Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב צורך יותר שמן מדלק. לא מומחה גדול, אבל להבנתי להחליף במצב הזה רצועה כבר לא יעזור. אני החלפתי רצועה באופן יזום ללא כל אכילת שמן או התראה. תוך פחות משנה הלך המנוע. בדיעבד החלפת הרצועה היתה בזבוז כי הוחלף לי מנוע (במסגרת אחריות)

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 23 שעות, Renaultrap כתב:

הרכב צורך יותר שמן מדלק. לא מומחה גדול, אבל להבנתי להחליף במצב הזה רצועה כבר לא יעזור. אני החלפתי רצועה באופן יזום ללא כל אכילת שמן או התראה. תוך פחות משנה הלך המנוע. בדיעבד החלפת הרצועה היתה בזבוז כי הוחלף לי מנוע (במסגרת אחריות)

במילים אחרות, המנוע לקראת סופו וצריך להחליף כבר מנוע קומפלט?

פורסם

מנהל המוסך אמר לי בלי למצמץ שאם הרכב לא היה עדיין באחריות היו משפצים את המנוע ולא מחליפים אותו. לטענתו מנוע חדש יקר מדי ולא כלכלי להחליף מנוע אלא להסתפק בשיפוץ שעולה 10-12 אלף שקל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בפוסט מעליך כתבתי את הערכת המחיר שקיבלתי בנובמבר האחרון ממוסך יבואן על שיפוץ מנוע. אם הרכב לא באחריות, ואתה מאזור המרכז אני לא חושב שיש יתרון לעשות את זה אצל היבואן מול המוסכים המומלצים שציינת. אין לי מושג על העלות אצל גבע/אורן.

• אהבתי 1
פורסם

במקרה הטוב - סלונואיד VVT

במקרה הגרוע והיותר נפוץ - הרס של רצועת הטיימינג.

שלחתי לך בפרטי בנושא של התקלה הזו.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני שעתיים, מלטבשי כתב:

במקרה הטוב - סלונואיד VVT

במקרה הגרוע והיותר נפוץ - הרס של רצועת הטיימינג.

שלחתי לך בפרטי בנושא של התקלה הזו.

האם יש לי אפשרות לדעת בבדיקה קלה מה התקלה או שרק מוסך יכול לאבחן? 

ואיך מוסך יכול לדעת מה התקלה? רק ניסוי וטעיה, כלומר קודם להוציא החיישן לנקות ולבדוק? 

פורסם

יש להם תהליך שלם של בדיקות לעשות.

לאחר כל בדיקה יש תירון לבצע (אם הבדיקה מאמתת תקלה).

באחת הבדיקות בודקים שחיקות בבית מיסב בקאמשפט - אם בדיקה זו נכשלת - מחליפים מנוע).

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כמה חודשים לפני שהמנוע של הסיטרואן שלי קרס נדלקה לי נורה ולאחר סריקה החליפו לי את החיבורים ל-vvt. כאמור, זה דחה רק במעט את הקץ, למזלי לא בהרבה. המנוע הוחלף 4 חודשים לפני תום האחריות

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, Renaultrap כתב:

כמה חודשים לפני שהמנוע של הסיטרואן שלי קרס נדלקה לי נורה ולאחר סריקה החליפו לי את החיבורים ל-vvt. כאמור, זה דחה רק במעט את הקץ, למזלי לא בהרבה. המנוע הוחלף 4 חודשים לפני תום האחריות

ואיזו תקלה הראה הסורק לפני שהחליפו החיבורים? האוטו אכל אז הרבה שמן? 

האם אלה הסולונואידים vvt? סיטרואן קקטוס 2017...

תודה

IMG20230905081826~3.jpg

עריכה אחרונה על ידי oleg_kra
פורסם

לא מבין ברכב אז לא יכול לתת תשובה לשאלה בפוסט שלך.

לגבי המקרה אצלי, היתה תקלה עם קוד P1336, הוחלפו פלאגים ובנסיעת מבחן נדלקה הנורה שוב. לא מופיע קוד התקלה בהסטוריה, אבל מופיע שזוהתה תקלה בשסתום יניקה VVT. התקלה "תוקנה" וכעבור שבעה חודשים החולה מת. לא היתה אכילת שמן בשום שלב

פורסם

מוסך מומלץ באזור חיפה והצפון לאבחון תקלה p0011? 

צמרת עמוסים לשבוע וחצי הקרובים.. לגבי גזית, מעדיף להימנע. 

מוסך המהנדסים בעכו? יש משהו אחר? 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...