Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה mx5 2019

or tesler
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מישהו יודע לומר לי איזה דגם מגיע לארץ ?

ספורט, גרנד טורינג,

אני לא מצליח לאבחן איזה דגם זה.

שאלה נוספת.

האם בייבוא אישי אני עלול להתקשות לבטח את הרכב במקיף וחובה ?

מדובר על שנתון 17,18,19

ומבחינת אחראיות איך זה יהיה ?

תודה

פורסם

הקונפיגורציה הישראלית למיאטה מקוסטמת לשוק הישראלי ולא דומה ב-100% למיאטה בשווקים אחרים.

אם אני לא טועה, רק המהדורה המיוחדת (Special Edition) שנמכרת דומה כאשר היא נמכרת בשווקים שונים בשם אחר (למשל Red Top, או Caramel Top ובעוד שמות).

עדיף לך ללכת על דגם 2019 אם אתה רוצה לקבל את המתיחת פנים (שממש מטיבה עם הדגם).

בקשר לביטוח וייבוא אישי, קטונתי.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לחבר שלי יש מוסטנג מייבוא אישי והוא צריך כל שנתיים לשלם על שמאות לרכב כדי שחברת הביטוח תסכים לבטח את הרכב.

במקרה של ה-mx5 קשה להגיד מה יהיו הדרישות. יכול להיות שיסתפקו בעובדה שיש רכב דומה שמיובא באופן סדיר ואז לא תהיה בעיה. הכי טוב לברר לפני שרוכשים.

עוד נקודה שכדאי לקחת בחשבון זה התדרים ברדיו, ששונים ממדינה למדינה ולא תמיד קל להתאים אותם למה שנדרש בישראל. גם כאן, טווח האפשרויות נע בין משהו פשוט וחינמי כמו שינוי בתפריט - עד החלפה מלאה של מערכת המולטימדיה בעלות עצומה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תודה רבה

מישהו יכול להמליץ לי על אנשים בארץ שעושים ייבוא אישי מגרמניה , אנגליה או ארה"ב.

אבל רק כאלה שיש ניסיון איתם.

תודה

פורסם
תודה רבה

מישהו יכול להמליץ לי על אנשים בארץ שעושים ייבוא אישי מגרמניה , אנגליה או ארה"ב.

אבל רק כאלה שיש ניסיון איתם.

תודה

אנגליה? מה תייבא, רכב עם הגה בצד השני ? לא תוכל (נראה לי שאפשרי לתקופה קצרה).

בשביל מה לך להסתבך עם ייבוא אישי? לך לסוכנות וגמור סיפור. אין הרבה הבדל בתכל'ס (חוץ מה-CLUB EDITION שלא מגיעה לארץ).

הקונפיגורציה הישראלית בהחלט מספיק טובה והיא כוללת גם LSD (שים לב שלא בכל רמת אבזור בחו"ל יש דיפרנציאל מוגבל החלקה).

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני דיי מסכים.

אחרי חפירה באיבי, גירסת ה club של המיאטה יוצאת קצת יותר יקר ממה שעולה החדשה בארץ. ( לא שווה את זה )

הבעיה שכבר חצי שנה לא עלתה Nd ליד 2.

חדש יקר מידי, אבל נראה מחיר ריאלי ביחס ל ebay

פורסם
אנגליה? מה תייבא, רכב עם הגה בצד השני ? לא תוכל (נראה לי שאפשרי לתקופה קצרה).

בשביל מה לך להסתבך עם ייבוא אישי? לך לסוכנות וגמור סיפור. אין הרבה הבדל בתכל'ס (חוץ מה-CLUB EDITION שלא מגיעה לארץ).

הקונפיגורציה הישראלית בהחלט מספיק טובה והיא כוללת גם LSD (שים לב שלא בכל רמת אבזור בחו"ל יש דיפרנציאל מוגבל החלקה).

הלוואי ואוכל לקנות חדש.

אך לא בקלות רבה אני יכול להוציא \ להלוות 200,000₪

פורסם
הלוואי ואוכל לקנות חדש.

אך לא בקלות רבה אני יכול להוציא \ להלוות 200,000₪

אז איך ציפית לקנות mx5 אם אין לך כזה סכום להוציא?

וזה לפני אחסקה של רכב רודסטר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אז איך ציפית לקנות mx5 אם אין לך כזה סכום להוציא?

