Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי סובארו אימפרזה שנת 2006 מנוע 2000 ידנית. יש לי בעיה של טורים נופלים כשהרכב בניוטרל, למשל בעצירה, הטורים נופלים ל400-300 ואז קופצים ל1000, והרכב גם מאיץ בעצמו, למשל כשאני בהילוך ראשון ולא נותן גז והאוטו מתחיל להעצר, הטורים יורדים ואז האוטו נותן גז מעצמו, וברגע שלוחצים על הקלאץ' הטורים קופצים ל1500. מרגיש כאילו הגז תקוע. מעבר לכך לפעמים בתחילת נסיעה אני מרים את הקלאץ' ולוחץ על הגז והאוטו פשוט קופץ כאילו הקלאץ' תקוע באמצע ואני נותן הרבה גז.

גם עשיתי את 'בדיקת הקלאץ' המסורתית' הילוך רביעי 4 אלף טור וזריקת קלאץ', האוטו לא התכבה באותו רגע אלא שניה-שתיים אחרי. קלאץ' מחליק?

מבחינת בית מצערת ניקיתי את הפתח אבל לא פירקתי את כל העסק. ניסיתי לעשות לימוד גיר לרכב למרות שאני לא בטוח שיש לרכב מצערת אלקטרונית. ראיתי ביוטיוב סרטון של מישהו שפירק וזה סידר לו.

עוד בעיה היא - יש לי סאנרוף ומידי פעם כשיש גשמים יש לי נזילה מהכפתורים של הסאנרוף. למה זה?

פורסם

בעיית הטורים תיפתר אחרי שתנקה את סשתום ה IDLE AIR VALVE

קל מאוד לכל אדם עם 2 ידיים נורמליות ושכל ישר.

כל מה שדרוש הוא מברג שטוח (בזהירות עם הפתיחה, הראשים של 2 הברגים מאוד רכים, עם מברג, לא עם מברגה, עם הרבה רגש ולהפעיל כח רק כשאתה משוכנע שהמברג יושב בדיוק במקום), ספריי ניקוי קרבורטורים וסמרטוט.

[video=youtube;plvIbY6-wQc]

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...