Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מתעניין ברכישת רכב התעניינתי בפיגו 207 2010-2012 והרבה אנשים אמרו לי להתרחק מצרפתיות מצד שני ראיתי המון ביקורות טובות על הרכב ושהוא כן אמין (אבל עדיין חושש אשמח גם לשמוע ממכם על זה). תןך כדי הסתכלתי על סוזוקי סוויפט 2007-2008 והבנתי שהרכב הזה אמין יחסית חסכוני ונותן תמורה טובה לכסף אבל מפני שהוא שנת 2008 ברוב הרכבים הקמ גבוהה מאוד(180k בערך ) השאלה אם עדיף לקנות רכב אמין יותר עם קמ יותר גבוהה ויותר שנים על הכביש או רכב פחות אמין אבל פחות שנים על הכביש וקמ נמוך משמעותית ?

פורסם

ברשותי בין השאר גם הרכב פיג'ו 207 1.6 אוט' מודל 2012 יד ראשונה.

להלן כניסות הרכב למוסך שלא לצורך טיפול תקופתי שיגרתי.

1. לאחר 16 חודשים החלפת מצבר באחריות ללא עלות.

2. ​לאחר 27 חודשים בעקבות הידלקות מנורת חרום אדומה ואיבוד נוזל קירור מנוע,

הוחלפה משאבת מים והוחלף חיישן חום מנוע - בתקופת האחריות ללא עלות.

יתרת הביקורים במוסך היו רק לצורך טיפול תקופתי.

פורסם

חפש הודעה שלי מהחודש האחרון המתארת את הניסיון החיובי שלי עם פיג'ו 207. אם לתמצת מאוד את העניין אז ברשותי פיג'ו 207 משנת 2010 עם 116,000 ק"מ שנרכשה לפני חמש וחצי שנים עם כ-60,000 ק"מ. מבחינת אמינות הרי שהיו לי תקלות בודדות ביותר ולא יקרות בכל התקופה, רק פעם אחת הגעתי עם גרר למוסך ולמיטב זכרוני אף תקלה לא עלתה יותר מ-1000 ש"ח והיו בערך תקלה פעם בשנתיים-שלוש.

• תוכן חדש...