Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,הרכב לא עבר טסט ונפל על זיהום אויר. הבודק העלה את הסלד בין 4000 ל5000 ואומר שיש הרבה עשן. זו בדיקה תקינה? לפי הדף רשום בין 2500 ל2800.

מה ניתן לעשות?

תודה

Sent from my LG-K520 using Tapatalk

פורסם

נראה שנכשלת על עשן ייתר (ויזואלי) ולא על בדקית זיהום אוויר.

2500 עד 2800 סל"ד מתייחסים לבדיקת זיהום עם מכשיר 4 גזים.

גם אם בדיקה עם מכשיר יוצאת תקינה אבל הרכב פולט עשן נראה לעין - זה סיבה לפסילה בטסט.

הסיבה הנפוצה לעשן כזה - גומיות שסתומים. איך הצריכת שמן אצלך ומה הקילומטרז'?

פורסם

ניראה שהוא ניסה דווקא כן להעביר אותך בכך שראה בסלד נמוך שאתה לא עובר ואז ניסה כמה שיותר בהתאם להעלאת הסלד לתפוס שכן תעבור עד עניין העשן. האם הרכב צורך שמן? אם כן כמה?

פורסם

הרכב עבר 353000 ק"מ, לפי מה שאמר לי הבעלים הקודמים המנוע הוחלף לחדש לפני 4 שנים. לא הבחנתי בירידה משמעותית בכמות השמן ואני יודע גם שיש לי נזילה קטנה מהאגן שמן. אני לא רואה בסלד נמוך עשן בכלל וגם בסלד עבודה או בטסט (דרך מראה אחורית)

מה גם ששמעתי את חבר של הטסטר. שלא יפה מה שהוא עושה כי הממיר עייף

אחרי 4 שנים הגיוני שיהיה בעיה באטמים? אני אנסה שוב להעלות סלד ולראות אם יש עשן באמת או לא

Sent from my LG-K520 using Tapatalk

• תוכן חדש...