Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

משתמש בסקאנר בשביל טיסות.

מה עם מלונות? יש שירות דומה?

היה לי ניסיון חיובי עם הוטלס.קום, אבל לא מעבר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני די נאמל לבוקינג, אבל לפעמים מחפש ב-TA ובוחן ההצעות שלו (בדרך כלל ב-3 אתרים עיקריים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתרי מלונות - אחרי איזה ניסיון מר שהיה לי לפני כמה שנים רק אם מדובר ברשת מוכרת עם מוקד שירות 24/7. נמנע מהזמנה במלונות שאינם שייכים לרשת אלא דרך אתרי ההזמנות שיכולים לתת לי שירות במקרה הצורך.

ובעניין קרוב - אחרי ארועי צרפת שויצריה שלי למדתי שרכב שוכרים רק בחברה גדולה עם פרישה נרחבת של תחנות השכרה, למקרה של צורך בשירות או החלפת הרכב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אוהב להסתכל על המפה של האיזור בגוגל ולתור בין בתי המלון(מופיעה לך על המפה באופן דינמי המלונות וההפרשי מחיר בינהם), בנוסף משתמש בהמלצות אורחים בטריפ אדוויזור וככה מחליט איזה מלון רוצה.

אחר כך משתמש בגוגל מאפס כדי להשוות בין בוקינג/הוטלס ואתר המלון - אם המחירים דומים אני אעדיף להזמין מאתר המלון ואם אי אפשר אני משתמש לרוב במנוע של בוקינג להזמנה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היה לי מקרה של מלון "ללא מגע יד אדם", כלומר כניסה לחדר לפי קוד שהתקבל במייל - אבל המייל לא התקבל, הארוע התרחש בסופ"ש ושירות הלקוחות של המלון לא ענה לטלפון. שיחה קצרה למוקד של בוקינג וכעבור שעה קלה הקוד היה בידי.

אז אם מדור ברשת כמו Accor עם מאות מלונות ברחבי העולם קרוב לודאי שלא תהיה בעיה להשיג את שירות הלקוחות. אבל באיזה מלון משפחתי עלולה להיות בעיה (ומדובר בדברים קטנים, כמו הגעה בערב אחרי סגירת דלפק הקבלה). השירות של בוקינג (ואני מניח שגם הוטלס, וכמובן כל אחיהם בפרייסליין ואקספדיה) זמין תמיד. ודרך אגב, אותו שירות פתר לי גם בעיה עם שכירת רכב דרך רנטאלקארס, שהוא שירות תיווך השכרת הרכב של בוקינג.

פורסם

טריוואגו נותן לפעמים כיוון טוב, אבל לא את כל ההצע.

אם תזמין מאגורה, שים לב שהם מציגים מחירים לפני מס ולכן לרוב לא יותר זולים באמת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...