Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 25 א' ש"ח רכב שני למשפחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם נא המלצתכם:

- לא גרמני/קוריאני/צרפתי

- ת.מטען גדול

-בטיחותי מעל הכל

-חיסכון בדלק לא קריטי

חברים אני מחפש רכב שני בשבילי הרכב הראשון משמש ליום יום אני צריך רכב כיפי מפנק חזק לנסיעות פעמיים שלוש בשבוע

בתוך העיר

יש לי פוקוס 2008 רכב ראשון הוא אחלה אבל רכב שני אני רציתי משהו כמו וולוו או אוודי רמה גבוהה רק אשתי לא מוכנה גרמני

גם רכב מנהלים מתאים

תודה רבה לכם,

וכן אני לא מוגבל בזמן יכול לחפש כמה חודשים

פורסם

תבדוק אולי על סובארו B4 רכב חזק ויפני לגבי כמה הוא חסכוני אני לא רוצה להגיד סתם אבל רכב מעולה גם מהיר וגם יציב על הכביש בעיקר בגלל שהוא 4*4

דבר נוסף אתה יודע שפוקוס בכלל גרמנייה?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

וולוו או אאודי ב-25 זה בעיקר צרות. במחיר כזה כדאי לקנות רכב (יחסית) פשוט.

אם אתה יכול לחיות עם הגודל וצריכת הדלק, אולי מאליבו (בעיקר עם מנוע 3.5 ל') יכולה להיות מה שאתה מחפש. אופציה אחרת תהיה מונדאו טיטניום לפני מתיחת הפנים (מנוע 2.3 ל', עד 2011).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...