Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

אני מתעניין בקניה של רנו קליאו 2013-15 והבנתי שיש בעיה די נפוצה של מוח גיר שמתפגר מהר מהצפוי.

השאלה שלי היא האם אחרי טיפול במוסך שלהבנתי עולה באזור 4000 התקלה לא תחזור? זאת אומרת אני מקבל אחריות לגיר או משהו כזה?

או שפשוט מחליפים את המוח-גיר התקול באחד חדש ויש סיכוי שהתקלה תחזור כמובן..

שבת שלום ותודה מראש לעונים!

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

מדובר על תקלת מחשב גיר ולגבי המחיר הוא משתנה ממוסך למוסך (גם בין מורשי היבואן).

אישית,הייתי מבקש להיכנס עם הרכב לחברה לפני בדיקרה במכון לוודא שלא נדלקת מנורת CHECK GEARBOX שזו בד"כ ההודעה שמופיעה שבעקבותיה יש להחליף את המחשב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

בעקרון בקרסו זה עובד ככה : או שתקנה הרחבת אחריות ב 60 תשלומים של ₪100 או שיתקנו את המח גיר מחוץ לאחריות ב ₪6000.

לרוב אין תקלת מח לפני 60000 ק"מ ויש מכוניות שלא נתקלו בתקלה גם אחרי .

אולי המוכר רכש הרחבת אחריות ?

לגבי טיפול שנתי אצל היבואן. גם אם טופל היום והכל מצויין , אין בטחון שחודש הבא לא תקפוץ נורית תקלה בגיר. עדיין תאלץ לשלם.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הרחבת אחריות ל 5 שנים בקרסו עולה משהו כמו 1500-1700 ש״ח ממה שאני יודע, ממש לא 6000, אלא אם כן הם מתמחרים את ההרחבה הזו בהתאם לדגם המדובר (אני יודע שעל הקליאו 0.9 הם מבקשים 1600 משהו באזור)

בכל אופן יש כאלו שהתקלה הזו לא הופיעה להם גם אחרי עשרות אלפים של קילומטרים, אם החלק כבר הוחלף אני משער שיש לרכב לפחות עוד כמה עשרות אלפים של קילומטרים לפניו לפני שהיא תופיע שוב אבל זו רק השערה כי לא שמעתי עדיין על קליאו שעברה 2 החלפות כאלו.

פורסם
הרחבת אחריות ל 5 שנים בקרסו עולה משהו כמו 1500-1700 ש״ח ממה שאני יודע, ממש לא 6000, אלא אם כן הם מתמחרים את ההרחבה הזו בהתאם לדגם המדובר (אני יודע שעל הקליאו 0.9 הם מבקשים 1600 משהו באזור)

בכל אופן יש כאלו שהתקלה הזו לא הופיעה להם גם אחרי עשרות אלפים של קילומטרים, אם החלק כבר הוחלף אני משער שיש לרכב לפחות עוד כמה עשרות אלפים של קילומטרים לפניו לפני שהיא תופיע שוב אבל זו רק השערה כי לא שמעתי עדיין על קליאו שעברה 2 החלפות כאלו.

זאת בדיוק השאלה שלי.. האם אני יכול להיות רגוע בקנייה אם לרכב כבר הוחלף פעם מוח-גיר כי המוח-גיר החדש פותר את הבעיה או שפשוט מחליפים לאותו מוח-גיר ומקווים שיחזיק כמה שיותר.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

• תוכן חדש...