Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לא מכיר קבוצה כזאת :) אשמח

לגבי עניין הרצון טוב, מה הכוונה ? מה זה אומר חדש? זה אומר שאני משלם או שיש איזה משהו שאני לא מכיר שהמורשה עושה? (אני אתפלא אם זה הגיוני)

תודה

בס"ד

תשלח לי בה"פ את הוואטסאפ שלך.

עריכה: לגבי רצון טוב-במידה והרכב שלך טופל רק במורשה יש אופציה (לא בטוחה), להשתתפות של היצרן בתקלה שלך, בייחוד עם שנתון מתקדם יחסית כמו שלך וגם במידה ולא קיבלת בעברך, "רצון טוב" מהיבואן.

בקבוצה שלנו, כמה וכמה חברים קיבלו השתתפות חלקית או מלאה בהחלפה של חלק קריטי, בעיקר טורבו או גיר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי rotemb

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

האם הרעש נעלם לאחר כמה דקות נסיעה? או שהשריקה תמיד נמצאת בתחומי הסלד שתיארת... יכול להיות שמשאבת שמן ההגה או הרצועה שלה מרעישות וזה מה שאתה שומע..

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
האם הרעש נעלם לאחר כמה דקות נסיעה? או שהשריקה תמיד נמצאת בתחומי הסלד שתיארת... יכול להיות שמשאבת שמן ההגה או הרצועה שלה מרעישות וזה מה שאתה שומע..

אני לא בטוח! אני לא שומע את השריקה חוץ מהתחלת הנסיעה - אבל זה גם יכול להיות שהיא ״נבלעת״ בתוך הרעש של הנסיעה

פורסם
שי,גם לפני חצי שנה הלך לבחור אחד עם מונדאו הטורבו עם 100 אלף קמ.זה האורך חיים שלהם?

גם בפוקוס 2017-2018 זה ככה?

המנוע 1.5 אקובוסט שונה לחלוטין מה2 ליטר במונדאו אס מקס וכו ומה1.6 טורבו הקודם שחי חיים קצרים בגלל בעיית תכנון לקוי של מערכת הקירור לטורבו.

הטורבו של בורג ורנר ב1.5 מדגם שונה וחדש יותר. חשוב יותר זה התכנון מחדש שנעשה לסעפת שמנתבת בצורה יעילה יותר גזים חמים. החום מהגזים מנותב טוב יותר חזרה למנוע (רק החום עצמו ועוזר לשמור על חום מנוע ולהגיע לטמפרטורת עבודה ממש מהר) ופחות חום לטורבו עצמו וביחד עם מערכת קירור מים ואויר מה שמאריך את החיים של הטורבו.

לא מדווח בעולם על בעיות שכיחות במנוע. הדבר היחיד שכן מצאתי זה שבגלל שיש למנוע הזרקה ישירה לצילינדר הוא רגיש מאוד לדלק לא איכותי.

פורסם

אז לא הייתי ישר מכוון לטורבו, אחרת היית מרגיש משהו, פתאום הרכב סוחב פחות וכאלה, לאוטומטיק הרכב פשוט לא סחב גם בקיק יפה והיה רעש נוראי.

לדעתי תבדוק את נושא המשאבה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ היות וחלק הזכירו משאבת הגה כוח.

אצלי מדובר על מודל 2010 2.3 בנזין ככה שהטורבו יורד מהפרק.

מחיפוש רציני ברשת, חלק טוענים שאכן מדובר במשאבת הגה כוח.

השאלה היא מה עושים אם המפלס שמן הגה כוח תקין, הרכב מתנהג רגיל והרעש הנ"ל קיים בעיקר בבקרים כאשר קריר בחוץ וגם זה לא תמיד.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Veni Vidi Vici

פורסם

בס"ד

בבקרים, השמן יותר סמיך, לכן אתה שומע יותר רעש, בכל מקרה, גם כשהמשאבה הולכת, אין בעיה של אובדן שמן.

לפעמים, הבעיה ניתנת לפתרון ע"י החלפת גומיות במשאבה, בעלות של כמה מאות שקלים.

פורסם

צריך לבדוק ניירת אבל לדעתי היא הוחלפה לא מזמן.

אוודא זאת מחר ונראה אם יש טעם לגשת למורשה (שם הבעלים הקודם עשה את כל הטיפולים).

Veni Vidi Vici

פורסם
צריך לבדוק ניירת אבל לדעתי היא הוחלפה לא מזמן.

אוודא זאת מחר ונראה אם יש טעם לגשת למורשה (שם הבעלים הקודם עשה את כל הטיפולים).

בס"ד

אתה יכול לחסוך את ההליכה, המורשה ככל הנראה רק מחליף משאבות ולא גומיות וחלק מהמורשים, מחליפים רק למשאבה מקורית...

פורסם
בס"ד

אתה יכול לחסוך את ההליכה, המורשה ככל הנראה רק מחליף משאבות ולא גומיות וחלק מהמורשים, מחליפים רק למשאבה מקורית...

כוונתי היא שאם לא עברה שנה מאז, יש לי עילה לתיקון באחריות. טוב אבדוק ואעדכן.

Veni Vidi Vici

פורסם
הגיוני שזה מהטורבו,אבל יכול להיות בהחלט שזה מאחת הגלגלות או המשאבת הגה.

מאיזה כיוון הרעש מגיע?.

בס"ד

אין לו טורבו, מדובר במנוע אטמוספרי 2.3

• תוכן חדש...