Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 (2013) - המלצות חברי הפורום להחלפת 4 צמיגים באזור השרון

Yoni1983
שימו לב! השרשור הזה בן 2150 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום.

רכב: 208 (2013) ACTIVE 1600

צמיג: 195/55r16 87h כול ה 4 זהים ומקוריים.

תמו ימיהם של 4 צמיגי המישלין, אני מתכוון להחליף את כול ה 4.

מכוון שלא החלפתי עד כה לא עקבתי אחרי המחירים והיום הפערים במחירים הם פשוט מטורפים.

1. אודה להמלצותיכם לעסק אמין והגון לביצוע העסקה (בכול אזור השרון) וכן המלצות מקצועיות (דגם מוצלח?)

2. לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה לעניין קוד מהירות ועומס. האם אני מחוייב לו ספציפית לפי הוראות יצרן או שזה הוראת מינימום ואפשר יותר אך לא פחות? (לדוגמא האם אני יכול להרכיב V ולא H?)

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי קוד עומס ומהירות זו דרישה מינימלית שאסור לרדת ממנה אך מותר לעלות.

יש לך ב- itire את הגודייר אפישנט גריפ פרפורמנס ב 427 ליחידה:

http://www.itire.co.il/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&widthTire=195&heightTire=55&koterTire=16

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

https://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=5642&cs=1&diameter=6&aspectRatio=13&width=17

https://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=5363&cs=1&diameter=6&aspectRatio=13&width=17

ממליץ על בית דגן,

לגבי הגודייר תתקשר ותברר אם יש במלאי וייצור אירופאי שהוא לא תורכי, יש מצב שיצטרכו להזמין לך מראש כי יש חוסר במלאי ממה שהבנתי.

אם תראה לעלות בקוד עומס(מה שלא צריך) אז גם המחיר עולה בהתאם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה.

לא סביר שאקח משהו אחר ממה שיש לי היום.

רק רציתי להבין את החוקיות.

אני אקח סיכון שיזרקו עלי ביצים ועגבניות אבל בכול זאת אשאל:

מה דעתכם עם GT ? שווה בכלל להתעסק עם זה? חייבים להודות ש GT ודומיהם מסין מפתים מאוד מבחינת מחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה משהו לא יקר, תקנה Falken ze914 שהם דומים במחיר לצמיגים סיניים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה תחסוך על צמיגים סיניים? 400 שקל?

לתקופה של 3-4 שנים זה לא שווה את זה.

אגב לדעתי צמיגי מישלן סייבר שיש לך עכשיו על הרכב לא שווים את המחיר שלהם היום, יש צמיגים טובים יותר או באותה רמה בפחות/שווה למחיר.

הצמיגים הראשונים שהצעתי לך הם מחברת בת של מישלין ומורכבים מהמפעל על חלק מדגמי פג׳ו החדשים.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי איזה חיבה לסיניים.

הטיעון (שהוא הגיוני) אומר תשלם פחות ותחליף רביעיות בתדירות יותר גבוהה. אפשר לעשות חישוב עם כמה נתונים סבירים ולראות שזה יחסית משתלם. תשמע הפערים הם גדולים, המידה שאני מחפש - יש קונטי ב 575 ש"ח לאחד ויש סיני ב 197 ש"ח לאחד. זה משמעותי. עניין הבטיחות והנוחות - אין ספק פה.

אתה מתכוון ל KLEBER ? יש לך נסיון איתם? איך הם ביחס ל FALKEN ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יכול להגיד האם שגוי או הגיוני.

מניסיון, למי שנוסע כ 15 אלף קילומטרים בשנה בסגנון נהיגה רגיל, פאלקן יספיקו ל 3 שנים.

מי שנוסע 30 קילומטרים בשנה ימצא את עצמו מחליף את פאלקן אחרי שנה וחצי- שנתיים. וכאן באמת יותר משתלם לקנות צמיג בעל שחיקה נמוכה יותר ( גודייר ומישלין אנרג'י מצטיינים בזה ). קלבר נמצא איפשהו בין פאלקן לגודייר מבחינת השחיקה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהשוואה לסיניים או צמיגים חסרי שם כמובן.

הניסיון האישי שלי? שווה לשלם 50% יותר על גודייר אפיגריפ פרפורמנס מאשר על פאלקן 914.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נוהג די רגוע ומבחינת מספרים מגרד בקושי את ה 15K בשנה.

בכול אופן, נראה שאצמצם את הבחירה ל- פאלקן, קלבר או גודייר.

אם יש לכם איזה שובר שיויון, אשמח לשמוע.

תודה.

נ.ב

זה מפתיע לרעה שאתה צופה החלפה תוך 1.5-2 שנים עם פאלקן. בטח יחסית ל 6 שנים שהחזיקו המישלין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא קראת טוב את מה שכתבתי .

מי שנוסע 30 אלף קילומטרים בשנה יחליף את פאלקן אחרי שנה וחצי- שנתיים ( עם 46-60 אלף קילומטרים ). זה לא המקרה שלך.

בכמות הנסיעות שיש לך הם יחזיקו 3-4 שנים וכנראה יוחלפו בגלל היובש ולא השחיקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפתח אותך לעוד כוון שלפחות לעניות דעתי מוצלח

Toyo Proxes II צמיג יפני מצוין מחזיק מעמד במזג האויר בארץ בצורה יוצאת דופן, מבחינת שחיקה וכו' דומה למובילות (מישלין,קונטיננטל גודייר וכו') ובמחיר באיזור ה 350 שח לצמיג במידות האלה.

בחירה מעולה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קלבר צמיג מצויין,אף צמיג לא ישרוד כמו המישלין,הקונטי קרוב אבל לשימוש יום יומי הוא פחות מוצלח כי הוא קשה מאד והרכב ירגיש קופצני יותר על כל הכבישים הנהדרים שלנו.

לצמיג סיני אל תתקרב,זה ממש סכנה.

וגם פאלקן ,טויו,יוקוהמה,לא ברמה של הצמיגים האיכותיים יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה.

1. אבדוק גם

Toyo Proxes II

2. הבוקר התקשר אלי אחד מבתי העסק ולחץ אותי לרכוש ריינן או ריינה (לא סגור על השם). לא מכיר אותם ולא שמעתי עליהם. טוען שזה חברת בת של GY. יש לכם ניסיון עם הריינן הזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2150 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...