Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחינות בגרות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לעשות, הרבה דברים רקובים פה, גם החינוך (יש אומרים שמשם זה מתחיל..).

מקצוע כמו הוראה נחשב למקצוע מכובד מאד בחו"ל, ועובדים בו גברים כנשים עם משכורת טובה וסטטוס טוב.

משום מה פה בארץ, להיות מורה (עם קמץ [או פתח.. :)]) זה חרא של מקצוע.. החל מכיתות א' ועד יב', וגם מתרגל באונ'. אין כבוד, רמה נמוכה, תמיד יש קיצוצים ופיטורים, חרא משכורת ומה לא...

אצלנו, אם אתה רוצה להיות מורה ולעשות ג'ובות אתה צריך להיות מרצה פרופ'.

פורסם
מה לעשות, הרבה דברים רקובים פה, גם החינוך (יש אומרים שמשם זה מתחיל..).

מקצוע כמו הוראה נחשב למקצוע מכובד מאד בחו"ל, ועובדים בו גברים כנשים עם משכורת טובה וסטטוס טוב.

משום מה פה בארץ, להיות מורה (עם קמץ [או פתח.. :)]) זה חרא של מקצוע.. החל מכיתות א' ועד יב', וגם מתרגל באונ'. אין כבוד, רמה נמוכה, תמיד יש קיצוצים ופיטורים, חרא משכורת ומה לא...

אצלנו, אם אתה רוצה להיות מורה ולעשות ג'ובות אתה צריך להיות מרצה פרופ'.

וגם הדרך להיות מרצה או פרופ' ארוכה ביותר.

מסכימה איתך על כל מילה:"אין כבוד, רמה נמוכה, תמיד יש קיצוצים ופיטורים, חרא משכורת "

ומוסיפה: הורים ותלמידים שחושבים שמגיע להם הכל, ויכולים להתנהג ככל העולה על רוחם בשיעורים.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתם לא חושבים שאתם קצת מגזימים?

כל כך הרבה עוולות יש בחינוך בארץ - החל מרמת ההוראה, מספר התלמידים בכיתה, בתי ספר מתפוררים, תשלומים מוגזמים ומה לא.

ועל מה אתם רוצים ללכת לשרוף צמיגים וחברי ממשלה? על עיכוב בפרסום ציונים!?!?!?!?

אפשר לחשוב, חרב עלינו עולמנו, אין טעם לחיינו - הציונים יתפרסמו בכמה שבועות עיכוב. :?

סה"כ אמרתי זאת כהלצה.

אמנם אני חושב שמצבה של מע' החינוך בישראל לוקה בחסר, אך פגיעה בחברי הממשלה לבטח לא תועיל.

לילה טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
תרגעו כולם, הגיעו כבר התוצאות.

66 בספרות, אוי ווי זמיר. :?

לעומת זאת 92 בתנ"ך, צדיק גדול :).

פליקס

כן שמתי לב, מה שכן TZAHICO אתה קצת סיבכת אותי... אחרי ההודעה שלך פניתי בקריאה נרגשת לכל הרשימה באיי סי קיו... אבל לא נורא עכשיו אני אגיד להם שבזכות העצומה שכביכול פרסמתי משרד החינוך פרסם את הציונים.. :-D

לגבי הציונים עצמם, חלק יצא טוב, חלק פחות....

פורסם

לפני שלא נשארות לי ציפורניים מישהו יכול להסביר לי איך בודקים ת'ציונים.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כל השרשור הזה מזכיר לי שלימור לבנת בעצם שכנה של חבר שלי, איך שכחתי...

הכתובת המדוייקת אצלי בפרטי תמורת תשלום סימלי :-P

פורסם

אני לא יודעמה יש לאתר הטיפשי הזה אבל הוא לא נותן לי להיכנס משהו דפוק בסיסמה שלי .

חוץ מזה אין לי בית ספר אני אחרי צבא ואני לומד דרך השלוחה של האקסטרנים....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

יש ציונים תודה לכולם ....

ד"א אומרים שנתונים באתר מותאים לפעמים ורק מה שמגיע בדואר מדויק .

פורסם
יש ציונים תודה לכולם ....

ד"א אומרים שנתונים באתר מותאים לפעמים ורק מה שמגיע בדואר מדויק .

אני לא יודע למה אבל אני עדיין לא קיבלתי כלום בדואר ואני מתכוון לשנים קודמות...

אני צריך להתקשר לברר מה עם זה או שזה מגיע כמה שנים טובות אחרי סיום התיכון?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אם אתה אינטרני(לומד דרך בית ספר )תברר בתיכון שלמדת בו.

אם אתה אקסטרני תברר בשלוחה הקסטרנית .

בכל מקרה לא סביר שישלחו את זה שנים אחרי סיום הלימודים.

• תוכן חדש...