Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאצייה סנדרו. DOWNGRADE אמיתי, שמתייקר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"חבל שמגמת ההוזלה לא נמשכת גם עם הסנדרו"

בטח חבל ! חבל שקרסו לא מוסר לנו דאצ׳יה ועוד נותן צ׳ק שמן.

אתה מביא דוגמאות של מחירים לא של יבואנים במכירה רגילה מול מה שנמכר סנדרו יום יום.

לדאצ׳יה אין מבצעים כמו שהם טוענים שמחיר גם כך הוא עם רווח מינימלי במיוחד על דגמים של סנדרו שמחיר הוא נמוך ואז רווח גם נמוך,כך אני מבין.

לא ספארק ולא סיאט לא ניתן לרכוש במחיר של אפילו 70 אלף אצל יבואן ולא סתם מורידים מחירים על דגמים שלא נמכרו בזמן ועמדו שנה על מגרשים.

תעשו השוואת מחירים באותם תנאים בדיוק

.למה ספארק שמחיר לפני שנים היה פחות מ60 היום רוצים על דגם הזה סביבות 80 אם לא יותר ?(זה בסגנון שאלות שאתם שואלים על סנדרו )

חבל שאין עדיין סנדרו עם גיר רציף או טורבו דיזל ,לפי דעתי גיר רציף כבר בדרך לסטפווי.

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בימינו רוב המכוניות משייטות על 110 - 130 ומאיצות תאוצות ביניים במהירות. רכב חלש במקרה הטוב יהיה מטרד ובמקרה הרע סכנה בטיחותית.

זו הגזמה.

אני נוהג ביום-יום באוטו שעושה 15 שניות ל 100 ומהירות מקסימלית 156 קמ"ש. לא מעקב את התנועה ולא מהווה שום מטרד, עומד בלי שום בעיה בקצב התנועה. אין שום בעיה לשייט על 110 או 130.

תאוצות הביינים כמובן איטיות, צריך יותר תכנון בהשתלבות בתנועה ויותר הקפדה על בחירת הילוך נכון וזה חיסרון.

אבל, קצת פרופורציה.

פורסם

בימינו רוב המכוניות משייטות על 110 - 130 ומאיצות תאוצות ביניים במהירות. רכב חלש במקרה הטוב יהיה מטרד ובמקרה הרע סכנה בטיחותית.

הדאצ'יה זולה ופיתרון סביר למי ש"חייב" רכב חדש, אבל מודרני זה בערך הדבר האחרון שאפשר להגיד על סנדרו.

הגזמה.

ואם להוציא מחסור באביזרי בטיחות או הפנים בעיצוב המיושן, מה פחות מודרני בסנדרו ביחס לסוופיט או ליאריס?

פורסם
השברולט לא טיפה קטנה מהסנדרו, אלא קטנה מהסנדרו, שלא לדבר התא מטען המזערי שלה לעומת ה310 ליטר בסנדרו.

סנדרו עם תא של 320 ליטר :wink:

אותי גם מעניין איפה בחור משייט יום יום ב110-130 בכבישי ישראל ובמיוחד מרכז ?

יש אנשים חיים בסרט.

פורסם (נערך)
הגזמה.

ואם להוציא מחסור באביזרי בטיחות או הפנים בעיצוב המיושן, מה פחות מודרני בסנדרו ביחס לסוופיט או ליאריס?

אז הוצאת את כל הרכב. מה נשאר לך? גלגלים?

זו הגזמה.

אני נוהג ביום-יום באוטו שעושה 15 שניות ל 100 ומהירות מקסימלית 156 קמ"ש. לא מעקב את התנועה ולא מהווה שום מטרד, עומד בלי שום בעיה בקצב התנועה. אין שום בעיה לשייט על 110 או 130.

תאוצות הביינים כמובן איטיות, צריך יותר תכנון בהשתלבות בתנועה ויותר הקפדה על בחירת הילוך נכון וזה חיסרון.

אבל, קצת פרופורציה.

לא כולם נוהגים כמוך ומפעילים יותר משני תאים אפורים בו זמנית.

אני רואה לא מעט אנשים שיוצאים לעקיפה עם רכב חלש ותוקעים את התנועה או זוחלים בשמאל בעלייה לירושלים או משתלבים בתנועה במהירות איטית ומסוכנת או נתקעים בנתיב האמצעי כמו עצם בגרון ואי אפשר לעקוף אותם לא משמאל ולא מימין.

השברולט לא טיפה קטנה מהסנדרו, אלא קטנה מהסנדרו, שלא לדבר התא מטען המזערי שלה לעומת ה310 ליטר בסנדרו.

שברולט יותר קטנה, אבל היא הרבה יותר מודרנית, בטוחה, מאובזרת ונמכרת עם מנוע 1.4 וגיר רציף.

רחמים על מי שקונה סנדרו במטרה לנייד נוסעים על בסיס יומיומי.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
אבל מה לעשות שהימים הטובים ההם של מנועי קרבורטור ו-50 כוחות סוס במשפחתית ממוצעת עברו ולא יחזרו.

הדאצ'יה זולה ופיתרון סביר למי ש"חייב" רכב חדש, אבל מודרני זה בערך הדבר האחרון שאפשר להגיד על סנדרו.

לפני חודש+ חזרתי מפורטוגל - הייתי שמה עם סופ״ש בפיאט פונטו שעלתה לכביש באפריל 2018(זה היה רכב שהוא חתיכת בלאסט פרום דה פאסט, הרגיש 2006 ב2018), כמובן חוץ המוזרויות של פיאט(מי שם את ההילוך החמישי בצורה כזאת שאי אפשר לשלב אותו בצורה נורמאלית? אלא למצוא את הנקודת שילוב שלו באמצע הידית הילוכים).

