Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
אני יודע שהרצועה תקינה, בדקתי אותה אצל גבע לפני מספר חודשים.
עדיין זה דבילי שיצרן עושה ריקול להחלפת רצועה שיש בה בעיה ולא מחליף אותה.
כפי שכתבתי אני אחליף אותב בעצמי

הדבר היחיד שהייתי ממליץ בעת ההחלפה בגבע - צילומים של פירורים באגן השמן וכיוב', על מנת שתוכל להוכיח שהיה מגיע לך החלפה בעת שתתבע החזר מלובינסקי.
הבעיה מבחינת הלקוחות היא, שהיבואן לא הגדיר את הפעולה בתור ריקול, אלא רק שלח מכתבים ללקוחות לבוא ולהיבדק במוסך.
לכן, הם מנצלים את העובדה ופוטרים חלק מהלקוחות בעדכון התוכנה שבסה"כ אמור למנוע איבוד פתאומי של תיגבור הבלימה ע״י משאבת הואקום (צעד חשוב לכשעצמו) אך כמובן שאינו מטפל כלל בשורש הבעיה.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם

הנושא הוא כזה בגלל שהרכב היה אצל אחייני הטיפול הראשון לא בוצע. לכן הטיפול הראשון נעשה ב 25700 .ב-43000 ק"מ הרכב נתקע והוחזר עם גרר למוסך בעקבות תקלת לחץ שמן נמוך. על פי המוסך כמחווה ורצון טוב של השירות הוחלפו רצועת טיימינג וחלקים נוספים לטענת המוסך בהתאם להוראות היצרן. לפני כשבועיים נדלקה שוב מנורת כשל מנוע מד ק"מ 68000, לאחר כשבוע הודיע המוסך שאני צריך להחליף מנוע וכמחווה לרצון טוב בעלות של 70% ממנוע חדש. הטענה היא שיש נפילת לחץ של 18% באחד הצילנדרים .בדקתי את הרכב במוסך נוסף ושם המחשב הראה שיש תקלה ברצועת תזמון חזרתי למוסך ושם אמרו שמכיוון שכבר בוצעה החלפת רצועת תזמון אז אין מנוס מהחלפת מנוע כי כאשר  יש בעיה של לחץ שמן אחרי החלפת רצועת תזמון אזי התופעה תחזור והחלפה של   רק רצועה תזמון עדיין התופעה תחזור בעתיד .השאלה האם המוסך דובר אמת לגבי התופעה במידה ורק להחליף  רצועה התופעה של כשל תחזור? השאלה השנייה האם היבואן מחוייב להחליף מנוע מאחר והתופעה של כשל רצועת תזמון חוזרת לאחר 20000 קמ. תודה צ'רלי

פורסם

זה תחום אפור. היבואן היה צריך לבדוק ולהחליף את הרצועה בטיפול 25700 . בחר שלא. המתין שנורית תדלק. נוצר נזק למנוע .
לא ברורה המדיניות במקרה של נזק מצטבר למנוע. לדעתי הם ישתמשו באיחור כתירוץ להתחמק מאחריות .
עכשיו גם אם תחליף המון רצועות: הנזק כבר נגרם. רק שיפוץ מנוע יעזור.

פורסם

בוקר טוב!

רק אתמול התוודאתי לבעיית רצועת הטיימינג, לצערי. 
סיטרואן C3 2017. 

80K ק״מ.
אחלה רכב, אני מאוד אוהב אותו.
הרכב מאתמול במוסך. 

למה לצפות עכשיו? 

פורסם

נכנסת עקב נורית תקלה/ריקול/ גילו בטיפול?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז נראה שגם אני נכנסתי לסטטיסטיקה הזו 😒

נורת לחץ שמן מנוע החלה להידלק כאשר המנוע חם וכאשר המנוע נכנס לסרק (בעצירות).

לאחר בדיקה ואבחון במוסך שפרק את אגן השמן - נראה כי משאבת השמן תקולה (שרצועת הטיימינג, שאריות השמן והפילטר נבדקו ונראו תקינים לחלוטין) - החלפת המשאבה עולה כמו החלפת מנוע - כ-8000 ש"ח - דבר שנראה לי הזוי לחלוטין.

מדובר בקקטוס 2015 ידני, מנוע אטמוספרי שאמור היה להיות "חסין" מהבעיה הזו. הרכב טופל עד תום האחריות שלו במוסך מרכזי ולאחר מכן במוסכים מורשים. האם יש לי משהו לעשות מבחינת פניה לחברה???

פורסם
לפני 2 דקות, Audi-T כתב:

בהנחה שהאבחון נכון, תנסה לבדוק כמה תעלה לך משאבת שמן אצל ה"פולני"

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

מי זה "הפולני"?

האבחון נעשה במוסך ראנדן בירושלים לאחר שפירקו אגן שמן ובדקו את כל הדברים האחרים וגם בהתייעצות עם מהנדס החברה.

פורסם

אז זו לא התקלה של השרשור.
תקלת משאבה בלי פירורים .
הפולני = חנות חלפים באירופה לצרפתיות. עושים משלוחים לארץ .
אני זוכר ציטוט של ₪5000 למשאבה. איך היא קפצה ככה ?

פורסם
לפני 23 דקות, save כתב:

אז זו לא התקלה של השרשור.
תקלת משאבה בלי פירורים .
הפולני = חנות חלפים באירופה לצרפתיות. עושים משלוחים לארץ .
אני זוכר ציטוט של ₪5000 למשאבה. איך היא קפצה ככה ?

המחיר שרשמתי כולל עבודה

פורסם (נערך)

אני ממליץ לך לנסות ליצור קשר עם @מוסך גבע בת"א

דבר עם יוסי או רונן הבעלים. הוא ישמח לייעץ לך ולתת לך כיוון להצעת מחיר לתיקון ללא התחייבות

אלעד

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

התגלות של סיבים ברצועה.

מאז שרכשתי את הרכב בנובמבר,הקפדתי לבדוק על בסיס שבועי את הרצועה.

היום,כאשר הרכב עומד על 5000 ק"מ על השעון,גיליתי סיבים אשר יוצאים מצד הרצועה.

הסיבים הללו לא היו קודם,וזה אני אומר באחריות.

בתמונה שאני מצרף אפשר לראות בהגדלה את הסיבים.

IMG_2439.jpg

• מבאס 3
פורסם

איזה רכב ושנה?

רצועה מקורית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...