Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

זקוק להמלצה למכשיר obd 2 שבאמצעותו ניתן "להפעיל" אביזרים ( מצערת,מדחס, וכן הלאה) .

דוגמאת X431 .

לשימוש בייתי, עד 200 דולר - מישהו נתקל בכזה?

תודה מראש.

פורסם

בקבוצת הפייסבוק של הכנופיה יש לפחות אחד שקנה Foxwell NT650, יש אותו לפעמים במבצעים אצל אליאקספרס מתחת 200 דולר ואפילו לכיוון 170, הבעיה היא שאי אפשר לצפות שהכל יעבוד חלק מהקופסה במכשירים הסיניים האלה, כי למרות ההצהרות אין 100% תאימות לכל הפונקציות אצל כל יצרני הרכב השונים. לא הייתי קונה "על עיוור" ללא בדיקה שהמכשיר אכן עושה מה שמובטח ברכב הספציפי המדובר.

חזיר דיזל

פורסם

תעיף מבט פה. יש שם רשימה מה הוא אמור לדעת לעשות.

אני מניח שככל שעולים במחיר יש (לחברה זו ולאחרים) סורקים שיודעים לעשות יותר דברים.

אני אישית הלכתי לבדוק את המכשיר כדי להתרשם ממנו, ספציפית עניינה אותי פונקציונליות DPF, שעם הרכב שלי לא עבדה. אז אני אומר מראש, ראה הוזהרת.

חזיר דיזל

פורסם
תודה!

ה NT650 יודע "להפעיל" פונקציות?

בגדול יודע.

בקטן, זה תלוי יצרן ותלוי מודול.

מצד אחד הצטבר נסיון חיובי עם הסורק הזה בקרב חברי הכנופיה לאורך החודשים האחרונים.

מצד שני אני נכוותי ממנו כשניסיתי לחקור תקלת ABS במזדה 2, ולא רק שהוא לא הצליח להפעיל פונקציות במודול הABS, הוא אפילו לא הצליח לאפס תקלות במודול.

אני חושב שהסורק הזה נותן תמורה יפה למחיר שלו, אבל הוא רחוק מלהיות מושלם.

מצד שני, אני עוקב אחרי כמה אנשי דיאגנוסטיקה ביוטיוב, וכל הזמן מראים שם כל מיני באגים ושטויות בסורקים גנרים של טובי היצרנים (סנפ-און ושות').

יום טוב גם לך

פורסם

אין לי נסיון אישי איתו. אבל גם ללאנצ' יש מגוון סורקים במגוון מחירים, כל אחד עם היתרונות והחסרונות שלו, ובסופו של יום you get what you paid for.

הסורק הכי טוב זה הסורק המקורי של היצרן, רצוי גם בגירסה שיצאה בתקופה שהרכב שלך היה יחסית חדש.

כל השאר זה פשרה.

עכשיו רק נותר לך להחליט כמה אתה מוכן לשלם, ולקנות סורק שנותן מקסימום פונקציות במחיר הזה, תוך הבנה שבאגים יהיו..

יום טוב גם לך

פורסם
תעיף מבט פה. יש שם רשימה מה הוא אמור לדעת לעשות.

אני מניח שככל שעולים במחיר יש (לחברה זו ולאחרים) סורקים שיודעים לעשות יותר דברים.

אני אישית הלכתי לבדוק את המכשיר כדי להתרשם ממנו, ספציפית עניינה אותי פונקציונליות DPF, שעם הרכב שלי לא עבדה. אז אני אומר מראש, ראה הוזהרת.

לדעתי סורק Clip (חיקוי של המקורי) עולה פחות ממה שבלינק ואמור לתת תמיכה מלאה ברכבי רנו.

• תוכן חדש...