Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי (טפו טפו שלא נצטרך) איך מבצעים תיקוני פחחות לרכבים עם טופוגרפיה לא סטנדרטית למשל מזדה 5?

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

פורסם
מעניין אותי (טפו טפו שלא נצטרך) איך מבצעים תיקוני פחחות לרכבים עם טופוגרפיה לא סטנדרטית למשל מזדה 5?

מה לא סטנדרטי במאזדה 5? זה לא שיש לה גוף אלומיניום על שילדת סיבי פחמן.

פורסם (נערך)

הדלת לא קמורה ואחידה. יש לה כל מיני פסים/גלים/בליטות חדות שנראה לי שלא קל לתקן לאחר מכה

עריכה אחרונה על ידי שלומיש
  • אחראי פורום
פורסם

אם מדובר על הקימורים כמו גלים שיש לאורך הדלתות, זה כלל לא פשוט. וברכב נפוץ כזה פשוט מחליפים דלת.

יש אמני פח שיסתדרו עם כמעט כל דבר בעזרת כלים יעודיים ועבודה גם מהדופן הפנימית, אבל זה לא משתלם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כיום כמעט שלא מתקנים. מחליפים במקורי, משומש או תחליפי. עלות העבודה לתיקון גבוהה לעיתים יותר מעלות החלף.

זה נכון גם לגבי מערכות מכניות ואלקטרו-מיכניות ברכב.

במקום בו לא ניתן לבצע החלפת פח והבעיה פתירה, משתמשים בכלים ושיטות למשיכת הפח ואח"כ מריחת בונדו וצבע.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

האמן לי, זה צריך להיות אינטרס שלך שאם המכה כזו חמורה שלא ניתן לשחזר את צורת וקימור הדלת בגללה, שיחיליפו לך לחלק חדש, מאשר יוסיפו לך 4 קילו של חומר פחחים.

פורסם
תודה. עושה רושם שזה עוד תרגיל של היצרנים לאלץ לקנות חלפים…

איך התשובות שנתנו לך פה מסתדרות עם התגובה שלך?

באמת? היצרנים מייצרים רכבים יפים עם קימורים וזויות מיוחדות, כדי שתקנה מהם אחר כך דלת?..

אז קנה פיאט אונו שנת 92, הכל ישר ושטוח ויעשו לך פחחות בשווי הרכב כל שני וחמישי.

פורסם

מה יפה בכל הקימורים המאולצים האלו. דווקא יצרניות הפרימיום לא עושות את זה.

על כל דפיקונת על אחד הקימורים החדים אני צריך להחליף דלת וזה נראה לך קביל.

• תוכן חדש...