Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי באיזור 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אמא שלי היקרה מתכננת להיפטר מהלנסר 2004 (210K ק"מ, הגיע הזמן).

היא מחפשת רכב משפחתי, משומש, באיזור 50K ש"ח.

מה חשוב:

- בגאז' גדול יחסית. כיסא גלגלים צריך להיכנס. ללנסר יש 320 ליטר בערך בשביל רפרנס.

- אוטומט (מה לעשות, אמא)

- חסכוני עד כמה שסביר לבקש

- בטיחות

מה לא חשוב:

- ביצועים

בגדול, רכב פונקציונלי נטו.

הייתי שמח לשמוע מה דעתכם בנושא :-)

פורסם

אפשר לקנות I35 שנתון 2012/13 /סיוויק או קורולה 2012 (לגבי קורולה,עדיין צריך לבדוק שנכנסת בתקציב)/סוזוקי SX4 האצ'בק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אפשר גם לנסר מהדור האחרון, אוטומטית, אמינה, מרווחת.

אולי לא הכי חסכונית אבל גם לא הכי שתיינית.

יש היצע די גדול כך שעם מעט סבלנות תוכלו למצוא אקזמפלר במצב טוב.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

אם צריך להכניס כסא גלגלים, הייתי נמנע מכל דבר שמגיע בתצורת 4 דלתות ומתמקד במכוניות האצ'בק.

במקרים כאלה עדיף בהרבה פתח גדול על פני הרבה ליטרים כי להנדס חפץ גדול כמו כסא גלגלים לתוך פתח תא מטען של רכב סדאן יכול להיות חתיכת סיפור מעצבן. ולעבור את זה על בסיס כמעט יומיומי זה באמת סיוט. עדיף כמובן גם וגם, כמו באוקטביה, סטיישנים, או במידה קצת פחותה בלנסר ספורטבק.

בתקציבים האלה אפשר למצוא פיג'ו 308 (אולי אפילו סטיישן), קיה סיד סטיישן, אולי אפילו פורד פוקוס (מאחרי מתיחת הפנים). אם אתה רוצה עוד אפשריות, אתה יכול להזין את הדרישות שלך לתוך מתי מוטו והוא ייתן לך אופציות נוספות שאולי לא חשבת/חשבנו עליהן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מגניב, תודה רבה על כל ההצעות.

אז האמת שכיסא הגלגלים לא בשימוש על בסיס יומי (הוא של אח שלי, סיפור ארוך).

אני חושב שאתחיל בסשן של מדידות ופשוט אשווה מול הגדלים של תאי המטען.

• תוכן חדש...