רצו לחסוך לך אבל שכחו לבצע בדיקה פשוטה.

מה שכן נשמע לי מוזר שדווקא מיד אחרי שהרכב השתחרר מהמוסך התחלת לשמוע רעשים ולא לפני.

אם החלפת ציריה פתרה את הבעיה אז אין פה יותר מדי מה לעשות, התנהלות לא מקצועית אבל גם לא פושעת

Miata ND2

פורסם

אם לפני שניגשת למוסך לא הרגשת את כל התופעות שתיארת כמו רעש מתכתי בפנייה וקול מוזר בנסיעה עצמה אז כן יש פה בעיה בהתנהלות של אותו מוסך כלומר משהו שם בתהליך של החלפת הגומייה כניראה גרם לאיזה כשל כלשהו שאותו הרגשת רק אחרי התיקון. אלא אם אתה לא בטוח או לא זוכר שהרעשים האלה היו קיימים או לא היו. לגבי הבלמים לא נדע עד שניראה...בכל מיקרה גש לשמוע חוות דעת שניה ואולי תחשוב באמת על לנסות מוסך אחר. אפילו תגיד לנו מהיכן אתה ונמליץ לך.

פורסם

תודה רבהחבריםרבה!! אני מתלפיות, ירושלים.. בטוח שלא הרגשתי כלום לפני התיקון הראשון.. באמת אחליף מוסך!

וואלה אם הייתי יוצא מרוצה מהתיקון הייתי ממליץ לחברים ומשפחה והם היו מרוויחים מזה יותר.. לא נורא.

פורסם
תודה רבהחבריםרבה!! אני מתלפיות, ירושלים.. בטוח שלא הרגשתי כלום לפני התיקון הראשון.. באמת אחליף מוסך!

וואלה אם הייתי יוצא מרוצה מהתיקון הייתי ממליץ לחברים ומשפחה והם היו מרוויחים מזה יותר.. לא נורא.

היתי מציע לך את מוסך הירשזון.

מוסך אמין, עבודה טובה.

מאוד מומלץ.

אלי יוסף

• תוכן חדש...