Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאו דווקא. אני מבצע ברכבי טיפול תקופתי קבוע וקונה את החלקים בקומבינה אז אין לי חשבונית.

את כל מה שאני עושה את רושם במחברת, ומי שלא מאמין שלא ביצעתי טיפול אז שלא יקנה.

היית קונה ממני רכב אם במקום קבלות על טיפולים הייתי מספר לך את מה שכתבת?
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכיוון שניפתח עמוד חדש, העתקתי שיראו:

ההה הבנתי,תודה .

תלך עם הקטנוע לבדיקה לפני קנייה... כמה תוכל לקנות את הקטנוע בראש שקט ובלי בעיות
כמה עולה בדיקה לקטנוע 50 ?

100-200 שקל?

ההה, וסתם שאלה בלי קשר, לקטנועים אפשר לשפר אגזוזים? אני מדבר בעניין הרעש,שיהיה רעש קצת יותר מרשים (חחח ניראה לי אני סתם מדבר שטיות)

פורסם
היית קונה ממני רכב אם במקום קבלות על טיפולים הייתי מספר לך את מה שכתבת?

אולי לא ואולי כן, אם אתה רוצה לקנות רכב מאדם והוא מביא לך מחברת מסודרת עם תאריכים ורישום של כל הטיפולים שהוא ביצע לאוטו והוא נראה פחות או יותר אמין(ויש דבר כזה) אז אין סיבה גדולה כל כך לא להאמין לו. כמובן שבכל מקרה לוקחים את הרכב לבדיקה גם אם יש ספר טיפולים שלם כולל קבלות.

וספיר ידידי אתה לא צריך להעתיק את מה שרשמת לדף החדש כאשר מתווסף אחד, אנשים יראו את ההודעה שלך גם אם היא מופיעה רק בעמוד הראשון.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

בנוגע לקטנוע 30 אלף קילומטר אני ממש ממש לא הייתי ממליץ, אתה מדבר על מנוע 50 סמק- המנועים של פזו במקרה טוב יגיעו ל35 אלף קילומטר לא הרבה יותר כך את זה בחשבון.. שמע לי אל תתעסק עם קילומטרז גבוה לא חסרות ספיטפייט למכירה..

וד"א עדיף לדעתי הספיטפייט מכיוון חלקים יותר זולים, קטנועים שבנתון גבוה יותר, ופזו הם טובים ואמינם

פורסם
בנוגע לקטנוע 30 אלף קילומטר אני ממש ממש לא הייתי ממליץ, אתה מדבר על מנוע 50 סמק- המנועים של פזו במקרה טוב יגיעו ל35 אלף קילומטר לא הרבה יותר כך את זה בחשבון.. שמע לי אל תתעסק עם קילומטרז גבוה לא חסרות ספיטפייט למכירה..

וד"א עדיף לדעתי הספיטפייט מכיוון חלקים יותר זולים, קטנועים שבנתון גבוה יותר, ופזו הם טובים ואמינם

ההה הבנתי עמית..סליחה .

ותודה ראנר,עכשיו אני עוד יותרשמח, אני בכיוון טוב.

וראיתי קטנועים למכירה שנת 2002 קילומטר 16 אלף ומטה במחיר של 7-8 אלף. שזה מתאים לי.

פורסם

ששכחתי,אני רואה מודעות יד שנייה "ספייד פייט 2 שנת 2004 "

השאלה שלי האם זה כבר גירסת ה WRC ?

כי המחירון של 2004 זה 10,000 והוא ביקש 8000 והוא כתב שהוא מודע למחירון.

פורסם

בקשר לספיטפייט שנת 04 לא בטוח שהיא הWRC כי זה אני חושב מסוף 04 אני מכיר משהו עם ספיטפייט2 מ04..

ואם אתה שואל אותי אל תביא WRC בגלל שזה קירור אויר ולא מחזיק לנסיעות ארוכות, ברקס תוף מאחורה, ומנוע מוגבל ל80 85 לא יותר... שבספיטפייט 2 בהרצה טובה מגיע ל90+

מקווה שעזרתי...

אתה מחפש קטנוע מהיר אבל?? או קטנוע אמיןןןןן?

פורסם
בקשר לספיטפייט שנת 04 לא בטוח שהיא הWRC כי זה אני חושב מסוף 04 אני מכיר משהו עם ספיטפייט2 מ04..

ואם אתה שואל אותי אל תביא WRC בגלל שזה קירור אויר ולא מחזיק לנסיעות ארוכות, ברקס תוף מאחורה, ומנוע מוגבל ל80 85 לא יותר... שבספיטפייט 2 בהרצה טובה מגיע ל90+

מקווה שעזרתי...

אתה מחפש קטנוע מהיר אבל?? או קטנוע אמיןןןןן?

הה...סבבה...כי אני לא רוצה את הWRC בגלל הקירור אוויר הזה בגלל זה שאלתי...אבל ניראה לך שספיד פייט 04 קילומטראז': 10400 , ב8000 שקל יהיה אמין? אני לא חושב בטח קרע תקטנוע!

ואני רוצה מהיר ואמין, לפי מה שהבנתי ספיד פייט 2 יספק את זה לא?

פורסם

וזה לא נכון שמנועי קירור אויר אינם מתאימים לנסיעות ארוכות, הם בנויים עם מערכת קירור בהתאם.

