Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדלת טווח WIFI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באזור שאני עובד עם הלפטופ אין קליטה טובה של ה-WIFI.

רכשתי כזה:

https://www.payngo.co.il/index.php/catalog/product/view/id/51931/s/243034/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=1463400456&utm_content=53599377501&utm_term=&gclid=EAIaIQobChMIgPygt_ar3wIVQ5nVCh308QcdEAQYAyABEgIybfD_BwE

מישהו הצליח להתקין כזה / דומה ולעבוד איתו?

לא מבין את הליך ההתקנה :(

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לפי מה שהצלחתי להבין, הוא תומך בתקן N בלבד.

תקן מיושן ועמוס בסביבה העירונית של היום.

(תדר 2.4Ghz. לדוגמה אצלי יש יותר מ 10 רשתות שאני מצליח לקלוט עם הלפטופ שלי, ורק 2 של 5Ghz, שאחת מהן שלי).

כמה שפחות רשתות על התדר = פחות עומס, יותר מהיר ויותר יציב.

כשמוסיפים לזה את העובדה שהוא מגביר אות אלחוטי קיים (מה שמוריד עוד יותר את המהירות הכללית ברשת), לא הייתי מצפה ליותר מדי.

אתה אמנם תראה עלייה בעוצמת האות, אבל אני בכלל לא בטוח אם תראה הבדל משמעותי במהירות ההורדה שלך.

פורסם

לפי הבנתי אתה שולט עליו עם אפליקציית Mi Home בטלפון.

צריך שהוא יתחבר ל-wifi הקיים (ssid וסיסמה), לאחר מכן הוא מייצר רשת משלו עם סיומת plus_ .

פורסם

אתה רוצה פתרון או פלסטרים ?

פתרון פשוט לתפעול - זה מערכת Mesh - לא דורש כבלים , מגדירים ממש בקלות וסוגרים פינה.

חיסרון עיקרי זה מחיר.

Eero, Velop , Orbi לדוגמא אלו המוצרים הגדולים בקטגוריה.

פתרון יותר קשה להגדרה - להעביר כבל ולשים עוד ראוטר באיזור הבעיתי.

לא יהיה הרבה יותר זול.

כל המגבירי טווח האלו עובדים כמו תחת וממש גומרים את המהירות של הרשת.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המכשיר לא מגביר שום אות - זה שיבוש שקיים רק בעברית. המכשיר הוא REPEATER - הוא קולט אות ומשדר אותו מחדש.

אני לא מכיר את המכשיר הזה ספציפית - באדימקס שהגדרתי פעם רק היה צריך להגדיר את שם הרשת שמעוניינים "להגביר" ואת הרשת ה"מוגברת" (משתמש בכוונה בביטויים :-) ) ואפילו לא את הסיסמה להצפנה.

REPEATER מוסיף השהייה כלשהי לחיבור - הוא פתרון קל אבל נחות - עדיך לחבר ACCESS POINT בחיבור חוטי לראוטר.

:turn-l:
פורסם
לפי מה שהצלחתי להבין, הוא תומך בתקן N בלבד.

תקן מיושן ועמוס בסביבה העירונית של היום.

(תדר 2.4Ghz. לדוגמה אצלי יש יותר מ 10 רשתות שאני מצליח לקלוט עם הלפטופ שלי, ורק 2 של 5Ghz, שאחת מהן שלי).

כמה שפחות רשתות על התדר = פחות עומס, יותר מהיר ויותר יציב.

כשמוסיפים לזה את העובדה שהוא מגביר אות אלחוטי קיים (מה שמוריד עוד יותר את המהירות הכללית ברשת), לא הייתי מצפה ליותר מדי.

אתה אמנם תראה עלייה בעוצמת האות, אבל אני בכלל לא בטוח אם תראה הבדל משמעותי במהירות ההורדה שלך.

יש גם N ב 5גגהצ...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חידשת לי.

בכל מקרה, עדיין מדובר בתקן מיושן מאוד.

בכל מקרה, לפי מה שהצלחתי ללקט, המכשיר הזה לא תומך ב 5G.

פורסם

אם אתה נמצא רחוק מהראוטר לצורך העניין, ואתה שם אותו קרוב אליך, אולי יהיה לך אות חזק - אבל ממש לא יגביר מהירות. המהירות תהיה זהה למיקום בו אתה נמצא גם אם הקליטה חזקה יותר.

כבר הציעו פה פתרונות יותר טובם ולא אחזור עליהם, אבל הפתרון הטוב ביותר הוא להעביר כבל לACCESS POINT שמשדרת אותו SSID ואז באמת יהיה שינוי.

אם הרשת על 5Ghz אז יהיה טוב יותר כי התדרים חופשיים יותר (אגבף על התדר 2.4Ghz על כל טווח הערוצים שלו, עובדים המון מכשירים - DECTים למיניהם, מכשירים אלחוטיים שונים שאינם קשורים לאינטרנט דווקא ועוד, מה שמעמיס על התדרים בהפרעות הרבה יותר מ5Ghz).

עריכה: קצת על התקנים השונים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...