Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוח גניקומסטיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב חברים :wink:

שוקל לעשות את הניתוח, סובל מהתופעה לא בצורה חמורה, אך עדיין מפריע...

הבנתי שהוא די פשוט לביצוע - שעה ואתה בחוץ.

אשמח לקבל המלצות על רופאים מנסיונכם במידה ואחד מכם עבר את הניתוח, הארות כלשהן, דברים שצריך לדעת לפני - כל נושא יתקבל בברכה.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי carsgo
פורסם

עברתי לפני משהו כמו 20 שנה אצל ד"ר גוברין שמנתח בחיפה.

יש שתי אופציות. הפשוטה היא חתך מסביב לפטמה והיא משאירה צלקת בצורת חצי סהר, הבולטות שלה משתנה מאדם לאדם.

אופציה שניה היא של חתך באורך פחות מסנטימטר בפטמה השניה, וכניסה עם אנדוסקופ עד לצד השני, שם מפוררים ושואבים החוצה את הרקמה, זו האופציה בה בחרתי, הצלקת בלתי נראית. כנראה יקר יותר, וזו טכניקה של מנתחים פלסטיים, לא של כירורגים כלליים.

היה לי סיבוכון קטן במסגרתו נבנתה רקמת צלק באזור הניתוח שהייתה דומה מאוד לרקמה שהוסרה. המנתח הזריק לי איזה חומר פעם או פעמיים במהלך הביקורים אצלו והעסק נעלם.

כמו כן, אני מרגיש שכדי לאזן, נשאבה גם מעט רקמת שומן בצד של הניתוח. זה גרם לשריר החזה בצד הזה להיראות מעט קטן יותר מהשני, אבל מכון הכושר תיקן את זה בקלות.

בהצלחה!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יא נוכל, חשבתי אצלך זה טבעי.

רך כמו חמאה הבג'ג'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...