Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפשים דירת שותפים במרכז לשניים או שלושה סטודנטים (2 או 3 חדרי שינה).

רציתי לשמוע מכם על אזור מומלץ בעיקר.מקומות שהומלצו לנו: יד אליהו, רמת גן (אזור רחובות הרצל וקרניצקי מכירים?)

הדרישות, מהחשובה ביותר להכי פחות:

1. הגעה נוחה בתחב"צ לאוניברסיטת תל אביב ויותר חשוב מכך לכמה שיותר בתי חולים במרכז (איכילוב, שיבא, בילינסון, וולפסון, אסף הרופא).

2. דירה באזור שהוא לא מזבלה תל אביבית. כלומר חדרים ממוזגים ונורמליים, שאפשר להכניס מיטה+ארון+שולחן וכיסא. לא צריך בניה חדשה, אבל אזור שהוא לא פח אשפה מלא בדירות קראוונים מוזנחות ומהגרי עבודה שוכבים ברחובות.

3. אזור שקט יחסית בלילה, כלומר לא לגור מעל פאב או מסעדה. אין בעיה עם רחוב ראשי וחנויות במהלך היום. העיקר שבלילה שקט.

4. תשתיות יחסית קרובות, נניח עד 10 דק' הליכה לכיוון (סופר, דואר וזהו בערך). או מקסימום מכולת.

תקציב: דברים שראינו עד עתה, דירות שהן סבבה+ (לא להיט ולא רעות) עלו בין 2000 ל-2500 לשותף כולל הכל (חשבונות+ועד+חניה+ארנונה). זה גם בערך התקציב, אם כי נשמח שזה יהיה עד 2300 לשותף. בינתיים פשוט שום דבר לא ענה בול על הצרכים, גם בתקציבים הגדולים יותר.

יש המלצות לאזורים?

נודה לכם מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אמנם לא תל אביב , אבל שכונת נווה גן בפתח תקווה . שכונה חדשה בת כמה שנים . דקות בודדות ברגל מציר זבוטינסקי . קו 49 לאוניברסיטה . קווי אוטובוס לתל אביב 66, 82 . בת ים קו מס 1 , בני ברק קו 92, ראשון לציון קו 164 , דקות בודדות ברגל מביח בילינסון קו 87 מגיע לתל השומר אם אני זוכר נכון . דקות בודדות ברגל מקניון אבנת . שכונה שקטה מאד בלילה , אין אף פאב או בית קפה .

זה עונה על 3 הסעיפים הראשונים . הסעיף האחרון הכי פחות חשוב לך ואני מודה שאני לא יודע איפה שם הדואר או הסופר הקרוב , אבל זו שכונת מגורים חדשה עם המון זוגות עם ילדים , יש שם תשתיות של גני ילדים בתי ספר ומתנסים וכנראה גם סופר , דואר וכו אבל צריך לבדוק .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לא מתוך הכרות מעמיקה מאוד אבל האזור ברמת גן ליד שנקר (שתחום בין איילון במערב, אבא הלל במזרח, ביאליק בדרום ופארק הירקון בצפון) ונקרא "חרוזים" ביד2 יכול אולי להתאים.

מבחינת תחבורה ציבורית אתה במרחק הליכה לא מאוד ארוכה גם מז'בוטינסקי וגם מנמיר, שניהם מאוד משופעים בתחב"צ.

מבחינת מרחק לאוניברסיטה, תחב"צ מנמיר או נסיעה דו גלגלית קצרה.

יש הרבה (יחסית) בניינים אחרי פינוי בינוי עם דירות חדשות (אבל כנראה קצת מחוץ לתקציב) ויש בניינים ישנים יותר (נראה לי משנות ה-70-80+-), חלקם די סבירים.

לא יודע אם יש שם סופר ו/או דואר אבל מכולת בטוח יש, ולא חסרות אפשרויות נוספות בבורסה.

מבחינת שקט אמור להיות אזור מאוד שקט, פרט כמובן לבניינים שנמצאים על הרחובות הראשיים (אבא הלל, ביאליק, איילון), גם שם מדובר ברעש של תנועה ולא של אנשים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...