ויש אגזוזי לחץ לרוב הקטנועים, ועוד הרבה שיפורים מעבר לזה.

והספידפייט ,גם הקירור אויר הוא כלי מצויין.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
וזה לא נכון שמנועי קירור אויר אינם מתאימים לנסיעות ארוכות, הם בנויים עם מערכת קירור בהתאם.

ויש אגזוזי לחץ לרוב הקטנועים, ועוד הרבה שיפורים מעבר לזה.

והספידפייט ,גם הקירור אויר הוא כלי מצויין.

הה וואלה חשבתי שאין .

ויש משהו בדבריך כי ראיתי בכתבה של ה WRC שכתבו שלמרות הקירור אוויר המנוע פועל מצויין בלי בעיות.

פורסם

אחי היום רוב הכלים אמינים.. אבל תקנה קטנוע שיש לו הרבה חלפים בשוק לדוג" הטייפון, חלק קטן מהטייפון ללא שיורים מגיעים ל90 קמ"ש, הספיטפייט הוא כלי ספוטיוי ומצויין ונכון שבשתי הגרסאות אבל אולי ורק אולי תיהיה לך בעיה עם חלקים משומשים.

אני קניתי ראנר 50 98 נכון שהוא סוגר 100 בהישורת אבל הבאתי לחבר סיבוב שנכנס בעמוד וכל המזלג והפלסטיקה הלכה...... עכשיו מזלג חדש זה 2300 חחח, בעיה לבן 16..

אם אתה שואל אותי איזה קטנוע הייתי קונה זה הטייפון!!!!!! -בעיה של חלקים אולי מבין?

אהה ולחבר שלי יש ספיטפייט 02 עם 8 אלף קילומטר! אז 10 אלף ל04 זה יותר מדיי אחי..

קח בחשבו שצריך להיות לקטנוע גג גג 8000 אלף ע"פ חלק מהמחירונים קילומטר לשנה (יש עם 6000) אני מציע לך לחפש עוד עם אתה סגור על ספיטפייט עד שתמצא מחיר טוב וקילומטר טובבבב

בהצלחה

אהה ולסיני- נכון שאולי הקירור אויר בWRC בנוי יותר טוב אולי משאר הכלים, אבל צריך לקחת בחשבון שאין בקטנוע מד חום!! שזה לא הכי נוח בעולם...

פורסם

סבבה אחי..תודה...דווקה מצאתי אחד 02 6000 קלומטר במחיר של 8 אלף (אני יוריד אותו כמובן) ...נישמע לי מציאה .

פורסם

מה הבעיה אהוד?

כל אחד רושם פה לפי הבנתו, ולא תמיד דעת אחד צריכה להיות לטעמו של האחר, האחר יכול תמיד להעיר מה שלא נראה לו, אבל אין זכות לאף אחד לסתום פיות אם לא נראה לו מה שאחרים רושמים, במיוחד שהוא בא לשחק במגרש הלא ביתי שלו.

אתה קצת מזכיר לי מישהו שהיה שותף שלך עד לא מזמן, וחשבתי לעצמי שטוב שאתה נשארת ולא הוא, כי הגישה שלך הייתה הרבה הרבה יותר נכונה ונבונה לדעתי, אבל , קצת גלשת חביבי.........

כל עוד השרשור הזה מתנהל יפה וכל אחד מביע את דעתו מבלי לקלל או סתם לגרום למריבה, והכל מתנהל בו בצורה יפה, אפילו אם הדברים הנכתבים בו אינם לטעמם של כולם, מדוע לנעול אותו?:shock:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
מה הבעיה אהוד?

כל אחד רושם פה לפי הבנתו, ולא תמיד דעת אחד צריכה להיות לטעמו של האחר, האחר יכול תמיד להעיר מה שלא נראה לו, אבל אין זכות לאף אחד לסתום פיות אם לא נראה לו מה שאחרים רושמים, במיוחד שהוא בא לשחק במגרש הלא ביתי שלו.

אתה קצת מזכיר לי מישהו שהיה שותף שלך עד לא מזמן, וחשבתי לעצמי שטוב שאתה נשארת ולא הוא, כי הגישה שלך הייתה הרבה הרבה יותר נכונה ונבונה לדעתי, אבל , קצת גלשת חביבי.........

כל עוד השרשור הזה מתנהל יפה וכל אחד מביע את דעתו מבלי לקלל או סתם לגרום למריבה, והכל מתנהל בו בצורה יפה, אפילו אם הדברים הנכתבים בו אינם לטעמם של כולם, מדוע לנעול אותו?:shock:

זה המגרש הביתי שלי,צ'טערת.אני משחק במספר מגרשים במקביל.

הוא עדיין השותף שלי,למרות שאתה צודק ואכן הגישה שלי הרבה יותר נכונה ואני הרבה יותר נבון ממנו.:-D

לגבי השרשור-מי כמוך יודע שאני לא אמנע שרשור בנושא קטנועים אבל,רעאבק,צורת הניסוח כאן פשוט מתחת לכל ביקורת,נראה כאילו כל המשתתפים בשרשור אחים מאותו אבא וחלק גדול מהשרשור היה יכול להתבצע במסרים.אבל זאת דעתי,זה לא אני הוא שקובע כאן,ואני,מה שאכן נותר לי לעשות הוא פשוט להתעלם מהמשך השרשור ולחכות שישקע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...