Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק סאדן 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות הונדה סיוויק סדאן 2013 דגם אקסקוביב.

בגדול אני רוצה רכב אמין שישרת אותי כמה שנים, בטיחותי.

בגדול אני עושה טרייד על הרכב הישן ( פוקוס 12 ), וזה הרכב היחיד שנכנס לי בתקציב.

מה אתם אומרים על הרכב?

פורסם

אוטו מעולה. רק צריך לוודא כמו כל רכב שטופל כראוי ויש היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת שהרכב שמור ולא עבר תאונות,

לחבר מהעבודה יש כזו והוא מאוד מרוצה.

לפני כן הייתה לו סיויק 2008 שנמכרה עם 250 אלף ק"מ (הוא היה יד ראשונה גם בה) ואמר שגם ממנה היה ממש מרוצה.

פורסם

תודה על התגובה,

אני קורא קצת עליה בכל מיני מקומות ולא ממש אוהבים את הגרסת הסדאן, בידוד רעשים לא טוב, חומרים לא טובים, האם זה נכון?

פורסם

מציע שתבצע נסיעה בעצמך כדי לבדוק.

את זה אני לא יודע לומר לך.

באחד המבחנים אומרים שההצ'בק מבודדת רעשים טוב אבל לא בדקתי.

אגב מה הנתונים של הרכב שלך ומה של זה שהציעו לך?

ק"מ? יד? פרטי / ליסינג? יש היסטוריית טיפולים? מחיר...?

פורסם

אתה מדבר עם הפוקוס שלי?

ההונדה הציעו לי ככה , טרייד אין זה אומר שעל שלי נותנים 30, ואני צריך להוסיף עוד 3.

יד ראשונה פרטי שנת 2013, עבר 90 אלף בדיוק, טסט לחצי שנה.

זהו בעיקרון

פורסם

כשאתה אומר טרייד אין, זו חברה גדולה? מוכרת? או מגרש קטן?.

כי ההצעה הזו נשמעת לי טובה מדי, יש פה בחור שאוטוסנטר רצו ממנו על סיויק האצ'בק 2013 (אמנם עם 55 אלף ק"מ) את הרכב שלו (מאזדה 3 שנת 2008 ) ותוספת 55 אלף שקלים.

פורסם

אוקיי, הם דווקא בסדר לפי מה שהבנתי, אבל אם אתה נותן את הרכב שלך ומוסיף 3 אלף שקל והרכב שלהם באמת שמור ומטופל אולי זה שווה.

(אלא אם התבלבלת ואתה צריך להוסיף 30 אלף שקל)

מה שכן אל תוותר על בדיקה מטעמך.

פורסם

נסה לבדוק בעוד מקומות כמו אוטוסנטר, אולי תקבל הצעה טובה יותר, מה אכפת לך.

אוטוסנטר גם נותנים שנה אחריות על הרכב, טרייד מובייל לא.

זו הסיבה שקניתי מאוטוסנטר ולא מטרייד מובייל, גם לאוטוסנטר מבחר גדול יותר של רכבי הונדה עם ק"מ נמוך יותר מזו שהציעו לך.

אני רכשתי מהם לפני חודש וחצי ואני מאוד מרוצה, השירות גם אחרי הקנייה מעולה וגם המחיר שקיבלתי מהם היה נמוך משל טרייד מובייל.

פורסם

אני קניתי הונדה ג'אז 2015, אבל התלבטתי ורציתי סיויק בהתחלה, לכן אני מציע לך לבדוק שם.

יש להם המון הונדות שאנשים החזירו ללהם עם ק"מ ברצפה, אנשים פרטיים, לא חברות ליסינג או משהו כזה (יש להם גם רכבים מליסינג/השכרה).

אנשים שקנו ואחרי 30 אלף ק"מ החליטו לקנות רכב חדש מהחברה. וגם אם לוקח זמן, שווה לחכות כדי למצוא משהו טוב ושמור.

אתה יכול לערוך חיפוש באתר שלהם אבל קח בחשבון, שהרכבים הממש שמורים נחטפים עוד לפני שמספיקים לפרסם אותם באתר שלהם:

http://www.autocenter.co.il/searchresult/.aspx

• תוכן חדש...