Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מאוד מוזר לי , רכשתי לפני כחודש מיצובישי ספייס סטאר עם גיר רציף בעלת המנוע 1.2 "החסכוני" , לפניה הייתה לי פיג'ו 107 ידנית.

כשנהגתי בפיג'ו זה תמיד הרגיש כאילו מיכל הדלק בחיים לא ייגמר ( ברור שלא אבל תחושה כזו...) ובמיצובישי ספייס סטאר כבר אחרי אחרי 50 ק"מ יורד פס , אני מקבל צריכה של בערך 16.5 17 בנסיעה בין עירונית משולבת . ב-107 הייתי מקבל את אותה הצריכה אבל היה יורד לי פס דלק אחרי 180 עד 200 ק"מ . כרגע הספייס סטאר עם 275 ק"מ מאז האיפוס בתדלוק האחרון וכבר על פחות מחצי, ב 107 הייתי על הרבע העליון במצב כזה .

משהו לא מסתדר לי , שני המיכלי דלק של שני הרכבים הם 35 ליטר הצריכה די דומה אבל האינדיקציה שונה?

פורסם

מבין וכמובן שאעשה זאת , אבל כאילו התחושה שמתקבלת מהספייס סטאר היא: " שמע אני במקומך לא הייתי נוסעת רחוק מדי בלי לשתות"

פורסם

צריכה משולבת של 1/16.5/17 היא מצוינת.

אישתי מתדלקת בפס האחרון כאשר הרכב גמע בין 430 ל 460 ק״מ, זה בהתחשב בצריכת דלק של כ 1/16 בערך.

אני יכול לדווח שהספייס עושה על מיכל שלם ממעלות לאילת ועוד נשאר מעט.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הפיג'ו 107 עם מנוע 1000 חלש מנוע של אופנוע קל.

הרבה תלוי בתוואי הנסיעה ובעוצמת הלחיצות שלך, בלי\עם מזגן.

מבחינת צריכת דלק הספייס סטאר די דומה לפיגו, רק שהספייס חזקה יותר.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן למה אישתך ממלאה בפס האחרון? תמיד אמרו לי שאסור למלא כשהטנק דלק כמעט ריק כי יש לחלוץ שמצטבר שם ואגב הנה עוד שאלה

למה יש את הטענה הזו בכלל? , אני לא מבין משהו הדלק שנכנס לרכבים שלנו לא עובר סינון קפדני מחלקיקים כלשהם שיכולים לעשות נזק? זה לא אמור להיות נוזל נקי לחלוטין?

פורסם

בספייס סטאר, הפס האחרון, פירושו עדיין הרבה דלק במיכל.

לאחר מכן, יש עדיין את השלב ש-הפס האחרון מהבהב, וגם לאחר מכן, שלב נוסף, שהפס יחד עם כל המחוון הדיגיטלי של הרכב מהבהב.

לגבי "הטיפות האחרונות" של הדלק, זה סתם סטיגמות ואגדות אורבניות.

זה לא קיים ברכבים החדשים.

פורסם

מעל ל5 שנים עם ספייס סטאר אוטומט.

יכול להעיד שבהתחלה גם אני תהיתי לגבי צריכת הדלק אבל עם הזמן כשלמדתי להסתכל על נורית ה ECO ומתי ללחוץ על הגז ומתי להרים את הרגל טיפה כדי שיתחלף הילוך ולא ימשך הגעתי גם ל600 ק"מ בין תדלוקים וכל זה לפני שמד הדלק התחיל להבהב.

הרכב מאוד חסכוני. לדעתי השילוב המעולה של מנוע 1200 עם גיר רציף ומשקל נמוך של פחות מ900 קג נותן גם חיסכון וגם חווית נהיגה.

* להבדיל מהאטרז' *

פורסם

איזה חווית נהיגה הספייס מספקת?

פורסם

את האמת שאני מאוד מרוצה ממנה , אם כי אני מרגיש שהרכב אוהב להגיע ל 3000 סלד די בקלות , הוא מושך מדהים אבל העניין הדלק קצת מוזר לי

פורסם

הרכב מגיע לסלד גבוה מהר עקב גיר רציף.

• תוכן חדש...