אבל הנקודה שלי, המנוע של הפיאט לא רחוק בביצועים שלו מהסנדרו - עם המנוע הזה עברתי כבישים מפותלים ו300-400 קילומטר של כבישים מהירים ברחבי פורטוגל.

להגיד לכם שזה תענוג גדול? לא, להגיד שזה איום ונורא? ממש לא - בסדר אז בעליות צריך קצת יותר משחק בהילוכים כדי להחזיק את הרכב בעלייה ובכביש מהיר צריך להתכונן יותר לעקיפה אבל שום דבר שיהרוג אותי, למרות שאני רגיל לרכבים חזקים משמעותית לא סבלתי כ״כ מהמנוע ובטח שהוא לא בלתי סביל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ואפשר גם לא להיות קמצן ולהוציא עוד 10,000 - 15,000 אלף שקל בפריסה ל-3-4-5 שנים על רכב שעומד בסטנדרטים של 2019 ולא 1999 בגוש הקומוניסטי לשעבר. לחילופין ניתן לקנות רכב מודרני שנמצא שנתיים על הכביש.

לא מבין את האובססיה הזאת לקנות מכונית סוג ג' רק כי זה "חדש".

פורסם

אפשר לא להיות "קמצן" ולהוסיף עוד 15K שאין בנמצא בפריסה ל3-4 שנים כדי לא ל"הפריע" לכבודו מלמעלה שמגיע ב-130 מאחור ומהבהב באטרף לפונטו המסכנה שסך הכל מבצעת עקיפה ב110 בכביש של 90.

אנשים חצופים פנו את הגרוטאות שלכם מהכביש ותנו לעקוף!

תהיה פחות בהמה בכביש ותבין שהוא לא של אבא שלך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
אז הוצאת את כל הרכב. מה נשאר לך? גלגלים?

.

תגובה מאוד רצינית.

יש מנועי טורבו, יש מולטימדיה עם אנדרואיד אוטו, יש אבזור סביר לקטגוריה. מן הסתם שיש פשרות שנובעות מהייעוד של רכב לואו קוסט , ויש כמובן את העובדה שזה רכב שיצא לשוק ב2013 וזו השנה האחרונה שלו לפני שיוחלף. אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך.

פורסם (נערך)
אפשר לא להיות "קמצן" ולהוסיף עוד 15K שאין בנמצא בפריסה ל3-4 שנים כדי לא ל"הפריע" לכבודו מלמעלה שמגיע ב-130 מאחור ומהבהב באטרף לפונטו המסכנה שסך הכל מבצעת עקיפה ב110 בכביש של 90.

אתה יוצא ליצן. אין לך שמץ של מושג איך אני נוהג ומה יחס תאונות (שלא היו) ביחס לקילומטרז שלי (שנעמד במאות אלפים).

אני כן חושב שעדיף להוסיף עוד כמה מאות שקלים בחודש בשביל רכב יותר מודרני, בטוח ומאובזר או לקנות באותו תקציב של 58,000 אלף שקל רכב מודרני שנמצא שנתיים על הכביש במיוחד שהשוק היום הוא לגמרי שוק של קונים ואפשר למציאות מכוניות מעולות בסכום יחסית נמוך.

פורסם
תגובה מאוד רצינית.

יש מנועי טורבו, יש מולטימדיה עם אנדרואיד אוטו, יש אבזור סביר לקטגוריה. מן הסתם שיש פשרות שנובעות מהייעוד של רכב לואו קוסט , ויש כמובן את העובדה שזה רכב שיצא לשוק ב2013 וזו השנה האחרונה שלו לפני שיוחלף. אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך.

הרכב הספיציפי הזה נמכר עם מנוע 1.0 אטמוספרי. האבזור סביר, אבל הנדסת אנוש ואיכות חומרים איומה.

סנדרו מבוססת על פלטפורמה שיצאה אי שם בשנות ה-2000. אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך.

פורסם (נערך)

לא. אתה חושב שהגיוני להוסיף את הסכום הזה כדי שהם לא "יפריעו" לך בכביש. הרי זו הטענה שהעלת פה.

לא אכפת לי איך אתה נוהג וכמה תאונות יש לך או אין לך, זו צורת הסתכלות מאוד אינטרסנטית ועקומה שמתאימה למי שחושב שהכביש שלו ונוהג כמו בהמה.

גם האמירה הזו "אפשר להיות לא קמצן..." מתאימה למישהו עם הסתכלות אינטרסנטית ועקומה.

אתה קובע שאנשים הם קמצנים כי החליטו לא לקחת הלוואה? כי החליטו לקנות את הרכב הכי חדש שיש בכסף שיש להם?

תן לאנשים לקנות מה שבא להם, לנהוג איך שבא להם במסגרת החוק בלי שהם יקבלו ממך שיעור לחיים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

היי.

ממש אהבתי במיוחד משפט אחרון :-D0

פורסם (נערך)
לא. אתה חושב שהגיוני להוסיף את הסכום הזה כדי שהם לא "יפריעו" לך בכביש. הרי זו הטענה שהעלת פה.

לא אכפת לי איך אתה נוהג וכמה תאונות יש לך או אין לך, זו צורת הסתכלות מאוד אינטרסנטית ועקומה שמתאימה למי שחושב שהכביש שלו ונוהג כמו בהמה.

גם לסכן את המשפחה בגרוטאה עם מערכות בטיחות מאמצע שנות ה-2000 כי לא מתחשק להרים את הטלפון למודעות ביד 2 זו הסתכלות מאוד עקומה.

• תוכן חדש...