Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הרכב הולך בשוק?

כמה לשלם עליו? המחירון הוא 42000.

הוא יד שניה, 150000 ק"מ.

יש קצת ליקויים בפח, צריך להחליף בקליץ אחורית ועוד כל מיני דברים בפנים הרכב.

פורסם
רק לידיעתך S זה לא הצ'בק, זה צורה של הונדה SR רגילה, אבל עם מנוע 1400

באמת? אני עוד לא ראיתי אחת כזאת וקשה לי להאמין שמישהו יקנה / קנה כזאת,

ובגלל שבמחירון לוי יצחק אין הפרדה בין S להצ'בק ,אז זה מוביל למסקנה הנ"ל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מדובר על מנוע 1.4 103 כ"ס שנותן למכונית ביצועים סבירים בהחלט - אם אתה לא מחפש ספרינטים - שווה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לי יש האצ'בק 96 מנוע 1400 והרכב אמנם לא טיל בליסטי אבל לא רע בכלל והוא מאוד חסכוני בדלק. לפי דעתי מומלץ מאוד! והרכב בא אם 90 כ"ח מהחברה. בהצלחה.

פורסם

נסיון עם ה-1.4, אין לי. יש לי את ה-1.6 (SR), ואני די מרוצה (דרישותי מעטות).

דבר אחד אני צופה, יהיה מ-א-ו-ד קשה למכור אותה.

פורסם

אחי *** יש לך ד"ש מסבתא *** אחלה אוטו יש לי סיוויק SR, אבל לחבר שלי יש S, הוא קנה אותה לפני חודש והוא מרוצה ממנו סוף הדרך יש לה שוק בדיוק כמו לסיוויק 1.6, אז אל תחשוב פעמיים קח אותה תוריד כמה אלפים בגלל עבודת הפחחות שתצטרך לעשות ובקלית חדשה....אבל עצה שלי הונדה יש הונדה!!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

כבר הגעתי עם הבחור ל33000 ש"ח

אני לוחץ עוד קצת.

נראה אם יצא מזה משהו

לגבי הנסיעה, הנסיעה מאוד סבירה ואין הבדל משמעותי בינה לבין ה1.6 אז כנראה שאני אלך על זה

• תוכן חדש...