Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מיצובישי אווטלנדר עם מערכת מגיל קאר.

רכשתי את הרכב יד 2 בדיוק חודש לפני תום 3 שנות האחריות.

לא היה שמע ברדיו- מסתבר שהאנטנה הפנימית לא היתה מחוברת (אולי המוכר החרדי שלי ניתק את זה בכוונה)

האנטנה חוברה ואז הרדיו חזר אך השמע לא משהו. שומעים טוב ומדי פעם יש ירידות בשמע - סוג של עימעום או קליטה פחות טובה ואז זה חוזר.

חזרתי לתקן שוב (רדיו השרון שנותנים שירות לגיל קאר) הם החליפו את כל המערכת אבל הבעיה לא הסתדרה והם הציעו לפנות ישירות לגיל קאר כי אולי צריך להחליף את האנטנה.

הלכתי לגיל קאר בתל אביב ושם לאחר בדיקה של דקה . איש השירות טען שמבחינתו זה תקין. שיש תחנות שהקליטה שלהם פחות טובה ואין מה לעשות. שהאנטנה מקורית אז אין מה להתעסק איתה וכו' וכו'. אם אני מתעקש הוא ישלח את המערכת למעבדה ושם ברגע שיחברו וישמעו את הרדיו יגידו גם שתקין..(כאמור כל המערכת כבר הוחלפה אז לא מצאתי טעם לשלוח אותה למעבדה)

בקיצר, האם לגיטימי? האם אין מה לעשות מבחינתם? האם יש מה לעשות מבחינתי? האם יש מערכות שהרדיו עובד מהם פחות טוב וזהו? (אני בחיים לא נתקלתי בתופעה כזו ונסעתי במספר רכבים בחיי)

אני שואל כי מבחינתי שלב הבא זה מכתב מעורך דין שיחייב אותם למצוא פתרון (מצידי שיתקינו מערכת מולטימדיה אחרת..)

יאללה חפרתי, אשמח לתובנות

יום טוב

פורסם

האם יש מערכות שהרדיו עובד מהם פחות טוב וזהו? (אני בחיים לא נתקלתי בתופעה כזו ונסעתי במספר רכבים בחיי)

אני שואל כי מבחינתי שלב הבא זה מכתב מעורך דין שיחייב אותם למצוא פתרון (מצידי שיתקינו מערכת מולטימדיה אחרת..)

מדובר במולטימדיה סינית שאיכותה לא בשמים. אם תחליף למותג תקבל קליטת רדיו טובה יותר. עוד דברים שניתן לעשות לפני שאתה כבר שולח מכתבים מאיימים:-D :לבצע בדיקה במקום עם יותר סבלנות ולבדוק שהכל שם מחובר כמו שצריך, אם הכל מחובר כמו שצריך ובסוף אין פתרון (מה לעשות זאת הסחורה) להוריד אפליקציה של רדיו ולנגן אותה בBT.
פורסם

היי,

הרכב שלי מיצובישי ASX גם הגיע עם מע' אנדרואיד של גיל קאר, עבדתי איתה שנה, המערכת עבדה חלק, קליטת הרדיו טובה מאוד,

בכל אזור שנסעתי (המרכז לרב),

ולא נתקלתי בתופעות של בעיית קליטה. גם הוויז עבד חלק. אין לי טענות מהתפקוד שלה בקטע הזה. ( אני לא מזמן שדרגתי את המע' ל אלפיין מסיבות SQ שלי .. ) .

אני הייתי ממשיך לנסות עד שיפתרו לך את הבעיה, באם מגיע לך את השירות\אחריות ולא לוותר, הרי הם קיבלו תשלום על המערכת, אתה הלקוח אז שיתנו שירות בהתאם.

יכל להיות שיש בעיה עם האנטנה באיזו שהיא נקודה, ויכל להיות שהמכשיר חלש. אתזה שהם יבדקו . אם הייתה אפשרות לחבר פרוביזורית מכשיר רדיו דיסק של פיוניר לדוגמא , ישר היית שם לב להבדל בקליטה (בהנחה שהמכשיר הקיים הוא הבעייתי ) .

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

• תוכן חדש...