Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה המגרש הביתי שלי,צ'טערת.אני משחק במספר מגרשים במקביל.

הוא עדיין השותף שלי,למרות שאתה צודק ואכן הגישה שלי הרבה יותר נכונה ואני הרבה יותר נבון ממנו.:-D

לגבי השרשור-מי כמוך יודע שאני לא אמנע שרשור בנושא קטנועים אבל,רעאבק,צורת הניסוח כאן פשוט מתחת לכל ביקורת,נראה כאילו כל המשתתפים בשרשור אחים מאותו אבא וחלק גדול מהשרשור היה יכול להתבצע במסרים.אבל זאת דעתי,זה לא אני הוא שקובע כאן,ואני,מה שאכן נותר לי לעשות הוא פשוט להתעלם מהמשך השרשור ולחכות שישקע.

אז אולי תחשוב על איזה רעיון שנוכל בכל זאת להתפטר מהשותף שלך אם אתה כזה נבון:wink: .

תראה אהוד, רוב המשתמשים בשרשור הזה הם ילדים בתחילת דרכם על דו-גלגלי, ההבנה שלהם בנושא היא בתחילת הדרך, וככה הם גם מביעים את דעתם, הרי איש לא נולד עם הבנה בדו-גלגלי, מה שנותר הוא פשוט להסביר להם כדי שיבינו(לדעתי להסביר לאט, כי נראה לי שהם מבינים מהר שמסבירים להם לאט).

ובקשר למגרש הביתי? יובב הכוונה כרובי, אתה מכיר אותי בתור בן-אדם נוח שאינו אוהב מריבות ומדון, אינני רוצה לחמם, אבל יש לי מן הרגשה שמישהו פה פשוט מנסה לרמוז שהוא לא רואה אותך ממטר, יענו בשפת הצ'כונה, לא סופר אותך, ושוב אינני רוצה לחמם(האזניים שלך כבר אדומות?) אבל לא הייתי מוותר:hihi:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תראה אהוד, רוב המשתמשים בשרשור הזה הם ילדים בתחילת דרכם על דו-גלגלי, ההבנה שלהם בנושא היא בתחילת הדרך, וככה הם גם מביעים את דעתם, הרי איש לא נולד עם הבנה בדו-גלגלי, מה שנותר הוא פשוט להסביר להם כדי שיבינו(לדעתי להסביר לאט, כי נראה לי שהם מבינים מהר שמסבירים להם לאט).

אין לי שום בעיה עם עניין ההבנה אלא עם צורת ההתבטאות והכתיבה הירודה.הוויתור של היום יהפוך בקלות לנורמה של מחר ולכן אני ממשיך להציק מתוך כוונה שה"נוער" יתאים את עצמו לפורום ולא להיפך.
פורסם

אז אדרבא, מסבירים להם איפה הם טועים, מאשר לסיים את השרשור, וכך הפורום לא יתאים את אופיו אליהם , אלא להיפך.

וכרובי, מה קורה עם עיניין המגרש הביתי?כמה זמן לוקח לך להתחמם?אוף......

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

צ'מע, קטנועים זה באמת המגרש הביתי של אהוד - לא מתווכח עם זה.

למעשה, אני גם מסכים איתו לגבי עניין צורת ההתבטאות, הפיכתה לנורמה

וחוסר הצורך בה בפורום שלנו.

לכן, אני נועל את האשכול הזה כדי שייעלם לאחור ולא ודע כי בא אל קרבנו

:p

:)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...