וזה לפני אחסקה של רכב רודסטר.

קיוותי שהמחיר המלא יהיה עד 200,000₪, ל 2019 .

או דגם 2018 יהיה באיזור ה 150,000₪, אך אני רואה שזאת לא המציאות.

ה 250,000 גבוה לי מידי.

המשיך " לשבת על הגדר " ולחכות שתעלה מודעה ביד 2.

פורסם
קיוותי שהמחיר המלא יהיה עד 200,000₪, ל 2019 .

או דגם 2018 יהיה באיזור ה 150,000₪, אך אני רואה שזאת לא המציאות.

ה 250,000 גבוה לי מידי.

אמשיך " לשבת על הגדר " ולחכות שתעלה מודעה ביד 2.

רכב אמין, מבוקש ונדיר יחסית שעלה 250 אש"ח כחדש, לא יהיה שווה שנה אחרי 150 אש"ח. זה פשוט לא עובד ככה.

יש אנשים שמבקשים 140 אש"ח על מיאטה שנת 2011, וזה עוד בדגם NC, שעלה 200 אש"ח כחדש לפני 8 שנים.

אם המקסימום שלך הוא 200K, ואם אתה מתעניין במיאטה בגלל החווית נהיגה ולא בהכרח בגלל הגג הנפתח, תבדוק לגבי הסובארו BRZ שעולה בול 200K.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אני בעלים של MX-5 ND1 שנת 2019 (מה-2 האחרונות שעלו לכביש לפני הרענון). לפני שקניתי את הרכב, בדקתי את אפיק היבוא האישי וזה לא השתלם.

אם אין ברשותך תקציב לאחת חדשה, ממליץ פשוט לשבת ולהמתין לאחת שתעלה למכירה. אגב, אני מכיר מישהו שחשב למכור, דבר איתי בפרטי ואנסה לחבר ביניכם.

Lexus CT200H

פורסם
רכב אמין, מבוקש ונדיר יחסית שעלה 250 אש"ח כחדש, לא יהיה שווה שנה אחרי 150 אש"ח. זה פשוט לא עובד ככה.

יש אנשים שמבקשים 140 אש"ח על מיאטה שנת 2011, וזה עוד בדגם NC, שעלה 200 אש"ח כחדש לפני 8 שנים.

אם המקסימום שלך הוא 200K, ואם אתה מתעניין במיאטה בגלל החווית נהיגה ולא בהכרח בגלל הגג הנפתח, תבדוק לגבי הסובארו BRZ שעולה בול 200K.

אני בעלים של MX-5 ND1 שנת 2019 (מה-2 האחרונות שעלו לכביש לפני הרענון). לפני שקניתי את הרכב, בדקתי את אפיק היבוא האישי וזה לא השתלם.

אם אין ברשותך תקציב לאחת חדשה, ממליץ פשוט לשבת ולהמתין לאחת שתעלה למכירה. אגב, אני מכיר מישהו שחשב למכור, דבר איתי בפרטי ואנסה לחבר ביניכם.

התכוונתי ל 150,000 ₪ בייבוא אישי.

ברור לי שבקנייה בארץ זה לא יקרה לאחר שנה.

ה nc שמפורסמת ביד 2 ב 140,000₪ כבר חצי שנה שם.

קשה לי להאמין שמישהו ייתן סכום כזה.

אני נעול על מיאטה הרבה זמן.

הגג זה חלק ממהנאה הכוללת. ( לא משיקולי פוזה, ההפך )

ה brz פחות מושכת בעיני. ( ברגע שאני יודע שקיימת מיאטה :-)

לקסוס, בפרטי

תודה

פורסם
התכוונתי ל 150,000 ₪ בייבוא אישי.

ברור לי שבקנייה בארץ זה לא יקרה לאחר שנה.

גם בייבוא מקביל אני לא מכיר דוגמאות שההפרש בין המחיר אצל היבואן הרשמי ליבואן מקביל הוא 60%.

הרכב בארה"ב עולה בסביבות ה-110,000 ש"ח (31,000 דולר). אין שום קסם בעולם שיביא לך אותו לארץ ב-150.

בכל מקרה, הרבה בהצלחה עם הרכישה, אני בטוח שתהנה ממה שלא תקנה בטירוף.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...